Prisipažinsiu - užtrukau gana ilgai, bet kokiu pusvalandžiu trumpiau nei planavau :)
Apie viską trumpai. Avinžirnius užmerkiau ir išsiviriau iš vakaro. Šiaip naudodavau anksčiau konservuotus avinžirnius, bet paragavusi virtų, jei tik laiko turėsiu, naudosiu tik virtus, skonis visai kitoks.
Na o likusius darbu spradėjau iš karto po pusryčių. Užstačiau virti vištuką :) Ir vienu metu pamaniau, kad galiu pritrūkti puodų :)
Vėliau, kol vištiena kepė orkaitėje, kepinau ryžius, kvepėjo labai pasakiškai, galvojau, kad jau nesulauksiu, kol viską paruošiu, taip valgyti užsimaniau...
Ir viską iškepus bei išvirus sluoksniavau:
Ir plovukas baigtas. Prie jo pagaminau salotų iš morkų, pomidorų, spinatų ir sezamo sėklų, viską tiesiog apšlakščiau alyvuogių aliejumi bei citrinų sultimis:
Skonis buvo toks švelnus ir lengvas. Labai skanu! Tikiuosi, kitą kartą gamindama užtruksiu jau trumpiau, nes bus aiški sistema, ką po ko ir ką kartu galiu daryti.
Oi kaip puikiai viskas atrodo! Smagu, kad pasiryžote ir išbandėte!
Tikrai taip! 🌷
niaaaaaaam 🌷
🌷🌷🌷
👍