Didysis gruodinukų valentadienis

Didysis gruodinukų valentadienis

09. Feb 2019, 13:13 Iddile Iddile

Pamenate, prieš mėnesį laiko suorganizuotą Didįjį gruodinukų gimtadienį ? Tai tuomet buvo dar tik į ydas į visą gruodinukų ciklą. Paminėdami tokį gimtadienį nubrėžeme storą liniją palikdami kudikystę už jos ir pradėdami naują vaikystės visų pirmų kartų etapą. Taip sutapo, kad vasario mėnuo yra pažymėtas Meilės mėnesiu. Tad visus gruodinukus pakvietėme į gražią ir didelę Valentadienio šventę "Kibir Vibir" žaidimų kambaryje.

Mamos rinkosi kaip ir pridera išpuošusios mažylius raudona spalva ir nešinos rankų darbo atvirukais antrąjai pusei  kurią išsitraukė žaidimų kambaryje.  Idėja viso to buvo, kad pats pirmasis meilės laiškelis į atminimų dėžutę nugultų būtent nuo gruodinuko. 20190209130847-40356.jpg

Vėliau mamytes su mažyliais įamžino nuotraukose  "Little Sheep Photography   kuri visą meilės meduolių šventę nesiskyrė su fotoaparatu ir vis fotografavo.

Šventės be saldumynų ne šventės. Bent jau aš asmeniškai šventės be torto neįsivaizduoju. O pas mus pūpsojo ant stalo šalia visų gėrybių visas gražuolis,kurį kepė pati mama ir viena iš renginio organizatorių Viktorija. Kartais tos mamos, kaip skruzdytės-viską padaro vardan mažylių.

20190209131333-56275.jpg