Ech...smalsumas!

Ech...smalsumas!

28. Nov 2011, 00:00

Mieste atsidarė “Vyrų parduotuvė”, kurioje moterys galėjo išsirinkti sau vyrus.

 

Kartą viena moteris užsuko apsipirkti ir prie įėjimo pamatė stendą: “Pirmas aukštas. Vyrai, turintys darbus.”... Norėdama kažko geresnio ji nusprendė iškart lipti į antrą aukštą. Ten išvydo tokią iškabą: “Antras aukštas. Vyrai, turintys darbus ir mylintys vaikus.”

 

“Na ne, aš galiu įsigyti ir geresnį,” – tarė moteris ir palipėjo dar vienu aukštu į viršų. O ten kabo iškaba: “Trečias aukštas. Vyrai, turintys darbus, mylintys vaikus ir gražūs.” “Neblogai, bet jei jau taip, tai kodėl nepalipėjus dar aukščiau,” – nusprendė Ji ir ketvirtame aukšte vėl išvydo iškabą: “Ketvirtas aukštas. Vyrai, turintys darbus, mylintys vaikus, velniškai gražūs ir tvarkingi.”

 

“O kaip šaunu, man tinka, galiu išsirinkti iš čia,” – nusprendė Ji. Bet moteris nebūtų moteris, jei smalsumas jos nenuvestų į penktąjį aukštą. O ten jau laukė užrašas: “Penktas aukštas. Vyrai, turintys darbus, mylintys vaikus, velniškai gražūs, tvarkingi ir romantiški.” “Tiesiog nuostabu, bet jeigu vyrai tik gerėja, tai kodėl gi neužlipus ir į paskutinį parduotuvės aukštą”.

 

Kaip tarė, taip ir padarė. O ten kabėjo iškaba: “Jūs esate 31 456 012 lankytoja šiame aukšte. Šiame aukšte vyrai baigėsi. Dabar jie egzistuoja tam, kad įrodytume, jog moterims neįmanoma įtikti. Ačiū, kad apsilankėte mūsų parduotuvėje.” :)

28. Nov 2011, 17:27

Geras 😃😃😃😃

28. Nov 2011, 12:28

👍

28. Nov 2011, 08:53

😃 😃 😃