IEŠKOME TESTUOTOJŲ: Išbandyk "ColonWell" natūralų produktą ir parašyk išsamų atsiliepimą

IEŠKOME TESTUOTOJŲ: Išbandyk "ColonWell" natūralų produktą ir parašyk išsamų atsiliepimą

26. May 2015, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Tokio produkto Mamyčių klube dar netestavome! Su juo jau turėjote galimybės susipažinti, o jei neteko, plačiau skaitykite ČIA.

Rinkitės ColonWell, jei:

  • trokštate sveikai ir greitai atsikratyti svorio;
  • rūpinatės normaliu žarnyno veiklos darbu;
  • siekiate prevenciškai užkirsti kelią vidurių užkietėjimui;
  • norite palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje.

Lietuvių įmonė FHLife World pristato farmacininkų ir medicinos specialistų kurtą produktą - ColonWell! ColonWell – lietuviškas maistinių skaidulų produktas pagamintas tik iš natūralių medžiagų! Tūkstančiai žmonių jau vartoja ColonWell ir džiaugiasi pasiektais rezultatais, prisijunkite prie jų ir Jūs!

Kaip veikia ColonWell?

Augalinės skaidulos patekusios į mūsų organizmą išbrinksta, padidėja jų tūris ir taip sukeliamas sotumo jausmas. Nejučiomis pradedama suvartoti mažiau kasdienio maisto, gaunama mažiau kalorijų ir kilogramai pamažu pradeda kristi visiškai sveikai! 

20150523182405-97568.jpg

Taigi, kokių testuotojų ieškome?

Mamyčių klubas suteikia unikalią galimybę išbandyti šį produktą 6 MOTERIMS:

  • 3 iš jų, kurios nori sulieknėti, t.y. sveikai ir greitai atsikratyti svorio
  • 3 iš jų, kurios nori užkirsti kelią vidurių užkietėjimui ir sureguliuoti žarnyno veiklą.

Gavusios šį produktą moterys jį išbandys trijų savaičių laikotarpyje ir po to parašys išsamų atsiliepimą su nuotraukomis, kaip sekėsi įgyvendinti savo tikslus ir pasiekti norimus rezultatus. Tam kiekvienai jūsų atsiųsime klausimyną, o norinčioms sulieknėti - mitybos programą.

Ką daryti, norint pretenduoti į testavimą?

Jei susidomėjote šiuo produktu, komentaruose parašykite:

-kodėl norite išbandyti COLONWELL preparatą - lieknėjimo ar žarnyno sureguliavimo tikslais?

-ar esate anksčiau bandžiusios šį produktą?

-ar esate pasiryžusios sąžiningai tris savaites jį vartoti pagal nurodytas rekomendacijas ir atsiųsti išsamų blogą su nuotraukomis?

Testuotojas išrinksime ir paskelbsime gegužės 27 dieną.

www.colonwell.lt

20150523175440-47988.jpg


Renata123 Renata123 15. Dec 2022, 19:00

Norėčiau išbandyti ši produkta susitvarkyt imuniteta žarnyna

tepleessee tepleessee 30. Oct 2021, 19:13

Liekninančios tabletės - http://acaiberry900.lv mano pazistama numete 11 kg per tris savaites.. rezultatai ispudingi.

27. May 2015, 10:54 NeringaaJ

Dėkojame už dalyvavimą konkurse! Apgailestaujame, kad nepavyko laimėti, tačiau specialiai Jums dovanojame 25% nuolaidą ColonWell produktui!

Jei norite pasinaudoti šiuo išskirtiniu pasiūlymu (nes šiaip ColonWell produktui nuolaidų netaikome), rašykite į el. paštą: edita@fhlifeworld.com, nurodykite savo prisijungimo vardą mamyciuklubas.lt svetainėje ir kontaktinę informaciją produkto siuntimui. Pasinaudoti šiuo pasiūlymu galite tik iki birželio 1 d. Paskubėkite! 😀

26. May 2015, 16:58

Noreciau isbandyti COLONWELL preparata zarnyno sureguliavimo tikslais , plius gal dar padetu numesti kelis kilogramus . Sio preparato neesu meginusi , bet butu labai smagu pameginti , gal padetu kazkuria problema isspresti , o gal net abi 😀

26. May 2015, 14:37

Norėčiau išbandyti COLONWELL preparatą lieknėjimo tikslais. Šių metų liepos 4 d. planuojame dukrytės krikštynas, bei vyro jubiliejų. Norisi būti ir jaustis gražiai, lieknesnei. Dabar net "nekyla rankos" nusipirkti suknelę. Turiu vilčių sulieknėti, tad pirkti suknelę kogero teks paskutinėmis dienomis. Jei gaučiau galimybę išbandyti COLONWELL, manau, matomi rezultatai tik labiau motyvuotų ir padėtų siekti tikslo.
Anksčiau šio produkto bandyti neteko.
Esu tikrai pasiryžusi sąžiningai vartoti COLONWELL preparatą ir atsiųsti blogą su nuotraukomis.

 ♡saldžioji braškytė♡ ♡saldžioji braškytė♡ 26. May 2015, 13:25

Sveiki,senai ieskojau galimybes,kaip sumazinti alkio jausma.Isbandyta buvo milijonai dietu taciau nelabai kas padejo,o veliau tik dar daugiau priaugau,banmdziau ir begioti ir pagal kompiuteri daryti pratimus..Sis budas mano manymu,butu daug paprastesnis ir lengvesnis.Tik pirma karta dabar matau sia produkcija ir toliau pasidomesiu internete,nes labvai sudomino. Esu tikrai stipria valia pasiryzusi testuoti ir parasyti viska,nes anksciau ka galejau viska dejau visas pastangas ir rezultatu nelabai buvo ,todel noreciau isbandyti sveikai ir greitai atsikratyti svorio.Labai geras dalykas po gimdymo 😀

26. May 2015, 11:46

COLONWELL norėčiau išbandyti lieknėjimo tikslais. Labai noriu sulieknėti, bet sportuoti nepavyksta, nes turiu du mažus vaikučius ir ištrūkti iš namų sudėtinga.
COLONWELL esu tik "ragavusi", giminaitė davė išbandyti, bet nuo vieno ar dviejų kartų poveikio nebūna, todėl esu tvirtai pasiryžusi testuoti COLONWELL, stebėti pokyčius ir parašyti išsamų atsiliepimą.

blogietee blogietee 26. May 2015, 11:20

Atsisakiusi angliavandenių paskutiniu metu gan neblogai kovoju su svorio mažinimu, tik deja, problema su žarnyno veikla yra sutrikusi. Prie sveikos mitybos reiktų naudoti ir žarnyno veiklą reguliuojančių produktų. Šis eksperimentas būtų puiki proga dar labiau pagerinti savo rezultatus.

26. May 2015, 08:49

Iki šiol nesu išbandžiusi nei vieno preparato skirto lieknėjimui.Bijojau rizikuoti pakenkti sveikatai,šis preparatas mane sudomino,labai norėčiau atsikratyti nors truputi viršsvorio jo pagalba.

LePukuota LePukuota 26. May 2015, 00:11

Šį produktą norėčiau išbandyti žarnyno veiklos reguliavimo tikslais bei sureguliuoti cholesterolio kiekį kraujyje.

25. May 2015, 23:14

Sveiki. Norėčiau šį produktą išbandyti lieknėjimo tikslais. Nesu jo bandžiusi,bet esu pasiryžusi 3 sav išbandymams ir jų aprašymams (to irgi nesu dariusi,tad jau du nauji dalykai iš karto 😀 )

jaldija jaldija 25. May 2015, 22:13

Norėčiau ir aš išbandyti šį produktą, nors antsvorio nėra labai daug, bet ne taip lengva jo atsikratyti. Neseniai teko operuotis kiaušides, jau ir prieš operaciją jų veiklos sutrikimas dadėjo kelis kilogramus, o po operacijos dar kelis, ir jau turiu beveik 10 kilogramų, kurių labai labai norėčau atsikratyti, Aktyviau imtis sporto negaliu, o dietoms irgi nelabai galiu rįžtis.
Iki šiol nėra niekada tekę išbandyti nieko panašaus. Būtų puiki galimybė įsiklausyti į savo kūną, strebėti jį ir aprašyti kokie pokyčiai vyksta.

25. May 2015, 19:16

Sveiki, noreciau si produkta isbandyti lieknejimo tikslais. Kadangi atsikratyti noriu 15kg. ir esu pradejus sveiko maitinimosi kelia, todel manau jog sis produktas man padetu. Siunkiausia lieknejimo kely atsisakyti uzkandziavimo saldumynais ir rukytais gaminiais. Nesu bandziusi jokiu specialiu produktu, vaistu, maisto papildu lieknejimui. Siuo metu esu motinystes atostogose, todel turiu laiko isiklausyti i savo organizmo poreikius. Tad manau, jog sugebesiu tinkamai ir issamiai aprasyti savo savijauta naudojant si produkta. Dekui.

kodelcia kodelcia 25. May 2015, 16:55

Kiek nejauku pripažinti, bet po gimdymo praėjus trims savaitėms vis dar turiu bėdelių dėl vidurių užkietėjimo. Perskaičiau viską apie produktą, ypač atidžiai išstudijavau sudėtį ir nusprendžiau, kad tikrai vertėtų išmėginti šį natūralų produktą. Gal greičiau viskas normalizuosis ColonWell pagalba? Antsvorio taip pat turiu, bet pagrindinis tikslas šiuokart visgi būtų atstatyti normalią žarnyno veiklą 😀

mama ingrida mama ingrida 25. May 2015, 16:18

Iš tikrūjų tai norėčiau kad šį produktą išbandytu mano mama,nes turi rimtų problemų su vidurių užkietėjimu.Ji jau tiek visokių būdų yra išmėginusi ir liaudiškų ir rimtesnių vaistų,bet niekas nepadeda.Tam kartui gal ir suveikia,bet vėl ir vėl didelė bėda☹Jei gautu galimybę išmėginti aš aprašyčiau kaip jei padėjo ar ne.

25. May 2015, 14:51

Labai norėčiau išbandyti nesu nieko panašaus bandžius ir norėčiau numesti svorio ir žarnyna susitvarkyti nes po tulžies pašalinimo su viduriais turiu problemu esu pasiryžusi tris savaites šibandymuj.

floryte floryte 25. May 2015, 14:02

Dar nieko nesu testavusi MK. Bet šis produktas sudomino. Juolab, jog aktualu. Po nėštumo liko + 8 kg kurie, kaip matau, nesiruošia pasitraukti nuo manęs. Nesu niekada bandžiusi jokių lieknėjimui skirtų produktų.

irmantaite irmantaite 25. May 2015, 12:57

COLONWELL preparatą norėčiau išbandyti žarnyno sureguliavimo tikslais. Daržoves valgau, stengiuosi išgerti tinkamą kiekį vandens, bet žarnyno veikla vis tiek kartais iškrečia bėdų. Belaukiant gausaus ir natūralaus naujo daržovių derliaus esu pasiryžusi sąžiningai tris savaites vartoti COLONWELL preparatą ir atsiųsti išsamų blogą.
Mačiau šio produkto reklamą, bet nesu nei COLONWELL preparato, nei jokio kito panašaus vartojusi.

sraigiukas sraigiukas 25. May 2015, 12:47

Labai norėčiau išbandyti šį produktą ir sulieknėti, nes jau tiek visko išbandžius, kad net rankų pirštų neužtenka.

kristinalt kristinalt 25. May 2015, 12:47

Šį produktą norėčiau išbandyti, nes po gimdymų yra papildomų kg. Apie šį produktą girdżiu pirmą kartą. Esu tvirtai psiryžusi sąžiningai jį vartoti 3 savaites ir sulaukti gerų rezultatų bei atsiųsti atsiliepimus.

1 2