Dovanėlės iš Kvapų namų

Dovanėlės iš Kvapų namų

16. Oct 2017, 01:30 irmantaite irmantaite

Ačiū Mamyčių klubui ir Kvapų namams už puikias dovanėles. Jos išbandytos, kasdien naudojamos ir be galo džiuginančios :)

Visų pirma nustebino labai estetiškas produktų pateikimas. Dailus maišelis ir kiekvienas produktas gražiai ir saugiai supakuotas. Su kiekvienu išvyniojimu laukė smagus atradimas. Aš maišelyje radau švelnų rozmarinų šampūną ir šviežią rankų darbo šaltalankių kremą veidui bei stiklinę mentelę.

20171016002617-86468.jpg

Ant kartoninės kremo pakuotės pamačiau gražų tekstą: "PAGARBA ŽMOGUI, AUGALUI, ŽEMEI IR TRADICIJOMS''. Puiku :)

Šaltalankių kremo indelyje yra 25 g., o pats  indelis stiklinis, gražus, dailus ir mažutis. Šio kremo ir negali būti daug nes šviežio ilgai neišlaikysi, trumpesnis kremo galiojimo laikas.

Kremas drėkina, maitina, pagyvina odos spalvą. Yra be balastinių medžiagų ir techninių ingredientų, be konservantų.

20171016004009-43847.jpg

Kremo spalva ryškiai oranžinė, o kvapas iš tiesų šaltalankių. Man labai patiko ir kvapas, ir spalva. O vat su pačiu kremu aš turėjau susidraugauti :) Iš pradžių rodos kiek beužsitepsiu jo vis per daug. Dabar jau nutaikau pakabinti reikiamą kiekį mentele ir puikiai susitvarkau. Ar pagyvino spalvą? Tikrai bijojau kad nepasidarytų gelsva oda. Bet nepasidarė, nes dar naudoju CC kremą suvienodinantį odos atspalvį. Šis kremas kaip tik tinkamas šaltesnio sezono metui. Ir kas svarbiausia nekemša odos porų.

Na o švelnus rozmarinų šampūnas gan paprasto dizaino buteliuke. Patogus naudoti, patogus su savim pasiimti keliaujant. Šampūno kiekis 200 ml., be sintetinių konservantų ir dažiklių. Gan švelnaus rozmarinų kvapo, man tas kvapas tikrai malonus. Jo nei per daug, nei per mažai. Šampūnas dar ir šaknis stiprina. Gerai, nes ko gero kaip ir daugeliui, man rudenį daugiau plaukų išslenka.

Šiek tiek kitoks nei įprastai šio šampūno naudojimas: reikia švelniai šampūną  įtrinti į šlapius plaukus. Palikti 2-3 min., po to išskalauti.

20171016005639-87351.jpg

Šampūnas silpnai putoja, o ant buteliuko radau informaciją, jog sveikiau kai putoja mažiau. Putoja mažiau bet išplauna gerai ir tos putos tokios švelnios, lengvos. Vien šampūno plaukų plovimui man neužtenka, nes plaukai linkę veltis tad man dar reikalingas kondicionierius. Kieno plaukai trumpesni ir nesivelia, tikra tikiu kad pagerina plaukų išvaizdą net ir be kondicionieriaus. 

Man šie produktai labai patiko.

Tad dar kartą ačiū MK už galimybę atrasti įdomius Lietuvoje gaminamus produktus.