IEŠKOME TESTUOTOJŲ! Kas norite paragauti Möller’s produktų?

IEŠKOME TESTUOTOJŲ! Kas norite paragauti Möller’s produktų?

16. Sep 2016, 10:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Mamyčių klubas jus lepina ne tik įvairiomis dovanomis, tačiau ir suteikia galimybę išbandyti įvairius produktus. Šįkart kviečiame išbandyti MÖLLER’S žuvų taukus (skysti ir kramtomosios žuvelės) ir, žinoma, aprašyti išsamius įspūdžius, išbandžius juos.

MÖLLER’S SKYSTI ŽUVŲ TAUKAI 250 ml

20160915143117-49128.jpg

Visam kūnui. Visą gyvenimą

Viename arbatiniame šaukštelyje yra 1,2 g natūralių omega-3 bei vitaminų A, D ir E. Vitaminai A ir D padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą. Vitaminas D padeda palaikyti normalią kaulų, dantų būklę ir raumenų funkciją. Vitaminas A padeda palaikyti normalią odos būklę bei išsaugoti normalų regėjimą. Vitaminas E padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos. EPR ir DHR padeda palaikyti normalią širdies veiklą .

Skysti Möller’s žuvų taukai yra natūralaus citrinų ir vaisių skonių. 

20160915143653-58171.jpg

Möller’s Junior kramtomos žuvelės

Apelsinų-citrinų skonis

20160915143308-42857.jpg

Premium kokybės žuvų taukai iš Norvegijos 

Omega-3 ir vitaminas D3:

Imunitetui

Kaulams

Regėjimui 

Smegenų funkcijai

Sudedamosios dalys:2 žuvelės 

Koncentruoti žuvų taukai:560 mg

Omega-3:352 mg ( DHR 262 mg / EPR 56 mg)

Vitaminas D310 µg (200%*)  * RMV – referencinės maistinės vertės

Imunitetui, kaulams, regėjimui ir smegenų funkcijai

Naujojoje formulėje naudojamas aliejus, kuris turi ypač daug omega -3 riebalų rūgšties DHR. Omega-3 riebalų rūgštis DHR padeda palaikyti normalią smegenų funkciją ir išsaugoti normalų regėjimą1. Vitaminas D padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą, taip pat padeda palaikyti normalią kaulų ir dantų būklę. Tai svarbu augančiam organizmui.

1Teigiamas poveikis pasireiškia per parą suvartojant 250 mg DHR.

Vartojimas: vaikams nuo 3 metų amžiaus ir suaugusiems sukramtyti 2 gelines žuveles per dieną.

TESTAVIME KVIEČIAME DALYVAUTI net 15 MAMŲ, norinčių kartu su vaikučiais paragauti šiuos žuvų taukus!

  • citrinos skonio skysti žuvų taukai mamai + kramtomosios žuvelės vaikui (nuo 3 m.)
  • natūralūs žuvų taukai vaikui
  • kramtomosios žuvelės vaikui (nuo 3 m.)

Ką reikia daryti, norint dalyvauti testavime?

Komentaruose parašykite:

-kokį aukščiau minėtą Moller's produktą pageidautumėte išbandyti (ar net kelis)

-koks vaikučio amžius?

-kodėl norite išbandyti šiuos žuvų taukus?

-ar dabar jūs pati vartojate/vaikutis vartoja (ar vartojo) kokius nors žuvų taukus?

Testuotojas atrinksime rugsėjo 20 dieną.

Ko tikimės iš testuotojų?

-Gavus produktą, lauksime jūsų išsamaus atsiliepimo, jūsų nuomonės savaitės eigoje.

-Kiekviena atrinkta testuoja el.paštu gaus klausimyną.

-Blogą su atsiliepimu ir nuotraukomis (mažylio, jūsų - kaip ragaujate žuvų taukus ir atskirai produkto) reikės atsiųsti per savo profilį pasirinkus rubriką MOTERŲ-KLUBAS ir žymą "MK-mamos-testuoja".

SĖKMĖS!


20150220153449-81943.jpg

 ♡saldžioji braškytė♡ ♡saldžioji braškytė♡ 19. Sep 2016, 15:02

Beja kad ir nuo triju metuku,gal galima ir po vos vos duoti vaikui..

 ♡saldžioji braškytė♡ ♡saldžioji braškytė♡ 19. Sep 2016, 15:00

Norime paragauti ir paziureti ar tinka mums kramtomosios zuvytes,mums metukai,tai butu piemi vaikiuko vitaminukai,pradejo but nevalgus ir jau apie tai svarsteme,kad reiks vitaminuziuretis,is sios firmos nieko nwvartojome,esame pasiruose parasyti kaip seksis mums.

lina_baj lina_baj 18. Sep 2016, 16:08

Labai norėtumėme su Urte išbandyti natūralius žuvų taukus. Kol kas vartojome Lysi apelsinų skonio. Ir kartas nuo karto nuvagiame kramtomas žuvytes iš brolio 😀 Šiaip galėtumėme išbandyti bet kurį variantą, nes žuvų taukai labai reikalingas ir naudings produktas! O pati aš kl kas nenaudoju jokių.... Vis pamirštu save. O šeimoje beveik 2 metų Urtė ir 7 metų Rokas.

bartas bartas 18. Sep 2016, 14:45


Labai norime išbandyti natūralius žuvų taukus. 4 m. mergaitė neišbrenda iš ligų☹ Būtinai reikia pastiprinti organizmą. Gal tikrai padėtų ir aprūpintų trūkstamais vitaminais. Mielai dalyvautume testavime. Ir pati tų pačių paragaučiau!

Mergaiciukas Mergaiciukas 18. Sep 2016, 08:39

Nors sūnus darželį pradėjo lankyti tik šį rugsėjį, sirgom net dvi savaites, dabar taip pat serga. Tiesiog, manau, reikia stiprinti imunitetą, nes vaikas išėjo į didesnį kolektyvą. Mama, aš, taip pat neišsigydo peršalimo, liaudiškos priemonės nepadeda, o vaistų nelabai galiu gerti, paskutinis nėštumo mėnesis.
Visa šeima esame gėrę skystų žuvų taukų, kapsulėmis, tačiau, man labiausiai patiko kapsulės, paprasčiausia išgerti. Sūnui esam davę šių žuvų taukų neutralaus skonio, visai patiko, manau.
Labai norėtume išbandyti žuvytes vaikiukui, o mamai - žuvų taukus su citrina. Sustiprėčiau😀
Dar didelis pliusas išduosiu- mano mama, kuriai 50 metų žuvų taukus geria kasdien 10 metų ir daktaras, padaręs tyrimus kraujo ją pagyrė už tai, nes stipriai pagerėjo rezultatai.

irmantaite irmantaite 17. Sep 2016, 23:38

Artėjant šaltajam periodui jau dairomės ir galvojame kaip stiprinsime imunitetą. Idealu jog būtų stiprūs ir sveiki ne tik vaikai, bet ir intensyviai dirbanti mama. Mane vis dar purto pagalvojus apie natūralaus skonio žuvų taukus, todėl aš pati norėčiau išbandyti citrinų skonio skystus žuvų taukus. O trimetis Mantukas išbandytų kramtomas žuveles. Anksčiau Moller's žuveles testavo Gytis, jam jos tiko ir patiko. Po testavimo esame dar pakartoję tų žuvelių kursą. Būtų vertinga sužinoti ar ir Mantui jos patiktų, nes praėjusio testavimo metu jis buvo dar per mažas jų vartojimui. Šiuo metu svarstome ką vertėtų įsigyti kad tikrai produktas būtų suvartojamas, o netaptų lentynos puošmena 😀

Sonrisita Sonrisita 17. Sep 2016, 22:50

Mus turbūt būtų galima pavadinti sirgalių šeimyna. Deimantas kiekvieną darželio virusą pernai sąžiningai "parnešdavo" į namus, ir draugiškai visi prasirgdavom. Šiemet pirmoji dukrytė suskubo "nusičiupti" šiuo metu siaunčiantį, ir jau savaitė tęsiasi namų areštas visiems. Deja, ir kitą savaitę gausim dar praleist namuose tikrai...
Kai Deimantas buvo mažas, man draugė rekomendavo pirkti būtent Möller’s skystus žuvų taukus citrinų skonio. Skaniai sūnus juos vartojo (prisipažinsiu, neišdrįsau paragauti jų pati ☺ ), o ir kitiems draugams rekomendavom būtent šiuos įsigyti, nes kitos firmos žuvų taukų skonio jų vaikinukas tiesiog nepripažino, o pasiūlytieji citrininiai įtiko 😀 Dukrytei taip pat ankscčiau pirkom citrininius.
O va dabar kaip tik labai praverstų pastiprinti orgnizmus. Testutojai būtų du: Deimantas 5 m ir Austėja beveik 3 m. Norėtų testuoti citrininius skystus (kurie turi jau daug +++++ vaikų akyse 👍 ) arba kramtomas žuveles (gal jos kažkiek panašios būtų į guminukus ir būtų vaikų užskaitytos kaip dienos saldumynas? ☺ ).

Grumbolciki Grumbolciki 17. Sep 2016, 22:50

Norime išbandyti citrinos skonio skysti žuvų taukai mamai + kramtomosios žuvelės vaikui😀Dukrytei artėja pirmasis gmtadienis😉Naudojau po gimdymo,o dabar ruduo,tad norisi imunitetą pastiprinti.Girdėjau gerus atsiliepimus apie šios firmos taukus,tad norisi ir pačiai išbandyti😀

LePukuota LePukuota 17. Sep 2016, 21:42

Norėtumėm išbandyti žuvų taukus mamytei (skystus citrinų skonio) ir dukrytei (4m.) kramtomąsias žuvytes. Kaip mūsų gydytoja rekomendavo, žuvų taukus patartina gerti ilgą laiką, tad jau vasarą pradėjom vartoti Möller's 😉 Šiuo metu pati geriu kapsules Möller's Omega-3 Ekstra, o dukrai nupirkusi skystus vaisių skonio žuvų taukus. Jau ir mažiukas (4 mėn.) greitai paragaus žuvų taukų. Tad būtų šaunu išbandyti ir kitus žuvų taukų produktus iš plataus Möller's asortimento. Žiemą pasitikti stipriems ir sveikiems! 😉

kodelcia kodelcia 17. Sep 2016, 20:15

Ir mes norėtume tapti žuvų taukų testuotojais! Deimantas 5 m ir Aidas 1 m, skystų žuvų taukų nėra vartoję, tik vyresnėlis yra ragavęs apelsinų skonio žuvyčių pavidalu ir jam labai patiko. Aš pati žuvų taukus kapsulių pavidalu esu vartojus besilaukdama, o štai laikas būtų ir žiemai pastiprinti imunitetą. Mielai parašyčiau mūsų pastebėjimus vartojant Moller's produkciją 😍

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 17. Sep 2016, 14:53

Sunelis 1m8mėn šiuo metu geria vitaminą D, bet daktarė leido vietoj jo duoti žuvų taukus. Vitaminai greit baigsis, tad ketiname bandyti žuvų taukus su skoniu arba be jo. Įdomu ar pavyks pakeisti? Būtų puiki proga pamėginti ir pastiprinti vaikučio bei mamytės sveikatėlę 😀

nerutelapute nerutelapute 17. Sep 2016, 11:55

Jau nuo pat pirmu dienu labai rupinames savo vaikuciu sveikata.Liepa gime geguzes menesi,tad nesukau galvos,vasara siltas metu laikas ir pats palankiausias mazuliukams augti.Bet atejo ruduo,artinasi ziema, o ji vis dar tokia mazyliuke( 4menesiu),tad pradejau dometis,kaip sustiprinti savo sypseneles imuniteta,kad ji ir toliau augtu sveika ir tokia linksma,kaip ir iki siol. Pasidomejau ,kad jau nuo 4sav amziaus galima naudot zuvu taukus,tad labai noreciau isbandyt skystus Moller's zuvu taukus. Ir mazoji sypsenele Liepute net ir salciausia diena Jums dovanos savo kerincia sypsena.

Gintarep Gintarep 16. Sep 2016, 21:27

Jaunoji testuotaja butu 8 metu, kuri daug energijos ir prakaito islieja sokiu aiksteles treniruotese ir varzybose. vis pamirstame zuvies tauku isigyti,, nors gydytoja rekomendavo, nors mes vis bandome pasiteisinti, kad vaikas zuvi valgo....bet kazkaip nepavyko gydytojos itikinti...sake privalom isigyti....tad, jei mums nepavyktu laimeti, tai butu naudinga kitu testuotoju nuomone ir matyt jis nulems pasirinkima.

jaldija jaldija 16. Sep 2016, 20:46

Testuotojas būtų 10 metų sportuojantis Airidas. Smulkiam ir nedidelio svorio mūsų sūnui gydytoja rekomendavo pagerti žuvų taukų. Mes dar tik svarstome kokius čia įsigijus. Esame anksčiau gėrę skystus žuvų taukus tai sekėsi labai sunkiai. Čia gal daugiau ne dėl skonio, bet dėl išvaizdos
Todėl šįkart labai norėtume išbandyti kramtomąsias žuveles.

V&A mamytė V&A mamytė 16. Sep 2016, 20:32

Aš noriu išmėginti citrinos skonio skystus žuvų taukus, o vaikai - kramtomąsias žuveles.
Žuveles ragaus 5 m. mergytė ir 7 m. berniukas (pirmokas, kuriam stresas tikrai nestiprina imuniteto 😀
Kodėl norime ? 😀 Nes aš kitą savaitę būsiu po operacijos - manau skysti žuvų taukai tik pastiprins mano gijimo procesą, o vaikučiams prieš žiemą itin gerai pastiprins imunitetą, suteiks jėgų bei atstos saldainukus ☺
Be to, po operacijos turėsiu daug laisvo laiko parašyti atsiliepimą apie išmėgintus žuvų taukus ir paivairinsiu savo "priverstines atostogas".
☺ vitaminų jokių nevartojame, kol kas stiprinamės obuoliukais, rudens daržovėmis bei mėgaudamiesi gražiais saulėtais vakarais gryname ore.

eriqutia eriqutia 16. Sep 2016, 16:04

Kaip aklai vištai grūdas pasitaikė šis straipsnis! 😀
Kątik grįžome iš vizito pas gydytoją, kuri priminė, kad dabar pats laikas pradėti vartoti žuvų taukus 😀
Taigi, mes, visa šeimyna, mielai taptume testuotojais! Ir tai būtų tikrai ne pirmas ruduo kaip būtent Mollers žuvų taukai atsiduria mūsų šaldytuve.
Neįtikėtina, bet mūsų šešiametis sūnus pasigardžiuodamas ragauja natūralius (beskonius) žuvų taukus.. Aš, maitinanti mama, ir tėtis mieliau rinktumėmės citrinų skonio taukus 😀) Namuose turime ir vienerių mažylį, bet kaip suprantu, kramtomosioms žuvytėms jis per mažas... Jei būtų proga, tai vyresnėlis jas mielai išbandytų 😀)

JurgaMi JurgaMi 16. Sep 2016, 14:30

Viena, krūtimi maitinanti, mamytė ir didžioji (6 metai) dukrytė yra pasiruošusios išbandyti citrinos skonio skystus žuvų taukus mamai + kramtomąsiąs žuveles vaikui ‼
Labai tikimės, kad Moller's žuvų taukai padės apsisaugoti pačioms nuo virusų ir apsaugoti mūsų 5 mėn. mažylį 😀 Šiuo metu nevartojame jokių žuvies taukų, todėl mūsų viltys DIDELĖS ‼

ramune. ramune. 16. Sep 2016, 13:55

Žinoma, labai labai norime testuoti Moller's žuvų taukus! Prasidėjo ruduo, pats laikas. Dukrelė (4,5 metų) pernai vartojo natūralaus skonio. Šiemet vėl planavau pirkti natūralius, bet ir žuveles būtų visai įdomu išbandyti 😀
Aš pati jau laaaaabai senokai žuvų taukus, taip pat natūralius, esu bandžiusi. Citrininių niekad nesame bandę, mielai pabandytume.

Vytulka Vytulka 16. Sep 2016, 13:54

Moller's žuvų taukus (citrinų skonio) esu jau ragavusi ir tikrai patiko tiek man, tiek vyrui. Įprastų be skonio, nesame ragavę. O mūsų Ignas apskritai dar neragavęs jokių žuvų taukų. Tad būtų smagu išmėginti vaikiškus taukus (1.7m) O ir man pačiai po artėjančio gimdymo visai nepakenktų pastiprinti organizmą 😃

Krisliukas Krisliukas 16. Sep 2016, 13:42

Oj, labai norim išbandyti žuveliokus! Galbūt geriausia kramtomus. Ypač reikėtų juos gert mano berniukams Benui (12 m.) ir Kasparui (6 m.), kad paaugtų į ūgį ir į plotį 😀 kaip tik ir gydytoja rekomendavo rudenį berniukams pradėti gerti žuvų taukus.. tai būtų puiki proga..
Esam bandę mollers kramtomas žuveles, bet apelsinų skonio..citrinų skonio dar neteko ragauti.
Aš pati vis kaupiuosi žuveliokų gėrimui, bet neprisiruošiu ir pamirštu įsigyti. Būtų puiki proga 😀

1 2