IEŠKOME TESTUOTOJŲ: Kas norite išbandyti CURAMED pastiles vaikams?

IEŠKOME TESTUOTOJŲ: Kas norite išbandyti CURAMED pastiles vaikams?

03. Feb 2017, 11:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Šį kartą kviečiame jūsų vaikučius tapti mažaisiais testuotojais ir paragauti čiulpiamas vaisių skonio CURAMED pastiles, skirtas gerklei.

  • „CuraMed“ – vienintelės pastilės gerklei, kurių sudėtyje yra karvių priešpienio.
  • Naujausios technologijos leido šią unikalią gamtos dovaną pritaikyti naujai.
  • Sudėtyje esantis vitaminas C padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą, o niacinas padeda palaikyti normalią gleivinių būklę.

Skandinaviškos pastilės gerklei „CuraMed“ yra itin malonaus skonio: suaugusiems –  šviežių citrinų, vaikams – mažųjų mėgstamo gaivaus vaisių skonio. Čiulpti gerklės pastiles malonu ir dėl gaivaus skonio, ir dėl jų konsistencijos, dėl kurios pastilės nelimpa prie gomurio.  

Pradėti čiulpti „CuraMed“ pastiles gerklei reikėtų vos pajutus gerklės perštėjimą. Suaugusiems per dieną rekomenduojama sučiulpti iki 10, vaikams – iki 5 pastilių.

Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Ką reikia daryti, norint dalyvauti testavime?

Komentaruose parašykite:

-koks vaikučio amžius?

-kodėl norite paragauti šias pastiles?

-ar esate vartoję kitų CURAMED pastilių?

DEŠIMT testuotojų atrinksime vasario 6 dieną. Kiekviena gaus po dvi pastilių pakuotes.

Ko tikimės iš testuotojų?

-Gavus produktą, lauksime jūsų išsamaus atsiliepimo, jūsų nuomonės savaitės eigoje.

-Kiekviena atrinkta testuoja el.paštu gaus klausimyną.

-Blogą su atsiliepimu ir nuotraukomis reikės atsiųsti per savo profilį pasirinkus rubriką MOTERŲ-KLUBAS ir žymas "MK-mamos-testuoja" bei CURAMED-pastilės

SĖKMĖS!

Gintarep Gintarep 05. Feb 2017, 11:28

Testavime dalyvautų Birutė 8 m. Nors ji nėra sirgaliukė, bet žiūrėk po šokių išlekia tinkamai neapsivyniojusi kakliuko ir jau sako, kad gerklytė "sausa ir ją kutena", tuomet griebiamės medučio, bet jį sudėtingiau nešioti, o vėliau žiūrėk ir šaukštelis lieka neišplauta ir pan.

irmantaite irmantaite 05. Feb 2017, 10:05

Testavime dalyvautų 3 metų Mantas ir 6 metų Gytis. Saugome gerklytes, bet pastebėjau kad po visokių išvykų į žaidimų kambarius kas kartą pakimsta, pradeda krenkščioti, pakosėti. Gytį gelbėju Propodezas su mentoliu tabletėle, o Mantui ji nepatinka. Kitų pastilių tinkamų abiems dar neatradę. CURAMED-pastiles Gytis jau yra bandęs, jam patiko. Abu vaikai mielai įsitraukia į naujas skonių paieškas, o išsamiu atsiliepimu su nuotraukomis tikrai pasidalintume.

V&A mamytė V&A mamytė 04. Feb 2017, 18:38

Testuotų Vytautė 5 metų ir jos brolis Antanas 7 metų.
Dar vakar pamąsčiau, kad nedalyvausiu atrankoje, nes esame sveiki... o va šyrit nubudo Vytautė užkimusi 😕 Todėl susimąsčiau, kad NORIME išmėginti šias pastiles. O ir brolis turi "amžiną" slogą (alerginę) ir dažnai daro hm hm hm, tai vėlgi nuramintų gerklytę.
Deja, CuraMed pastilių nesame naudoję, bet kaip sako, niekada nesakyk niekada 😀

Raudona braškė Raudona braškė 04. Feb 2017, 17:56

Sūnui 3 metukai ir kiekviena į darželį įšeita savaitė man pergalė! Kad ir dabar...savaitėlę 'atkeliavo' ir užraudo gerklytė,ėmė kosčioti.
Šių ir išvis jokių pastilių dar nesam bandę, nes gydytoja iškart rekomenduoja homeopatinius lašiukus,kurie nekažin ką ir gelbstim.Būtų labai smagu išmėginti.O ir visus reikalingus testuotojui simptomus ( raudoną ir perštinčią gerklytę, kosulį) sūnus jau turi. Tad netik norim,bet ir privalom.

Grumbolciki Grumbolciki 03. Feb 2017, 19:26

Norėtume išbandyti,nes dar neteko bandyti šių pastilių nei vaikams ,nei suaugusiems.
Dukrytei 1m.3mėn.Graži vaikiška pakuotė,manau dukrytei labai patiktų išbandyti😀

Vytulka Vytulka 03. Feb 2017, 18:08

Norėtume pamėginti Curamed gerklės pastiles, nes tokių dar nebandėme. Sudomino sudėtyje esantis priešpienis. Ignas (2m.) kosti jau daugiau kaip mėnesį ir niekaip negalime to kosulio atsikratyti. Galbūt padėtų šios pastilės ir tuo pačiu pastiprintų imunitetą.

kristinalt kristinalt 03. Feb 2017, 17:50

Norėtume testuoti CURAMED pastiles nuo gerklės. Sūnui 2m o dukrai 7. Mano sūnus labai sunkiai geria vaistukus, bet jam labai patinka karvės tad gal čiulptu dė spalvingos pakuotės. Labai norime išbandyti.

kodelcia kodelcia 03. Feb 2017, 17:46

Norėtume pratestuoti CURAMED pastiles nuo gerklės. Deimantas 6m šaltuoju metų laiku karts nuo karto skundžiasi gerklyte ir griebiamės Hexoralete. Būtų puiku sužinoti, koks Curamed efektyvumas mums. Sudomino netikėtas komponentas - priešpienis. Gal tiktų ir mūsų mažąjam (1,8 m.)? 😀

jaldija jaldija 03. Feb 2017, 17:10

Curamed mes nebandę, bet mielai išbandytume, pratestuotume ir parašytume atsiliepimus.
Nors Airidas nesirgaliukas, bet su gerklės skausmu tenka susidurti. Ir ne tik susidurti, bet būna tokių atvejų, kad žūt būt per porą dienų reikia atsikratyti gerklės skausmo.
Airidas lanko berniukų chorą, dažnai tenka koncertuoti. O dainavimas ir gerklės skausmas visiškai nesuderinami.
Nemažai mes esam išbandę. paskutiniu metu apsistoję ties Strepsils.
Galbūt šis natūralus produktas Curamed bus būtent tai, kas mums padėtų efektyviausiai.

 ♡saldžioji braškytė♡ ♡saldžioji braškytė♡ 03. Feb 2017, 17:05

Turiu broliuka,jam 2metukai,jis labai labai daznai serga ir beveik neina i darzeli,taip pat jam labai daznai skauda gerklyte,su ja turime problemeliu. Norime paragauti,ne sgal priviliosime bent sias gerti...Kitu pastiliu nevartojom.

LePukuota LePukuota 03. Feb 2017, 17:04

Testuotoja būtų ketverių Amelija. Gerklės perštėjimas yra labai nemalonus reikalas, kurį įveikti griebiesi visų įmanomų priemonių, o švelnios natūralios pastilės skirtos būtent vaikams gerai skamba! Vaisių skonio pastiles kartą jau teko bandyti, skanu kaip saldainiukai. 😉

JurgaMi JurgaMi 03. Feb 2017, 16:39

Mūsų Morta yra 6 metų ir noriai dalyvauja įvairių skanių produktų testavimą 😀 Mažasis Gabrielius yra dar per mažas testavimui, jis daugelį savo negalavimų turi gydytis mamos pienu 😀
Norime paragauti vaisių skonio CURAMED pastiles, nes siaučia gripas ir įvairios infekcijos, kurios dažnai sukelia gerklės skausmą. Vaikai labai sunkiai ištveria gerklės skausmą, jis trukdo valgyti ir net gerti, todėl nedelsiant reikia jį šalinti. O pašalinti gerklės skausmą yra gana sunku, nes labai daug čiulpiamų vaistų nuo gerklės skausmo yra stipraus skonio. Kartais tokio stipraus, kad net man pačiai ašaros trykšta, ai ką kalbėti apie mažas, jautrias burnytes...
Taip mes esame bandę CURAMED pastiles. Jos neaštrios ir labai skanios ‼ Jei kitų gamintojų pastilių Morta nemėgdavo ir ją reikėdavo labai prašyti, kad pastiles čiulptų, tai CURAMED pastilių ji paprašydavo pati. Ir dar taip juokingai: ,,Mama, duok man karvės" 😀

lina_baj lina_baj 03. Feb 2017, 16:22

Urtė (2 metukai) ir Rokas (7 metai) labai norėtų išbandyti šias pastiles, nes skaudanti gerklytė - dažniausia abiejų liga. Rokas jau ragavęs anksčiau šių pastilių, o Urtė kol kas dar neragavo. Galbūt jos patiktų ir padėtų skaudančioms gerklytėms.

RenataŪselienė RenataŪselienė 03. Feb 2017, 15:38

Labai norėtume išmėginti. Sūnui 6 metai, dukrytei 3 metukai. Curamed produkcijos nesame bandę. Kadangi dažnai vaikučiai skundžiasi gerklytes skausmu, būtų smagu išmėginti šias pastiles.

epaskeviciene epaskeviciene 03. Feb 2017, 15:21

Matukas 4 m. ir Viltė 2 m. 6 mėn. dažnai abiems skauda gerklytes. Esame išbandę nemažai preparatų nuo gerklės skausmo, tačiau kol kas nieko stebuklingo neatradome... Gal šios pastilės būtų mūsų ilgai lauktas stebuklas 😀

Solveiga25 Solveiga25 03. Feb 2017, 12:21

Matukas, 2m. 2 mėn. nori išbandyti CURAMED pastiles. Pastaruoju metu ilgai kovojame su kosuliu ir paraudusia gerklytę, todėl tai būtų puiki priemonė, kuri galbūt palengvintų mūsų bėdeles. Dar neesame bandę CURAMED, mums tai būtų naujiena . 😀