Dovanų - supelijusio pyrago?

Dovanų - supelijusio pyrago?

08. Jul 2015, 10:37 kodelcia kodelcia

Šįkart tenka pasidalinti nelbai malonia patirtimi. Bet nutylėti irgi nesinori tam, kad per karščius atidžiau žiūrėtumėte ne tik į gaminių galiojimo laiką, bet ir išvaizdą...

Vakar vyras aštuntųjų santuokos metinių proga nutarė savo žmoną nudžiuginti saldžiu desertu. Nupirko karamelinio plokštainio iš firminės "Molupio" parduotuvėlės. Dar tyčia sakė pažiūrėjęs, ar pyrago galiojimas nepasibaigęs. O grįžęs namo, atidarė pakuotę ir pamatėm, jog pyragas nusėtas pelėsiukais, o ir kvapas nekoks. 

Įsivaizduokite, jog toks netikėtumas nuotaikos tikrai nepakėlė. Juolab, kad atidarius pakuotę į parduotuvę atgal skubėt jau ne laikas - buvo vėlyvas vakaras ir parduotuvė nebedirbo. Taip ir liko mūsų bronzinės vestuvės be skanėsto :)

O kas pikčiausia, jog pakėlus etiketę su galiojimo data, paaiškėjo, jog po ja būta dar viena - tik matosi, jog nuplėšta. Vadinasi, prieš parduodant tiesiog perklijuota ilgesnė galiojimo data...

Blogiausia, jog toje mažo miestelio parduotuvėlėj jau ne pirmą kartą pastebime tokias gudrybes - tai žuvis pašvinkusi, tai dešra keisto skonio (nors galiojimai neva geri). Teko grąžinti tas prekes ( o tam kad grąžintum, vėl važiuoti tenka 5 km iš savo kaimuko), o pardavėjos, aišku, apsimeta, jog nieko nepastebėjusios.

Pikta ir apmaudu dėl tokio nesiskaitymo su klienais. Nejaugi svarbiau parduoti viską, nepaisant to, kad gali atbaidyti savo pirkėjus? Vyras šįryt išvežė gaminį atgal - žiūrėsim, kokia bus reakcija.

P.s. nuotauka iš interneto (mat nepagalvojau nufotografuoti), bet vaizdas atidarius pakuotę ant pyrago matėsi būtent toks. 

O jums kartais tenka nusipirkti sugedusio maisto? Kaip išsprendžiat situaciją?

kodelcia kodelcia 09. Jul 2015, 10:38

Ka gi, mums situacija issiprende taikiai, nes vyrui grazino pinigus. Bet nereikia nei sakyti, jog tokie dalykai tikrai nenudziugina...

irmantaite irmantaite 08. Jul 2015, 23:17

Mes buvome nusipirkę papelijusių barankų atostogaudami Šventojoje. Per maišelį nesimatė, bet atidarius akivaizdus pelėsis. Grąžinom barankas, o mums pinigus. Be jokių burbėjimų. Dar Maximoj vyras buvo nupirkęs ausų-liežuvio vyniotinio (sveriamo, ne supakuoto) su kvapeliu. Pinigus t.p. grąžino. Bet svarbiausia kad vyras suprato kam tuos čekius reikia visada pasiimti 😀

kodelcia kodelcia 08. Jul 2015, 19:32

skaitau ir stebiuosi, maniau tik mūsų mažytėse kaimų parduotuvėse klesti tokios nesąmonės. Kas dėl prekybos centrų, ten tai kiaušinius pirkdama taip pat visada atsidarau pažiūrėt į vidų, nes pasitaiko ir jau sudužusių. Marinuotos mėsytės niekad neperku (išskyrus kai kuriuos atvejus, kai staigiai prisireikia šašlykų, bet ir ten dažniausiai kokybė netenkina - per daug visokių riebaliukų, "neapetitnai" atrodančių atraižėlių)

jaldija jaldija 08. Jul 2015, 16:39

Susigundžiau kartą nusipirkti marinuotų vištienos šlaunelių. na tiesiog greiti pietųs galvojau bus. Atidarius viskas lyg ir gerai buvo, nugi prieskonių pakankamai pridėta. Kai pradėjau kept pradėjo smirdėt. Tokių jau niekam pusiau keptų negrąžinsi. Bet nuo to laiko nieko, niekada neperku marinuoto, viską pasiruošiu pati.

floryte floryte 08. Jul 2015, 11:51

O taip, esu prieš keletą metų "Kubo" parduotuvėje nusipirkusi sugedusį varškės pyragą. Nors nebuvo supelijęs, bet paragavus, akivaizdu, jog nevalgomas. Nešiau atgal. Tik su triukšmais priėmė pyragą atgal (pakeitė kitais gaminiais). Nemalonu buvo. Vis tik mūsų prekybininkų kultūra dar žema. Aš - nukentėjau, ir dar turiu išklausyti prekybininkų įrodinėjimų, kad pyragas geras. Brrrr, kaip bjauru.

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 08. Jul 2015, 11:03

Esu nusipirkusi šlaunelių iš maximos - pasirodo prie visų produktų (o ne ten, kur būna spec vieta) padėtos su tą pačią dieną pasibaigiančiu galiojimu. O gaminti susiruošiau tik kitą dieną - ojė, koks kvapas. Tai pamenu skambinau - sako atvežkite, žiūrėsim kas čia kaip. Bet dabar tąsykis per pusę miesto su dvokiančia vištiena.
Štai draugė gavo nelabai kokią žuvį iš vienos maistą į namus pristatančios bendrovės - tai pakeitė kosminiu greičiu, atsiprašė milijoną kartų ir dar dovanų šokoladą įdavė.