Gaivios salotos šventiniam stalui

Gaivios salotos šventiniam stalui

21. Dec 2017, 08:13 Raudona braškė Raudona braškė

Reikės:
Vištienos krūtinėlės
Raudonų arba žalių vynuogių (geriausia besėklių)
Pekino kopūsto
Saulėgrąžų sėklų
Majonezo
Druskos
20171221081245-88943.jpg
Gaminimas:
Vištienos krūtinėlę išverdame lengvai pasūdytame vandenyje ir supjaustome kubeliais. Vynuoges supjaustome pusiau. Jei vynuogės su kauliukais, juos geriausia išimti. Saulėgrąžų sėklas apskrudiname keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Pekino kopūstą pjauname pusiau išilgai ir lapus susmulkiname. Kietosios kopūsto dalies (lapų apačios nenaudoju). Viską gerai išmaišome su majonezu (kiekis pagal poreikį) ir pagardiname žiupsneliu druskos.
Skanaus
20171221081306-68793.jpg