Guzeliai ant kojų.

Guzeliai ant kojų.

04. Dec 2013, 12:16

Sveikutės,mielosios:).

Vėl išaušo nauja diena.Į mamyčių klubą atėjau su nauja bėdele.Bet šįkart jau ne dėl Godutės.Ši bėdele ištiko jau mane.Ji mane kankina jau panašiai 2 metai.

Tai guzeliai ant kojų.Atrodo tikrai negražiai,kaip mėlynės būtų.Nu nesu patenkinta tokiu turtu:(.

Aišku ,kreipiausi ir į gydytojus.Pirmiausiai į savo šeimos daktarę.Ji apžiūrėjusi pasakė:

-Reikia,jums vitaminų,nusilpes organizmas.

Na ,pagalvojau gal tikrai ,vartojau išrasytus vitaminus,tačiau jie man nė kiek nepadėjo.Grižau pas daktarę ir vėl ,gavau siuntimą pas odos daktarę.Ten nuvykusi išgirdau tą patį ,jog nusilpęs imunitetas ,reikia vartoti vitamina C.Valgyti daugiau vaisių ir daržovių.

Tačiau ir vėl jokių pakitimų neįvyko:(.Neapsikentusi vėl vykau pas daktare,tačiau jau kitą.Jos diagnozė skyrėsi ,nuo prieš tai buvusių.Ji pasakė,jog mano oda jautri ,gal pasirinkusi esu netinkamas priemones depiliacijai .Liepė pakeisti  jas.

OI ,ko tik neišbandžiau ir įvairius skustuvus,ir skutimosi kremus ,ir po depilecinius kremus ,ir pati epiliatoriu.:(Na,bet praėjus kelioms savaitėms guzeliai dingo.Panašiai 2 mėn.Poto vėl atsirasdavo .

Tačiau ,turiu kaimynę,kurią kankina tokia pati bėda.JAI JI ATSIRADO PO GIMDYMO PRAĖJUS 3 MĖNESIAMS.Kokių ji tik gydytojų neaplankė,ir kokių tyrimų tik nesidarė.Tačiau tikslaus atsakymo negavo.TAIP IR LIKIOME NEŽINIOJE:(

o gal jūs esate susidurusios su tokia beda????

Lukunia9 Lukunia9 08. Dec 2013, 16:52

Pas mane ant viso kuno guziukai, bet dar vis niekaip nedasibroviau iki daktaro. O seip buna ant ranku isoksta pamelsta ten kur venos ir net skauda.nzn kad cia tokio ☹