IEŠKOME TESTUOTOJŲ: išbandykite TRI-BIO produktus

IEŠKOME TESTUOTOJŲ: išbandykite TRI-BIO produktus

19. Feb 2018, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Nori gyventi pasaulyje, kur kiekvienas mėgaujasi aukščiausia gyvenimo kokybe, rūpinasi savo ir savo artimųjų sveikata, rūpinasi aplinka, kurioje gyvena ir kurioje gyvens mūsų vaikai ir anūkai? Ir visa tai, neeikvojant laiko, energijos ir išteklių?

TRI-BIO skatinta vartotojus naudoti kuo daugiau ekologiškai draugiškų produktų. Nori įrodyti, kad ekologiškos priemonės gali būti tokios pat veiksmingos ir pasiekiamos už prieinamą kainą.

TRI-BIO valymo priemonių sudėtyje nėra dažiklių ir kvapiųjų medžiagų, jos rekomenduojamos vaikams ir žmonėms, turintiems jautrią odą ar polinkį į astmą ar alergiją. Visi produktai turi EKO sertifikatą.

Kiekvienam malonu, kai namai spindi švara, todėl dar visai neseniai priemones dažnas rinkdavosi pagal principą "kuo efektyvesnė ir stipresnė, tuo geriau”. Laimei, vis dažniau užduodame sau klausimą, kaip šios chemiškai stiprios valymo priemonės veikia mus, mūsų vaikus ir aplinką, kurioje gyvename.

Tai svarbu. Bet ar būtina atsisakyti baltos patalynės ir pradėti pirkti specialiose ekologinėse parduotuvėse, išleidžiant palyginus didelę pinigų sumą? Tokį klausimą sau iškėlė ekologiškų produktų gamintojai "Sonata Enterprise Inc” Jungtinėse Amerikos Valstijose. Pagaliau buvo pasiūlytas sprendimas: naujos kartos ekologinės, natūralios ir probiotinės valymo priemonės TRI-BIO.

Šios priemonės taip pat efektyvios kaip ir ir gerai žinomos cheminės priemonės (kompanijos devizas: EKO, KURI VALO), bet nekenksmingos žmonėms, įskaitant vaikus ir jautrią odą turinčius asmenis.

Šios priemonės tausoja paviršių ir aplinką.

Produktų gamybai naudojami aukščiausios kokybės komponentai ir naujausios biocheminės technologijos. 

Produkcija koncentruota, todėl ekonomiška naudoti. 

Visi produktai yra iš natūralių augalų ir mineralų (TRI-BIO NATŪRALŪS) ir / arba turi probiotikų - naudingų gyvų mikroorganizmų, kurie ypač gerai išvalo mikroskopiniame lygmenyje (TRI-BIO PROBIOTIKAI). Po išplovimo paviršiuje susiformuoja nematomas apsauginis sluoksnis, kuris stabdo kenksmingų mikroorganizmų dauginimąsi ir sumažina infekcijų riziką.

Ir dar - produktų kaina prieinama visiems.

Pabandykite produktus TRI-BIO kartą ir visada juos naudosite!

Šį kartą jums siūlome išbandyti:

TRI-BIO natūralas eko indaplovių tabletes

20180218120613-83492.jpg

TRI-BIO natūralią indaplovių druską

20180218120629-29072.jpg

TRI-BIO natūralų eko indų ir rankų ploviklį

20180218120647-47219.jpg

TRI-BIO natūralų eko skystą muilą odos terapijai

20180218120705-73187.jpg

Visos, norinčios pretenduoti į TRI-BIO testavimą, rašykite komentaruose:

-Kodėl jums svarbu plauti ir valyti su eko priemonėmis?

-Kokias priemones iki šiol naudojote buityje?

-Ar tikrai esate pasiryžusios ir turėsite laiko bei noro parašyti išsamų blogą su nuotraukomis po savaitės, gavus ir išbandžius visus produktus?

Rinksime 10 testuotojų - vasario 23 d.

popou popou 23. Feb 2018, 12:13

Sveiki, svarbu kuo ekologiškesnėmis priemonėmis, nes po namus ropoja 9 mėn mažylė ir viską liečia rankutėm, o po to rankutės keliauja į burną 😀 turim indaplovę, bet kolkas vaiko indus plaunu rankomis ir tik vandeniu, būtų puiku pereiti prie mechanizuoto plovimo su eko tabletėmis, nes įprastomis nepasitikiu. O Šeip stengiuosi naudoti tik vandenį su soda ar ūkiniu muilu visų paviršių plovimui. Blog'as bus parašytas, turiu ir laiko ir noro. Ačiū.

jaldija jaldija 21. Feb 2018, 19:22

Indaplovės neturim, tad negalėčiau išbandyti indaplovėms skirtos produkcijos.
Bet kitas priemones mielai išbandyčiau. Kodėl?
Naują ekologišką produktą visada norisi išbandyti. Kaip kitaip susidarysi nuomonę, jei nebūsi išbandęs ir palyginęs su kitais.
Pati anksčiau naudojau tik Amvay produktus. Bet kuo toliau, tuo daugiau namuose atsiranda lietuviškų ekologiškų priemonių. Labai pamėgau Balance Frosch, Probiotic produkciją.
Auga jaunoji karta, kaip juos paruošti gyvenimui, kaip išmokyti vertinti ekologiją, jei nematys tinkamo pavyzdžio. Jau ir patys namuose plauna indus, išsiskalbia vieną kitą rūbelį savarankiškai, todėl tiesiogiai sąveikauja su naudojamomis švaros priemonėmis.
Mielai išbandyčiau, stengčiausi išsamiai aprašyti savo patirtį.

kodelcia kodelcia 20. Feb 2018, 21:15

Indaplovės neturiu, bet tad krūvas indų kasdien po kelis kartus tenka plauti rankomis. Stengiuosi ieškoti rankas tausojančių indų ploviklių, nes norisi apsaugoti savo ir kitų šeimos narių (padedančių buityje) rankytes. Dar nepatinka intensyvūs nenatūralūs kvapai. Jei tinkam, mielai išvandytume ne indaplivėms skirtas TRI-BIO priemones ir aprašytume 😉

V&A mamytė V&A mamytė 20. Feb 2018, 19:23

Svarbu, nes myliu save ir savo vaikus. Mus ir taip supa daug 'agresyvių' medžiagų, todėl bent jau namuose, kur sutikime praleidžiame visgi daug laiko, noriu, kad vyrautų kuo draugiškesnės priemonės: muilas, indų ploviklis, skalbiklis (brrr nekenčiu tų visų prikvepintų)
Mūsų namuose rasite Neutral, Ringuva, Balance ženklo prekes (paprastai tai skalbiklis, muilas, indų ploviklis, šampūnas-prausiklis vaikams)
Labai smalsu išmėginti ekologiškas indaplovių tabletes 😀 nes turiu indaplovę ir jos nenaudoju. KODĖL? Vis bijau, kad išplovus lėkštes ant jų lieka nematomų kenksmingų dalalyčių... ir neieškau kitų saugių priemonių.
O dėl nuotraukų ir blogo - pažadu tikrai bus, neproblema pasidalinti savo atradimais, pastebėjimais, pasiūlymais ir iki šiol nenaudojamos indaplovės nuotrauka
😃

Švelni tėvystė Švelni tėvystė 20. Feb 2018, 17:27

Svarbu, nes auginame du mažus vaikus, kurių sveikata rūpinamės ir norime saugoti nuo alergijų
Neseniai įsigijome indaplovę, tad kol kas ieškojau priemonių, kurios būtų kuo mažiau kvapnios ir kuo mažiau cheminės, bet gerai išplautų indus.
Taip

JurgaMi JurgaMi 20. Feb 2018, 15:19

Jau labai seniai mūsų namuose karaliauja ekologiška buitinė chemija. Taip jau atsitiko, kad nuo vaikystės traukė natūralios priežiūros priemonės: tai šampūnas graužia odą ir akis, tai šviežiai išplautos grindys smirda, tai negaliu nuskalauti lėkščių - jos vis tiek putoja. Todėl dar prieš atsirandant vaikams, pradėjau ieškoti, kas kuo mažiau kenktų man pačiai ir pačiai gamtai.
Namie dažnai naudojame Ringuvos, Ecover, Grumme buitinę chemiją, nes yra laiko patvirtintos ir nenuvylusios. Tikrai norisi išbandyti kažką naujo, ypač domina indų ir rankų ploviklis.
Jeigu pakliūčiau tarp testuotojų, blogą tikrai parašysiu, pridėsiu nuotraukų ir savo kritišką nuomonę 😀

floryte floryte 20. Feb 2018, 13:24

Man svarbu plauti ir valyti su EKO priemonėmis, nes myliu save ir savo šeimą. Jei myliu, tai ir saugau nuo "agresyvių" valiklių, ploviklių. Savo buityje naudoju "Balance", Ringuva", "Frosch" priemones. Norėčiau surasti dar daugiau, o gal ir net geresnių (ar pačių puikiausių valymo priemonių) priemonių, kurios taptų nuolatinėmis mūsų šeimos palydovėmis. Pažadu išbandyti, nufotografuoti, aprašyti savaitės bėgyje😀

Berta kalausiene Berta kalausiene 20. Feb 2018, 12:35

Valyti plauti namus labai kai atsirado vaikuciai. Norisi ko sveikesnes aplinkos ir sau ir vaikams 😀 Neutral, bobas, balance

Grumbolciki Grumbolciki 19. Feb 2018, 23:26

Svarbu plauti ir valyti su eko priemonėmis pradėjau gimus dukrytei,nes norisi tik saugesnės aplinkos😉Probiotic, Neutral, Balance,Ringuva naudoju šių firmų,tad labai noriu išbandyti TRI-BIO.Kartu su dukryte pasiruošusios testuoti,aprašyti.

irmantaite irmantaite 19. Feb 2018, 19:55

Plauti bei valyti su eko priemonėmis dauguma pradeda gimus vaikams, ne išimtis ir mes. Norisi kuo mažiau chemijos namų aplinkoje bei visoje namų ruošoje. Be to man dar labai smalsu išbandyti naujus ir nebandytus produktus. TRI-BIO kompanija man girdėta iš MK, tačiau dar neišbandžiau jokio jų produkto. Būtų įdomu išbandyti skystą muilą ir indų bei rankų ploviklį, nes indaplovės nenaudojame. Buityje esu pamėgusi ir naudoju Probiotic, Neutral, Balance ar Ringuvos produkciją. Testavimui ir aprašymui laiko atrasčiau 😀

Gintarep Gintarep 19. Feb 2018, 19:40

Man labai aktualu, nes esu atsakinga ne tik už save, bet ir už vaiko ateitį. Man aktualu, kad mano vaikas augtų saugioje aplinkoje ir mokėtų saugoti aplinką. Kas daugiau, jei ne aš galiu išmokinti savo vaiką elementarių pagrindų. Man svarbi sveika aplinka ir mūsų visų sveikata. Dar šios linijos neteko bandyti, tai labai būtų naudinga apžvelgti jos privalumus ir trūkumus. Mačiau parduotuvėje galima įsigyti, bet dar neišdrįsau įsigyti, nes knibždėjo tas JEIGU netiks, jeigu nepatiks, tai bus gaila išleistų pinigėlių. Iki tol naudojome Neutral, Bobas, Probiotik, nusiskundimų neturime, tik puikius atsiliepimus, tai kol kas nebuvo poreikio barstyti pinigėlius ten, kur nėra išbandyta. Mielai išbandyčiau ir aprašyčiau.

lina_baj lina_baj 19. Feb 2018, 17:59

Ekologiškų priemonių naudojimas man aktualu, nes aš myliu save, savo artimuosius ir mus supančią aplinką. Nes noriu, kad būtume sveiki ir saugūs. Iš priemonių naudoju indų ploviklius, skalbiklius ir tualeto valiklius - Ringuva, Neutral balance. Norėčiau išbandyti indų ir rankų ploviklį bei skystą muilą, indaplovės neturime, deja, kol kas 😀
Ir tikrai visada pasiruošusi išbandyti, aprašyti ir pareikšti savo nuomonę.

skoda skoda 19. Feb 2018, 16:06

Renkantis indų ploviklius esu itin griežta ir itin reikli. Iš patikimų šaltinių žinau, kad atlikti tyrimai rodo, kiek daug ploviklio lieka, nes yra gerai nenuplaunama, tad kiek daug mes jo suvalgome. Tad apie jokius fairy čia negali būti jokios kalbos! Šioje vietoje netaupau ir renkuosi tik natūralius, lietuviškus gaminius: Ringuva, 4corners, Balance. O jei ploviklis baigiasi, ne bėda - visada galima plauti su soda 😀 Taigi, esu pasiryžusi išbandyti šį naują prekės ženklą (dar neteko).

Mergaiciukas Mergaiciukas 19. Feb 2018, 14:31

Naudoju eko priemones buityje, nes turiu vaiką, kuris serga astma, tad labai saugomės kvapų ir dirginančių priemonių. Naudojame iki šiol pačias įvairiausias priemones, nesame ištikimi vienam prekės ženklui, o indaplovių tablečių esam išbandę labai daug visokių, vis įdomu buvo, kurios pačios pačiausios. Esam labai pasiryžę pabandyti ir aprašyti šias priemones.

AudraAudra AudraAudra 19. Feb 2018, 14:12

Man labai svarbu, kad mano namai būtų valomi ekologiškomis priemonėmis. Esu žmogus, kuris stengiasi gyventi sveikai ir net daugelį daržovių ar uogų, vaisių sau ir vaikams užauginu savo rankomis. Man svarbu kokį pavyzdį rodau savo vaikams ir kad jie mokėtų mylėti tiek save tiek ir savo aplinką.
Paskutinius kelis metus esu ištikima Probiotic valymo priemonėm. Būtų įdomu praplėsti akiratį. Taip pat čia matau tokių priemonių, kurios ypač sudomino (pvz skystas muilas odos terapijai).
Esu pasiryžusi išbandyti ir įvertinus viską aprašyti kitų mamų teismui 😀

LePukuota LePukuota 19. Feb 2018, 13:11

Prieš gimstant dukrytei pradėjau rūpintis sveikata, stengiuosi rinktis ekologiškus produktus pradedant maistu, kosmetika, namų valymo priemonėmis. Naudoju ekologišką indų ploviklį, vonios valiklį, tokias priemones kaip soda ir actas. TRI-BIO dar nematyta ir nebandyta produkcija, labai norėčiau išbandyti, nes matau turi ir eko indaplovių tabletes, pastarąsias tikrai nedraugiškas gamtai naudojame. Taigi mielai išbandyčiau ir pasidalinčiau atsiliepimais. 👍

Dovilė 1991 Dovilė 1991 19. Feb 2018, 13:06

Sveiki, gėda prisipažinti, bet dažniausiai ir renkuosi ne ekologiškus plovyklius bei skystą muilą. Norėtųsi į savo šeimą įnešti ko nors naujo, kaip paskatinimą keistis ir tausoti gamtą 😀 ypač dabar kai auginu mažą dukrytę. Butinai išbandžius parašysiu išsamų atsiliepimą 😀

ikke ikke 19. Feb 2018, 13:04

Kai visuose produktuose bei gaminiuose pilna chemijos, norisi kiek įmanoma natūralumo ir ekologijos. Deja, ne visada išeina rinktis eko priemones dėl aukštesnės kainos.
Iki šiol naudojome tradicines priemones, tačiau kelis sykius pasitaikius akcijoms buvome išmėginę ir eko produktus ir likome nenusivylę.
Tikrai pažadu parašyti blogą išbandžius produktus 😀

Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas 19. Feb 2018, 12:57

Mūsų šeima stengiasi rinktis tai, kas tausotų i nekenktų, būtų natūralu, ypač kai namuose auga dukrytė. Juk visi norime būti sveiki! Deja ne visada tai pavyksta dėl ekologiškų produktų kainos, todėl tenka daryti kompromisus. Labai norėčiau išbandyti šias priemones, juolab, kad turiu itin jautrią rankų odą. Na ir žinoma, jei tektų tokia laimė, tikrai parašyčiau išsamų ir iliustruotą nuotraukomis atsiliepimą!😀

Mil2kas Mil2kas 19. Feb 2018, 12:14

Labai norėtume išbandyti ekologiškus produktus buityje, nes iki šiol naudojam pigia ir tikrai blogos sudeties priemones. Kai yra mažas vaikas norisi naudoti kuo naturalesnius produktus. Aprašytume išsamiai išbandę šią liniją 😀

1 2