Godos blogas: “Pobling” - naujas kosmetinės gyventojas

Godos blogas: “Pobling” - naujas kosmetinės gyventojas

24. Jul 2015, 08:33 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Sako, atsitiktinumų nebūna, bet aš tvirtai tikiu, kad visas gyvenimas ir yra vienas didelis atsitiktinumas. Susidomėjau elektriniais veido valymo prietaisais ir pradėjau “neršti” internete - kokių yra, kuo skiriasi ir kokios kainos. Taip atradau “Pobling” veido valymo šepetėlį, kuris atitiko visus mano reikalavimus. Kol susirašinėjau su jį Lietuvoje atstovaujančia Olga, dar spėjau išsiaiškinti, kad ji yra mama, pradėjusį savo verslą, taip gimė straipsnis: “Versli mama Olga pristato veido valymo prietaisą”.

Pirmas įspūdis

Mano raudonasis “poblingas” atkeliavo permatomoje plastikinėje dėžutėje ir pagalvojau, kad atrodo, lyg puiki dovana. Supakuok ir nustebink draugę!

20150724082532-20238.jpg

Pats prietaisas susideda iš trijų dalių - šepetėlio galvutė, kuri gali būti keičiama, bazinė dalis, kur dedasi elementai ir stovelis.

Paliečiu šepetėlį ir nustembu, koks jis švelnus. Neįsivaizduojamai! Jeigu užsimerkus liestum, net nepasakytum, jog tai šereliai. Rašo, kad šepetėlį sudaro 52 000 už žmogaus plauką trumpesnių šerelių!

20150724082547-56723.jpg

Ant pakuotės šono - aiški lietuviška instrukcija, o kartu su siuntiniu - angliška su iliustracijomis. Atrodo, kad didelio mokslo juo naudotis nereikia.

20150724082610-41892.jpg

Antras įspūdis

Žinote, kaip būna - gauni, ir iškart nori pabandyti. Nors dabar dekoratyvinę kosmetiką naudoju ITIN retai, po nėštumo vis dar siautėjantys hormonai kenkia odai ir spuogelių tikrai yra. Oda tuo pačiu ir lupasi iš sausumo, ir yra riebi, užkimšta. Stengiuosi gerti kuo daugiau vandens, prausiu kasdien prausikliu, valau toniku, lepinu kremu, bet… Juokiuosi, kad man lietuviškas vanduo netinka :)

Nuotraukose: veidas PRIEŠ "Pobling" naudojimą (nesimato kaip nosis nusėta juodais taškiukais... :( ).

20150724082722-94031.jpg

“Pobling”, pagal jo veikimo paprastumą, naudoti galėtų ir trimetė Eleonora. Tereikia sudrėkinti veidą, ant prietaiso uždėti veido valymo priemonės ir spustelėti mygtuką. Prietaisas pradeda švelniai vibruoti. Vibracija ne tik padeda išvalyti visus nešvarumus, bet ir gerina veido kraujotakos mikrocirkuliaciją atlikdamas mikromasažą.

Sukamaisiais judesiais valau ir masažuoju veidą. Jeigu kitur galioja principas - kuo labiau, tuo geriau, tai su “poblingu” nereikia persistengti. Pasirodo, veido valymas neturi užtrukti ilgiau nei minutės ir tos pačios vietos nereik valyti ilgia nei 5 sekundes.

Ir štai - veidas švarutėlis. Labai jaučiasi tokia tikra gaiva ir švara lyg po keletos veido procedūrų grožio salone. Drėkinu miceliniu vandeniu, kad atstatyčiau odos ph ir patepu drėkinančiu kremu. Gėris!

Trečias įspūdis

“Pobling” naudoju jau porą savaičių. Niekaip neapsisprendžiu - kasdien ar ne. Norisi, dažniau, bet nesinori ir persistengti. Olga patikino, kad yra naudojančių ryte vakare. Aš, kadangi dažausi į mėnesį kartą ir valau tik prakaitą, dulkes, naudoju kartą per dieną ar net kas antrą. Ir jaučiu pagerėjimą! Juodi taškiukai ant nosies susitraukė, veidas lygesnis, nebepleiskanoja ir rečiau “pasipuošia” išdygusiu spuogu. Jėga!

Nuotraukose - veidas PO "Pobling" naudojimo 2 savaitės.

20150724082650-93127.jpg

Dairiausi kokie pasauliniai atsiliepimai ir susidomėjau testais, kuriuos rodo ant apelsino ar rankos. Palyginimui kosmetiką valo su paprastu prausikliu ir su “Pobling”. Nusprendžiau tokį atlikti ir aš.

Čia kokius radau internete:

20150724083122-19084.jpg

Susiradau sunkiausiai nuvalomą akių ir lūpų pieštukus, lūpdažį, pudrą. Tušą naudoju neatsparų vandeniui, tai jį nuvalo bet kas. Storai ir ryškiai užtepu ranką, palaukiu kol pradžius ir valau.

Pradžioje, tik su prausikliu. Patrinu, nuplaunu ir štai rezultatas.

20150724082752-81990.jpg

Vėliau vėl pakartoju visus dažus ir valau su “Pobling”.

Pirmą kartą patikėjau reklama! Jis iš tiesų valo neįtikėtinai. Per sekundėlę nebuvo nė žymės nė vienos makiažo priemonės. O ir šepetėlis, nors ir išsitepa - labai lengvai išsiplovė.

20150724082805-61637.jpg

Laukiu rudens, kuomet vėl iš naujo atrasiu dekoratyvinę kosmetiką (pasiilgau dažytis!) ir tuomet “Pobling” džiaugsiuosi dar labiau, o dabar jis yra privalomas mano kosmetinės gyventojas, net keliaujant su palapinėmis.

kodelcia kodelcia 25. Jul 2015, 20:31

o man įdomu, koks skirtumas tarp color ir premium poblingu? Kokias veido valymo priemones dedat - cia ne sveitiklis ir ne prausiklis koks? (gundausi siuo preparaciuku, nes mano oda panasiai kaip tavo Goda - ir rieb, ir sausa, ir pleiskanoja, ir spuogai kelias vienas po kito (hormonai pas mane siauteja visa nuo pat paauglystes)

pamliv pamliv 24. Jul 2015, 19:30

Siandien pirma karta isbandziau savaji 😀 Labai svelnus, nesijaucia jokio sveitimo poveikio, taciau oda lieka svarut svarutele 😀