Gal torčiuko?  Knygos apžvalga

Gal torčiuko? Knygos apžvalga

21. Jul 2020, 15:47 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Ar dažnai jūs norite ko nors saldaus? Pavyzdžiui, torčiuko? O vaikai turbūt irgi mėgsta saldumynus... tačiau saldumynai saldumynams nelygūs. Nes yra tiesiog saldėsiai, o yra saldumynų karalius tortas! Kodėl karalius? Todėl, kad tortas visada reiškia šventę.

Ir lyg supranti, kad derėtų susilaikyti, bet paskuj įtikini save, kad tik pažiūrėsi, paskui palaižai, o paskui... o paskui tortas stebuklingai išgaruoja...

Apie tai ir yra knyga, kurioje turbūt kiekvienas atpažins save. Nuotaikinga Simono Philipo ir Lucios Gaggioti knygelė „Labai noriu torčiuko!“ prajuokins ir mažuosius smaližius, ir jų tėvelius.

Eiliuotą istoriją labai lengva įsiminti,  tekstas atspausdintas didžiosiomis raidėmis, todėl mokytis skaityti bus smagu ir paprasta. O knygos gale dar rasite šokoladinio torto receptą, kurį bus įdomu išmėginti kartu su visa šeima.

Knygelė labai patiko tiek mažiesiems skaitytojams, tiek man. Mane labai džiugino mielos iliustracijos, na, ir kaip mėgstančią gaminti tortus, - receptas! 

Jei keliaujat į svečius pas smaližius, tikrai čiupkit knygelę dovanų! Vaikai ne tik mokysis skaityti, bet visa šeima smagiai leis laiką aptardama torčiuko norėjimo ypatumus bei gamindama savo saldėsių karalių!