HIPP produktai: subalansuoti vaikams, bet tinkami ir tėvams! :)

HIPP produktai: subalansuoti vaikams, bet tinkami ir tėvams! :)

01. Oct 2017, 15:46 Liucyte Liucyte

Nuoširdžiausiai dėkojame Mamyčių klubui ir Nukas už galimybę išbandyti gardų HIPP krepšelį: pieno gėrimą, dribsnius ir saldžiuosius batonėlius! Su HIPP produkcija pirmą kartą susipažinome, kai Antanukui buvo vos keli mėnesiai: ilgainiui ir įvairias tyreles, ir sultis, ir arbatą išskanavome. Galiu drąsiai sakyti, kad nuotaikingieji HIPP gaminiai jau tapę vieni geriausių mūsų draugų.

Gautasis HIPP krepšelis išsiskiria... rudenišku spalvingumu ir gausumu! Ohoho, kiek mes čia radome – svarbiausia to, ko dar nesame ragavę: tai ir sausą mišinį pieno gėrimui „Combiotik 2+“, ir ekologiškus dribsnius su vaisiais, ir tris obuolių bei bananų batonėlius ir du ryškiaspalvius HIPP šaukštelius su dėklu.

20171001154052-80274.jpg

Visų produktų pakuotės nuotaikingai iliustruotos, patrauklios ir patogios naudoti. Vienintelis Antano klausimas viską išvydus – „Ar čia man?!“ :) O kam gi dar! :) Tad čiumpam linksmuolį HIPP drambliuką už straubliuko ir pradedam skanauti! Pačius pirmuosius paragavome obuolių bei bananų batonėlius:

20171001154131-89618.jpg

Mmm, vos praplėšus justi saldus džiovintų bananų kvapas... Skanaujant batonėlius, taip pat labiausiai karaliauja bananų skonis. Man asmeniškai džiovinti bananai labai skanu; patiko batonėliai ir Antanukui. Suvalgė juos per kelias dienas. Sakyčiau, batonėliai sotūs, minkšti atkąsti, o dar kas labai svarbu – nesunkiai išlupami net mažomis rankutėmis:

20171001154151-42780.jpg

Pieno gėrimą „Combiotik 2+“ geriame rytais ir prieš miegą. Šis pieno gėrimas yra skirtas vaikams nuo dvejų metų. Sudėtyje yra geležies, vitamino C, jodo, kalcio, vitamino D. Tikras sveikatinimo užtaisas! Gėrimą visai nesunku paruošti: atmatuojame specialiu samteliu reikiamą kiekį pieno miltelių, užpilame ne per karštu (maždaug 40°C temperatūros) vandeniu ir išmaišome. Pasinaudoję, maišelį, esantį dėžutės viduje, užklijuojame specialia juostele. Tikras patogumas ir puiki miltelių apsauga! Koks gėrimo skonis? Beveik kaip tikro pieno, gal tik saldesnis. Konsistencija irgi kaip pieno, gal tik bemaišant daugiau putų susidaro. Be to, pieno gėrimas maloniai kvepia ir puikiai nuteikia mažąjį ragautoją:

20171001154210-46646.jpg

Na, ir galiausiai – uoga ant torto, arba ekologiški dribsniai su vaisiais. Antanuką drąsiai galima vadinti dribsnių karaliumi, mat jam patinka visokie dribsniai: ir smulkesni, ir stambesni, ir saldesni, ir ne tokie saldūs. HIPP dribsnius Antanas valgo rytais. Užpilu juos arba HIPP pieno gėrimu, arba natūraliu jogurtu. Paruošiu vos vos tirštesnės konsistencijos, nei nurodyta ant pakuotės, nes Antanas kažkaip geriau valgo tirščiau paruoštus dribsnius. Ką gi, susikaupiam ir ragaujam:

20171001154237-97797.jpg

Ar patinka? O taip – bevalgant nėra kada net nykščio į viršų iškelti... Dribsniai saldoki (turbūt nuo juose esančių džiovintų vaisių), pakankamai susmulkinti. Be to, turiu pasakyti, kad šie HIPP dribsniai yra vertingi, mat juose esama vitamino B1, padedančio palaikyti normalią nervų sistemos veiklą, ir į juos nepridėta cukrų – sudėtyje yra tik natūralių cukrų. Kad produktas ekologiškas, rodo ir specialus ekoženklas ant pakuotės (baltas lapelis žaliame fone).

Ir kaipgi kitaip – HIPP dribsnius valgome su firminiais HIPP šaukšteliais. Lengvi, ryškūs, pritaikyti prie mažų rankyčių. O kur dar šaukštelių dėklas, puikiai pasitarnaujantis kaip žaidimų įrankis :)

Dar kartą ačiū Mamyčių klubui ir NUKAS už praskaidrintas rudens dienas ir siūlome paskanauti šių HIPP gaminukų ir visiems kitiems – mažiems ir dideliems!

 

Liucyte Liucyte 05. Oct 2017, 14:40 Egelė

Labai ačiū 😀 Smagu, kad patiko 😀

Egelė Egelė 04. Oct 2017, 15:04

Kaip gražiai aprašėt gaminius 😀