Ieškome mamų ir vaikučių LINOLA produktų testavimui

Ieškome mamų ir vaikučių LINOLA produktų testavimui

20. Jan 2017, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Tos mamytės, kurio aktyviai dalyvauja "Mamyčių klubo" gyvenime, paįvarina savo kasdienybę ne tik dalyvaudamos įvairiuose konkursuose, dalindamosios aktualiomis temomis, kalbėdamos apie tai, kas joms rūpi, bet ir išbandydamos įvairius produktus. 

Šiandien ieškome mamų su vaikučiais, kurie (-ios) skundžiasi odos sausumu ir siūlome išbandyti LINOLA sausos odos priežiūros priemones.

Linola Lotion, emulsija, 200 ml

Sausos, į atopinį dermatitą linkusios odos kasdienei priežiūrai

20170111091252-94290.jpg

-          Linola Lotion sudėtyje yra 35 proc. lipidų ir kitų vertingų sudedamųjų medžiagų (pavyzdžiui, vertingo dažinių dygminų aliejaus, kuriame gausu linolo rūgšties), skatinančių odos apsauginio barjero atsinaujinimą.

-          Malšina tempimo pojūtį ir niežulį.

-          Tinka naudoti kasdien.

-          Tinka naudoti po odos ligų gydymo (pavyzdžiui, su kortikosteroidais), kol oda visiškai atsinaujina.

-          Labai gerai įsigeria į odą.

-          Išbandytas dermatologų ir gerai toleruojamas.

Linola Shower and Bath Oil, dušo ir vonios aliejus, 200 ml

Medicinos priemonė

Idealiai tinka sausai, dirgliai odai ir kaip pagalbinė priemonė gydant atopinę egzemą bei žvynelinę

 20170111091550-25110.jpg

 

-          Naudojamas gydyti išoriniams odos ligų požymiams, susijusiems su odos sausumu, niežėjimu, tempimo pojūčiu ar pleiskanojimu, pavyzdžiui: sergant atopine egzema, žvyneline (psoriaze) arba senatvinėmis odos ligomis.

-          Medicininio vonios aliejaus sudėtyje yra net 92 proc. riebalų.

-          Kitaip nei kiti voniai skirti aliejai, Linola Shower and Bath Oil vandenyje sudaro emulsiją ir taip drėkina visų maudynių metu.

-          Gautą drėgmę oda greitai įsisavina ir ilgai išsaugo.

-          Nepalieka nemalonaus riebalų sluoksnio ant dušo kabinos ar vonios kraštų.

-          Neutralus pH, be dažiklių ir konservantų.

-          Tinka kūdikiams, vaikams, suaugusiems ir pagyvenusiems žmonėms.

-          Tinka naudoti nėštumo ir žindymo laikotarpiu.

Linola Shower and Wash, dušo ir prausimosi gelis, 300 ml

Sausai, jautriai arba į atopinį dermatitą linkusiai odai, kai reikia ypatingos priežiūros

20170111091352-53251.jpg

 

-          Skaidraus mikroemulsinio gelio sudėtyje yra švelnių valomųjų medžiagų, todėl jis itin tausojamai valo odą.

-          Gelyje gausu vertingų augalinių aliejų, kuriuose netrūksta linolo rūgšties, padedančios palaikyti sveiką apsauginį odos barjerą.

-          Drėkina odą 24 valandas.

-          Odai tinkamas fiziologinis pH 5,5.

-          Tinka naudoti kasdien.

-          Negraužia akių.

-          Sudėtyje nėra mineralinių aliejų ir parabenų.

Testavimui atrinksime 10 mamų, kurios gaus po vieną iš pasirinktų LINOLA produktų!

Norint pretenduoti į šiuos testavimus, komentaruose parašykite:

-ką norėtumėte išbandyti iš aukščiau išvardintų produktų ir kodėl?

-ar esate bandę LINOLOS produkcijos anksčiau?

-ar tikrai esate pasiryžusios surasti laiko išbandyti šią produkciją savaitės eigoje ir atsiųsti išsamų aprašymą su nuotraukomis?

Laukiame jūsų laiškų jau dabar!

Mamas, kurios dalyvaus testavime, atrinksime ir paskelbsime sausio 24 d.

eriqutia eriqutia 23. Jan 2017, 15:29

Neslėpsiu, kaskart paskelbtas straipsnis "IEŠKOME TESTUOTOJŲ" labai sudomina, tad šįkart jį pamačius iškart pagalvojau: - "Štai, čia kaip tik mums!"
Mūsų namuose visada yra skirtingų priemonių odos linkusios į atopinį dermatitą priežiūrai, tačiau Linolos produkcija dar neišbandyta. Labai domina vonios-dušo aliejus. Už jo testavimą būtų atsakingi broliukai (7 metų ir 1,5 metukų), kurių odelė sausa ir pašiurpusi, linkusį į atopinį dermatitą.
Jei tapsime testuotojais, su malonumu per savaitę išbandysim ir pasidalinsim atsiliepimais! 😉😉

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 23. Jan 2017, 14:24

Labai norėtume išbandyti visas priemones, bet parankiausias ir paprasčiausias šiuo metu naudojimui būtų Linola Shower and Wash, dušo ir prausimosi gelis. Mano oda dabar kaip niekada išsausėjusi. Ji visada išsausėja žiemos metu, o šįkart ir nėštumas davė savo 😀 O štai sūnaus odelė toks įspūdis, kad yra linkusi į atopinį dermatitą, tarsi būtų „ant ribos“, tad būtų tikrai smagu pamėginti ir pažiūrėti, gal ši priemonė būtų itin tinkama 😀

V&A mamytė V&A mamytė 22. Jan 2017, 18:48

Norėtume išmėginti Linola emulsiją, nes žiemą tiek vaikų, tiek mano pačios oda linkusi sausėti, kai kuriose vietose ir šerpetoti.
Berniukas iki 3 metų "turėjo" atopinį dermatitą. Esame naudoję Linola vonios aliejuką.
Pažadame parašyti straipsnį su pastebėtais pliusais, odos pokyčiais, bei spalvingomis nuotraukomis.
Laukiame sausio 24 dienos !

bartas bartas 20. Jan 2017, 13:00

Iš Linola produkcijos dar nesame nieko bandę. Įdomus būtų aliejukas voniai: Linola Shower and Bath Oil, dušo ir vonios aliejus, 200 ml . Gydytoja dukrelei buvo rekomendavusi Balmandol. Mielai išbandytume Linola palyginimui. Ir pati pabandyčiau, nes blauzdos labai sausos, net pleiskanoja, ypač žiemą. Ačiū!

Mergaiciukas Mergaiciukas 20. Jan 2017, 07:39

Kadangi sūnus serga atopiniu dermatitu ir astma, tai yra labai jautrus maistui, kosmetikos priemonėms. Labai norim išbandyti Linola dušo ir prausimo gelį. Būtinai pabandysime ir aprašysime. Esam naudoję Linola riebų kūno pienelį, jį dar turime, nes labai skalsus. Labai geras, bekvapis, riebus. Aš naudoju sau dar kaip rankų kremą prieš megą.

Grumbolciki Grumbolciki 19. Jan 2017, 22:30

Norime išbandyti LINOLA dušo ir prausimosi gelį,neteko dar išbandyti.Manau puikiai tiks mano dukrytės gležnai odelei😀Esame pasiruošusios testuoti,aprašyti,nufotografuoti😀

Vytulka Vytulka 19. Jan 2017, 22:20

Mielai išbandytume Linola l;sjoną emulsiją. Pas mus šeimoje oda sausa pradedant nuo vyro, kuris kasdien naudoja kreną atopinei odai, o kai pablogėja, net ir hormoninį tepaliuką. Ignui buvo nustatytas atopinis dernatitas pirmaisiais gyvenimo mėnesiais, bet laimei praėjo ir dabar tik profilaktiškai oatepu odą, jei mqtwu, kad sausėja. Matau, kad ir Gytis turi wayaesnę odelę ir per sulwnkimus kartais parausta, tad jį pateplioju dažniau. Mano pačios oda irgi sausoka. Kadangi jau seniai naudojame vienos firmos kremus, skirtai atopinei odai, tai būtų įdomu išbabdyti ir kito gami tojo produkciją ir, žinoma, pasidalinti patirtimi su kitomis mamytėmis 😀

floryte floryte 19. Jan 2017, 21:59

Augustės odos nemalonumai paskutiniu metu man virto galvos skausmu. Kažkas staiga baisiai sudirgino jos kojų odelę (ir anksčiau esame turėję odelės nemalonumų, bet ne tiek daug). Bjauriausia tai, kad tas sudirgimas nepasitraukia taip greitai. Nuotraukėlėse matyti(atsiprašau už kokybę - nuotraukėlės iš telefono), kokia jos kojų odelė praėjus beveik 3 savaitėms nuo sudirgimo. Pas gydytojus nevedžiau, maniau, kad užteks lengvo patepliojimo natūraliu kokosu aliejumi. Bet odelė nenori taip greitai atsistatyti. Niekada Linolos produkcijos nesu bandžiusi. Norėtumėme išbandyti Linola Lotion emulsiją. Gal tai būtų nusiraminimas Augustės sudirgusiai odelei?...Pažadu savaitės eigoje aprašyti, nufotografuoti, kaip mums sektųsi išbandyti Linolos.

LePukuota LePukuota 19. Jan 2017, 21:15

Mes su dukryte turim labai sausą odą, Amelijai buvo pripažintas atopinis dermatitas dar kūdikystėj. Žiemą ypač išryškėja visi nemalonūs pojūčiai. Dar nebandėm Linola produkcijos, tad mielai bet kurią priemonę išbandytumėm ir parašytumėm atsiliepimą 😉

Gintarep Gintarep 19. Jan 2017, 19:36

Su vaiku mielai isbandyciau Linola Shower and Wash, dušo ir prausimosi gelis, 300 ml. Sios linijos produkto neteko bandyti. Vaikas aktyviai dalyvauja sportiniuose renginiuose, todel dazniau tenka ir odele "kankinti", dar kas vakara vaikas praso masaziuku, o masaziukams naudojame kremukus,aliejukus, kurie su muiliuku keistai sureaguoja (odele issauseja), todel naudojame Bioderma duso alieju, jis mums dieviskai tinka, bet jau pabodo, kol naudojome pirmaji indeli, negalejom atsidziaugti, bet jau pripratom ir norisi kazko ivairesnio. Mielai palyginciau kuo sis produktas geresnis/blogesnis, kuo jis mus tenkina/netenkina.

ramune. ramune. 19. Jan 2017, 19:34

Labiausia norėtume išbandyti Linola prausimosi ir dušo gelį. Dukrelės oda sausa. Ji daug kam alergiška. Ypač kenčia oda per žiedadulkių sezoną. Gal saugiai sudrėkinta geliu oda atsigautų ir sustiprėtų iki vasaros:-)

ODISEJAaa ODISEJAaa 19. Jan 2017, 18:42

Linola Lotion, emulsija, 200 ml
Sausos, į atopinį dermatitą linkusios odos kasdienei priežiūrai. Norėtume išbandyti šia emulsija,nes tiek vaikams sausėja oda,tiek man (turiu su odos liga susijusi sausėjimą) ...Apie šia produkcija nieko girdėti neteko,tad malonu būtų išbandyti. Kaip visada esame pasiruoše viska aprašyti 😀

kristuliuuxx kristuliuuxx 19. Jan 2017, 11:01

Norėtumėme išbandyti - Linola Lotion, emulsija, 200 ml .Auginu tris nuostabius vaikučius 😀 Vyriausiojo sūnaus oda yra labai jautri, linkusi į sausėjimą ir šerpetojimą, niežti, o gi vaikui sunku iškęsti nepakasius . Išbandėm daug kremų, bet nuo jų išberdavo, o taip norisi atrasti ta stebuklingą priemonę kuri viską sutvarkytu.

 ♡saldžioji braškytė♡ ♡saldžioji braškytė♡ 19. Jan 2017, 10:43

Labai norime isbandyti ir amzinai skundziames sausa oda tad,-Linola Lotion, emulsija, 200 ml

Sausos, į atopinį dermatitą linkusios odos kasdienei priežiūrai.Pirma kart apie sia firma girdime.Smarkiai pasiryze aprasyti viska kaip seksis mums,nes labai kovojam susausa odele tiek as tiek vaikutis.🌷

lina_baj lina_baj 19. Jan 2017, 10:25

Labai norėtumėme išbandyti Linola Shower and Wash, dušo ir prausimosi gelis, 300 ml. Nes abu vaikai labai mėgsta maudytis, o dažnos maudynės sausina odelę, ypač mažosios merginos. Tad labai norėtųsi išbandyti sausai odai skirtą gelį, galbūt bėdelių būtų mažiau. Tačiau mielai išbandytumėme ir Linola Lotion, emulsija, 200 ml, po maudynių ypač tiktų, tuo labiau, kad tinkamas naudoti kasdien. Ir tikrai esame pasiruošę parašyti išsamius atsiliepimus. Šio s produkcijos dar nesame bandę, o ir mano oda ypač žiemos šildymo sezonu išsausėja iki pleiskanojimo, tad išbandyčiau ir pati 😀

Solveiga25 Solveiga25 19. Jan 2017, 10:10

Mes su Matuku mielai išbandytumėme Linola Shower and Wash, dušo ir prausimosi gelį. Kadangi labai mėgstame maudynes, tai būtų puiki priemonė, kurią bevargo išbandytų mūsų berniukas. Kadangi neesame bandę šios kosmetikos linijos, tai dar labiau norisi išbandyti naują produktą. Esame pasiryžę išbandyti šį produktą savaitės eigoje ir pateikti išsamų aprašymą su nuotraukomis ir įspūdžiais ! 😀

Raudona braškė Raudona braškė 19. Jan 2017, 09:43

Sveiki,

Su 3 metukų sūnumi ypač mėgstam naujoves. O maudynės sūnaus vienas iš mėgiamiausių užsiėmimų, tad mano pareiga pasirūpinti, kad jo maudynės būtų ne tik linksmos, bet ir kiek įmanoma sveikesnės ir naudingos sveikatai. Tad skubu pretenduoti į 'bandytojų' gretas 😀
Norėtume išbandyti Linola dušo ir vonios aliejų 👍. Linolos produkcijos dar nesu pirkusi, tad ypač smalsu, o ir aliejinio prausiklio dar nesame turėję, tad bus mažas atradimas.
Šis 'bandytojų' konkursas man ypač patiko, nes jis apjungia mano hobį - fotografiją ir norą domėtis naujais kosmetikos produktais, tad pasižadu atlikti išsamų produkcijos bandymą ir jį gausiai iliustruoti kokybiškomis ir linksmomis nuotraukomis 😀 🌷