Goda testuotoja: keičiu pareigas!

Goda testuotoja: keičiu pareigas!

09. Dec 2014, 06:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Paatvirausiu - kažkada pagalvojau, kad turbūt labiau "apsimokėtų" tapti "Mamyčių klubo" nare, o ne redaktore, tiek pat rašyti, visur dalyvauti ir džiaugtis gausybe prizų. Būkime atviros, mielosios, šiame klube aktyvias, besireiškiančias mamas tikrai labai mylime ir Eglutė turbūt kasdien po keletą siuntinių ruošia jums :) 

Bet vieną kartą pasisekė ir man - įvertinus mano prieš mėnesį ir kelias dienas buvusią "būklę" (aš apie nėštumą), šveicariška kompanija "Maria" perdavė ir man keletą testuojamų produktų.

Pirmasis itin "į temą", labai pamėgtas ir kasdien vartojamas daiktas - "Maria Comfort" maitinančios mamoms skirti liemenėlės įklotai pralaidūs orui. 

20141208154011-88181.jpg

Tai privalomas dalykas kiekvienai naujai mamytei, ypač kol pienelio upės susireguliuoja. 

"Maria Comfort" įklotai patiko tuo, kad yra minkšti, ploni (5 milimetrų storio) ir švelnūs - lengvai priglunda prie krūtinės ir po liemenėle net nesimato, kad kažkas yra. 

Taip pat puikiai sugeria, neprateka ir apsaugo nuo apvalių dėmių tam tikrose neaptogiose vietose. 

Antras kompanijos "Maria" išbandytas produktas - kremas krūtinei. 

Pirmas užstrigęs dalykas - itin prabangi pakuotė. Kaip gera atsisukti TOKIO indelio dangtelį! 

20141208153954-57990.jpg

Malonios tekstūros kremas neturi jokio kvapo ir neerzina ne tik manęs, bet ir Olivijos. Tad kremu galiu teptis negalvodama kada maitinsiu ir ar pavyks iki to laiko nusiplauti. Taip pat jis puikiai susigeria, nelimpa, nepalieka riebumo jausmo.

Gamintojai teigia, kad tai stangrinamasis krūtinės kremas su liftingo efektu moterims kurios nori pagerinti tonusą ir krūtinės odos elastingumą. Ar pavyks išlaikyti stangresnę krūtinę - nežinau, galėsime pakalbėti po metų, kai baigsiu maitinti, bet dabar jaučiu, kaip oda atsigauna, nėra tokia sausa ir įtempta. 

Taip pat svarbu, kad kremas yra natūralus, nėra kenksmingų medžiagų, į sudėtį įeina tokios medžiagos, kaip sviesmedžių sviestas, sezamų sėklų, kokosų aliejai ir kiti aktyvūs augalinės kilmės produktai. 

Smagu vartoti tokius produktus ir nepamiršti, kad esu ne tik mama, bet ir moteris! Ačiū "Maria"!

sraigiukas sraigiukas 09. Dec 2014, 13:52

Sveikinimai.
Aš dažniau tampu skaitytoja, nei savo nuomonės reiškėja ir vis per tuos darbus, darbelius. ☹ Bet džiaugiuosi, kad jų dar yra

Gintarep Gintarep 09. Dec 2014, 11:53

Sveikinimai Godai 👍 As nuolat dziaugiuosi budama MK nare🌷 Buna idomu ir be jokio prizelio parasineti, o jei dar gauni, o gauname tai tikrai VISOS - be galo smagu.

09. Dec 2014, 09:28

Sveikinimai Godai "pakeitus" pareigas 😀 Tikrai smagu būti MK nare! 😀