Į pagalbą nėštumo metu kraujuojančioms dantenoms su GENGIGEL

Į pagalbą nėštumo metu kraujuojančioms dantenoms su GENGIGEL

04. Mar 2018, 10:07 Solveiga25 Solveiga25

Man besilaukiant vaikelio tapo išbandymu kasdien valytis dantis. Tiesiog negaliu pakęsti dantų pastos pojūčio savo burnoje. Tad kiekviena diena tarsi įššūkis. Kalbant apie dantukų priežiūra nėštumo metu problema tapo ne tik dantų pasta, bet ir kraujuojančios dantenos. Dantenų kraujavimas ypač suaktyvėjo po higienos proceďūrų. Man labai pasisekė, kad buvau atrinkta testuoti šį GENGIGEL burnos skalavimo skystį, kaip tik tuo metu, kai jo man ypač reikia.

20180304093441-29371.jpg Taigi apie šią naujieną dalinuosi savo įspūdžiais su Jumis...

Produkto pakuotė. Sakyčiau ganėtinai paprasta, lyginant su kitais tos pačios srities produktais. Tačiau yra aiški ir neperdėta. Pakuotės šone randamas išsamus burnos skalavimo skysčio aprašymas.

20180304093930-15847.jpg Pateiktoje informacijoje yra aiškiai nurodyta produkto sudėtis, kam jis yra vartojimas ir kaip bei kas gali naudoti šį burnos skalavimo skystį.

Išsami ir glausta informacija yra tai ko reikia klientui. Kadangi mėgstu, kad viskas būtų aprašyta vienoje vietoje bei trumpai ir aiškiai, kad būtų kuo greičiau galima įvertinti ir pasirinkti produktą, kurio ieškome.

Pakuotės viduje radau pakankamai nedidelės talpos (150 ml) GENGIGEL burnos skalavimo skysčio bonkutę.

20180304094415-14796.jpg Bonkutė yra baltos spalvos su nedidele etikete. Pagal pakuotės dydį labai patogu laikyti rankoje. Taip pat ant atstukamo kamštelio yra matavimo taurelė, kurią patogu naudoti, norint įsipilti reikiamą skysčio kiekį.

20180304094638-30463.jpg

KONSISTENCIJA. Burnos skalavimo skystis yra melsvos spalvos. Palyginčiau jį su vandeniu, nes nėra tirštas ir lengvai skalaujasi burnoje.

KVAPAS. Tai kol kas svarbiausias kriterijus išbandant šįkart produktą. Mane supras tos, kurioms besilaukiant buvo sunku su įvairiais kvapais. Tačiau šis burnos skalavimo skysčio kvapas yra kitoks nei įprastinių. Neerzina uostant. Yra pakankamai švelnus, nes kiek esu bandžiusi kitų jie būdavo ganėtinai aštraus kvapo. Todėl ši GENGIGEL priemonė patenkino mano lūkesčius ir yra tinkama man. 

EFEKTAS PO VARTOJIMO:

Jau po pirmo burnos skalavimo su GENGIGEL galėjau pasakyti, kad ši priemonė kol kas tinkamiausia nėštukėms. Bet kadangi didesnis poveikis juntamas po ilgesnio vartojimo, jau dabar galiu pasakyti, kad po šios priemonės naudojimo mano burnos gleivinė tarsi įgijo apsaugą. Burnos gaivumas juntamas ilgą laiką. Svarbiausia, kad ir dantenų jautrumas po atliktos burnos higienos pastebimai sumažėjo ir nustojo varginti žymus dantenų kraujavimas valantis dantukus. Užtenka vos 10 ml skalavimo skysčio ir burnos gleivinė atsinaujina bei įgauna apsaugą.

Taigi poveikį savo burnos gleivinei su GENGIGEL vertinu tik teigiamai ir rekomenduoju kitiems išbandyti, kadangi šis burnos skalavimo skystis tinkamas ne tik nėštukėms, bet ir vaikučiams, senjorams bei sergantiems cukriniu diabetu.

Labai noriu padėkoti už testavimo galimybę GENGIGEL komandai ir žinoma nuostabiąjam MAMYČIŲ KLUBUI. Ačiū, ačiū, ačiū :)