Ingredientai:1 picos padui
200 g. Kvietinių miltų
80 ml. Pieno
1 kiaušinis
1 a. š. Sviesto
10 gr. Mielių
Žiupsnelis cukraus
Žiupsnelis druskos
EIGA:
Mieles, dalį pieno, pora šauktų miltų ir žiupsnelį cukraus sumaišome ir pastatome šiltai kol pakils.
Į likusius miltus supilame išplaktą kiaušinį, ištirpintą sviestą, visus likusius produktus bei iškilusią tešlą ir viską gerai išmaišome.
Tešlą pridengiame ir pastatome šiltai kol pakils(apie 1 val.).
Vėliau pasiruošiame kepimo popieriaus ir kočiojame tešlą. Iš jos formuojame norimą formą, mes ją apipjaustome į stačiakampio formą. Tuomet dėliojame norimus produktus pagal skonį ir kiekvieno norus (pvz. Kumpis, saliamis, svogūnas, sūris, aitriosios paprikos dviejų rūšių, agurkas, svogūnas) . O mūsų picos eiga atsispindi nuotraukose. P. S. Buvo be galo skanu :) :)