IEŠKOME TESTUOTOJŲ: Išbandykite "Elevita" natūralios ir ekologiškos kosmetikos produktus!

IEŠKOME TESTUOTOJŲ: Išbandykite "Elevita" natūralios ir ekologiškos kosmetikos produktus!

01. Dec 2017, 00:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Šįkart ieškome testuotojų, norinčiųjų išbandyti ir išsamiai aprašyti įvairius Elevita.lt natūralios ir ekologiškos kosmetikos produktus, skirtus moters grožiui ir sveikatai.

"Cece MED" serija nuo plaukų slinkimo

Rinksime 3 testuotojas, kurios gaus po tris produktus

20171127233656-86763.jpg

Sveiki, stiprūs ir tankūs plaukai, tai kiekvienos moters svajonė. Nieko nuostabaus, juk gražūs plaukai - vienas svarbiausių moterį išskiriančių požymių bei geros savijautos ir pasitikėjimo savimi elementas.

Deja, vis dažniau moterys skundžiasi padidėjusiu plaukų slinkimu. Išskiriama daug tokios būsenos priežasčių: stresas, pervargimas, nesubalansuota mityba, ligos, užteršta aplinka – ir tai tik kelios iš jų.

Cece Med pristato priemones nuo plaukų slinkimo, kurios puikiai rūpinasi nusilpusiais ir slenkančiais plaukais. Cece MED Prevent serijos priemonės veikia plaukus keliuose lygiuose: plauko paviršių, folikulą bei galvos odą, kur dažniausiai ir prasideda plaukų slinkimo problemos.

Cece MED Prevent Hair Loss serija pasižymi unikalia sudėtimi. Priemonės praturtintos specialiai atrinktais aukščiausios kokybės ingredientais: bambuko ekstraktu, ryžių proteinais, biotinu, cinku, vitaminais, geležimi, kviečių daigų aliejumi, L-cisteinu, L-metioninu, kurie teikia Jūsų plaukams kompleksinį ir efektyvų poveikį. Jie taps tankesni, sveikesni ir stipresni.

Cece MED Prevent Hair Loss serijoje plaukams pristatomos 4 priemonės: šampūnas, balzamas, ampulės ir losjonas. Šampūnas ir balzamas veikia plauko paviršių, atkuria, teikia gyvybingumo, saugo nuo lūžinėjimo ir slinkimo. Losjonas ir ampulės skirti galvos odos priežiūrai. Savo išskirtinės sudėties dėka jie skatina plaukų augimą, stiprina juos ir saugo nuo slinkimo.

Nepriklausomoje klinikinių kosmetikos tyrimų laboratorijoje atlikti tyrimai parodė, kad 3 mėn. naudojant Cece MED šampūną, balzamą ir ampules tyrimo dalyviams išaugo 25 000 naujų plaukų. Tokie rezultatai puikiai matomi ir plika akimi.

"Danielle Laroche" priemonės veidui 

Rinksime 3 testuotojas, kurios gaus po du produktus

20171127233626-77251.jpg

Danielle Laroche – tai unikalus Negyvosios jūros mineralų ir Šveicarijos Alpių ekstraktų derinys. Danielle Laroche gamintojai pasitelkė inovatyvias technologijas, natūralius Šveicarijos Alpių augalų ekstraktus bei itin vertingus Negyvosios jūros mineralus, tam, kad sukurtų tobulą kosmetikos seriją Jūsų grožiui!

Danielle Laroche produktų sudėtyje yra natūralūs augalų ekstraktai, tokie kaip sodinis hamamelis, alijošius, kalninė arnika, ženšenis, Jojoba, avokadų ir alyvuogių aliejai, taukmedžio sviestas ir kiti, kuriuose nėra aromatizuotų priedų, todėl jie tinkami ir jautriai odai. Negyvosios jūros mineralai skatina odos ląstelių atsinaujinimą ir aprūpina maistingomis medžiagomis. Argano aliejus suteikia odai švelnumo ir drėgmės. Jame gausu vitamino E, kuris apsaugo odą nuo senėjimo procesų. Inca Inchi aliejus ypatingai turtingas OMEGA 3,6,9 rūgštimis, kurios būtinos ląstelių atsinaujinimui bei odos elsatingumui atstatyti. Sudėtyje nėra parabenų, propileno glikolio, silikono, mineralinio aliejaus, petrolato, SLS.

Dr. Konopka ekologiška sertifikuota kosmetika

Rinksime 3 testuotojas, kurios gaus po keturis produktus

20171127233637-38143.jpg

 

Dr. Konopka‘s – tai ekologiška sertifikuota kosmetika, pagaminta gydytojo Konopka receptų pagrindu. Kosmetikos sudėtyje tarpusavyje dera įvairūs augaliniai ingredientai, žolelės, aliejai ir kiti aktyvūs ingredientai.

Kosmetika sertifikuota BDIH sertifikatu.

Visos, norinčios pretenduoti į testavimą, rašykite komentaruose:

-Kokius iš išvardintų produktų labiausiai jums aktualu išbandyti?

-Ar tikrai esate pasiryžusios ir turėsite laiko bei noro parašyti išsamų, rišlų blogą (+lietuviškais rašmenimis) su kokybiškomis nuotraukomis po savaitės, gavus ir išbandžius produktus?

9 testuotojas atrinksime gruodžio 4 d.

VISUS ŠIUOS PRODUKTUS GALITE ĮSIGYTI www.eshop.elevita.lt

dovilebu dovilebu 03. Dec 2017, 12:15

Kadangi esu bandžiusi CECE MED produkciją ( puikūs atsiliepimai ), norėčiau išbandyti "Danielle Laroche" priemones veidui, kad mano veidelis būtų žavus ir gaivus ištisus metus 😀

Mergaiciukas Mergaiciukas 02. Dec 2017, 10:11

Norėčiau išbandyti "Danielle Laroche" priemonės veidui, nes turiu pavargusią veido odą, būtų smagu pamatyti skirtumą. Pasiryžusi parašyti atsiliepimą.😀

jaldija jaldija 01. Dec 2017, 21:00

Norėčiau testuoti "Cece MED" seriją nuo plaukų slinkimo.
Mano plaukai ploni, juos plaunu kasdien. Problemų su slinkimu pasitaiko laikas nuo laiko. Dabar net bijau šaltojo sezono, nes tokiu laikotarpiu tai ypač pasmarkėja.
Naują produktą išbandyt ne visada pasirįžtu, todėl būtų paskata ne tik išbandyti, bet išbandžius išanalizuoti ir parašyti atsiliepimą.
Iš vis ne tik testuoti, bet ir susipažinti su naujovėmis labai įdomu.

Egelė Egelė 01. Dec 2017, 15:39

Mane labiausiai domina ir norėčiau išbandyti plaukų priemones bei kremą rankoms - šiuo metu problemiškiausios vietos, kurioms dar neradau tinkamo spręndimo... ☹

Grumbolciki Grumbolciki 01. Dec 2017, 15:18

Labiausiai noriu išbandyti Dr. Konopka ekologišką sertifikuotą kosmetiką,neteko jos išbandyti,gal dabar pavyks😀Pasiryžus testuoti,aprašyti.

lina_baj lina_baj 30. Nov 2017, 21:22

Labai norėčiau išbandyti Danielle Laroche kosmetiką veidui. Mano oda labai jautri ir problemiška, tad visada norisi išbandyti kažką naujo, neišbandyto ir tinkamo jautriai odai. Labai norėčiau išbandyti ir pasidalinti įspūdžiais. Tokiu būdu jau atradau kokybišką natūralią dekoratyvinę kosmetiką, gal pasiseks ir su šiomis priemonėmis!

floryte floryte 30. Nov 2017, 21:01

Prieš kokias 3-4 savaites nuo mokinių užsikrėčiau Koksaki virusu. Čia tas garsiai nuskambėjęs virusas, kuriuo vaikai užsikrėsdavo Turkijoje. Pasirodo, jei nusilpęs imunitetas, šiuo virusu užsikrečia ir suaugusieji. Visas to viruso baisumas - spuogais išbėrė kojų pėdas, rankų delnus ir galvos odą. Keletą dienų vargino baisus niežulys. Gydytojos paskyrimu vartojau stiprius priešalerginius vaistus, ir rankų, kojų, galvos odą tepiau tepalu su antibiotikais(niežuliui sumažinti). Visos šitos bjaurasties pasekmė - nusilupo pėdų oda(ir iki dabar dar vis lupasi), bei susilpnėję, išslinkę plaukai☹. Pėdų nuotraukų net nedrįstu dėti, kaip baisiai tas Koksaki virusas "pasidarbavo". Labai norėčiau pabandyti pastiprinti po ligos nukentėjusius plaukus "Cece med" priemonėmis. Juk jie - tai ne pėdos, nepaslėpsi. Be jokios abejonės, išbandžius produktus po savaitės pažadu viską nufotografuoti ir išsamiai aprašyti.

DžiaugsmoPieva DžiaugsmoPieva 30. Nov 2017, 15:09

Būtų smagu išbandyti bet kurią seriją iš aukščiau pateiktų, nes kosmetikos naudoju itin mažai, BET renkuosi ją natūralios sudėties arba gaminu kaukes pati, kad tikrai žinočiau sudėtį 😀 labiausiai aktuali sritis yra apsauga nuo plaukų slinkimo, dabar skiriu ypatingą dėmesį plaukams ir daug investuoju į priemones būtent jiems ir renkuosi tik natūralias. Už tokią išskirtinę galimybę laiko tikrai rasime, o noro visada yra! 🌷

akvilija akvilija 30. Nov 2017, 11:07

Labai norėčiau išbandyti Danielle Laroche veido kosmetiką ir savo potyriais pasidalinti su kitomis mamytėmis. Atšalus orams, veido ir kūno oda išsausėja. Ypač problematiška tampa veido oda - jaučiu tempimą ir kiitus nemalonius pojūčius. Kadangi stengiuosi kiek įmanydama rūpintis veido oda ir tai daryti kuo natūralesnėm priemonėm, šios linijos gaminiai būtų nuostabi galimybė puoselėti sveikatą ir grožį. Mielai pasidalinsiu savo potyriais ir įspūdžiais kaip man sekėsi, kaip tiko ir patiko. Dėkoju už galimybę😀

Vytulka Vytulka 29. Nov 2017, 22:44

Labai norėčiau išmėginti priemones veidui. Nesu girdėjusi apie "Danielle Laroche" kosmetiką, taip pat nieko nesu bandžiusi su Negyvosios jūros mineralais. 😀

JurgaMi JurgaMi 29. Nov 2017, 17:26

Vis skaitinėju Mamyčių klubo straipsnius ir pagalvojau, kad jau senokai ką be testavau ☹
Labai norėčiau išbandyti Cece Med linijos produktus nuo plaukų slinkimo. Nors mūsų vyriškiui jau pusantrų metų, tačiau plaukai po gimdymo vis dar slenka kuokštais ir kiekvieną kartą plaukant galvą ar šukuojant plaukus baisu pažvelgti į veidrodį, nes vis tikiuosi išvysti plikus lopus ☹
Pasižadu, kad blogą su nuotraukomis parašysiu ‼ Tik nepažadu, kad po savaitės jau galėsiu įvertinti rezultatus, nes plaukams reikia labai daug laiko, kol atsigauna po slinkimo (kaip rašėte straipsnyje, net 3 mėn.). Rezultatų pati labai nekantriai lauksiu ‼

Švelni tėvystė Švelni tėvystė 29. Nov 2017, 11:05

Sveiki, būtų smagu išbandyti visas priemones, bet jei jau reikia išsirinkti vieną liniją, labiausiai norėčiau išbandyti "Danielle Laroche" priemones veidui. Kasdien daug laiko praleidžiu lauke, sukdama ratus vežimėliu, ir jaučiu, kad nuo šalčio mano veido oda sausėja, šerpetoja. Ieškau sau tinkamo maitinančio kremo. Rišliam ir išsamiam aprašymui laiko tikrai atrasiu.

saulelydis123 saulelydis123 29. Nov 2017, 09:45

Norėčiau išbandyt Cece MED priemones nuo plaukų slinkimo. Visada turėjau gražius ilgus tankius plaukus. Bet su kiekvienaia metais jie silpsta,slenka,praranda savo grožį. Norėčiau juos pastiprinti,o įspūdžiais pasidalinti su visom mamytėm .

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 29. Nov 2017, 01:17

Labiausiai norėčiau pamėginti Dr. Konopka kosmetiką. Jau kurį laiką manr domina žolelių, aliejų pagrindais gaminami produktai. O štai Dr. Konopka man pirmą kartą girdima kosmetikos linija, kurią mielai išbandyčiau ir žinoma savo nuomone pasidalinčiau subkitais 😀

V&A mamytė V&A mamytė 29. Nov 2017, 00:48

Noriu išmėginti "Danielle Laroche" priemones veidui, nes mano oda linkusi pasausėti šaltuoju metų periodu, pašerpetoti. Labai smalsu išmėginti, o gal ir atrasti, naują produktą apie kurį parašysiu išsamų blogą po savaitės bandymų su nuotraukomis.
Juk visos norime pažiūrėjusios į veidrodėlį paklausti 😃 'Veidrodėli, veidrodėli, kas pasaulyje gražiausia' ☺ Noriu skaisčios, sveikos veido odos, o paskaičiusi aprašymą neabejoju, kad šių priemonių susdedamosios medžiagos tai suteiks.

Berta kalausiene Berta kalausiene 28. Nov 2017, 23:19

Išbandyt norėčiau"Cece MED" serija nuo plaukų slinkimo. Po gimdymo stipriai slenka plaukai, tad norėčiau slinkimą sustabdyti.

blogietee blogietee 28. Nov 2017, 22:56

Kadangi Cece med priemones nuo plaukų slinkimo turiu ir naudoju, tai visai patiktų išbandyti ir Dr. Konopka ekologiška sertifikuota kosmetiką

Gintarep Gintarep 28. Nov 2017, 21:54

Išbandyti norėčiau viską, bet jei tenka rinktis- renkuosi Dr. Konopka‘s – ekologišką sertifikuotą kosmetiką, pagamintą gydytojo Konopka receptų pagrindu. Jau net įsivaizduoju, kaip Advento laikotarpyje šis produktas atsiduria advento kalendoriuje, ten jis aprasomas, kaip advento kalendoriaus personazo dovana...O jei trumpai, jei man tektu testuoti, tai skaitytojas sulauktų net ne vieno atsiliepimo: būtų išbandytas produktas, aprasyta jo pakuote ir dar produktas (pagal aplinkybes) panaudotas ne tik pagal paskirtį, bet ir galimiems kitiems atvejams
P.S. gavus bet kurį produktą testavimui, neliktų mamos galvos skausmo ką tas advento kalendoriaus personažas mūsų šeimai "rytoj" atneš.... 😀 😀 😀

katerinav katerinav 28. Nov 2017, 21:05

Noreciau isbandyti Cece Med priemone nuo plauku slinkimo, kadangi dabar labai kankinuosi su sia beda. Tikiuos, kad kosmetikos priemones man padetu. Pazadu bloga!

kristinalt kristinalt 28. Nov 2017, 20:25

Pirmą kartą matau šias priemones ir iš karto susidomėjau priemone nuo plaukų slinkimo.
Visos išvardintos priemonės aprašytos puikiai ir atrodo įdomios, bet man aktualiausia "Cece MED" seriją nuo plaukų slinkimo - jau ne vieną priemonę nuo plaukų slinkimo išbandžiau, tačiau naudos dar nepajutau, tad gal ši ta tobuloji?

1 2