Išskirtinė galimybė laimėti 300 eurų vertės dekoratyvinės kosmetikos rinkinį!

Išskirtinė galimybė laimėti 300 eurų vertės dekoratyvinės kosmetikos rinkinį!

20. Jun 2016, 12:40 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Natūralios lietuviškos kosmetikos gamintoja „Uoga Uoga“ skelbia konkursą, kurio pagrindinis prizas – 300 eurų vertės natūralios dekoratyvinės kosmetikos rinkinys! Jame dalyvauti kviečiami visi norintys, o nugalėtoją rinks Lietuvos grožio srities profesionalų komisija.

„Sumanėme šį konkursą, nes Lietuvoje yra daug talentingų žmonių, gebančių puikiai valdyti kosmetinį šepetėlį ir kurti gražius bei stilingus makiažus. Norime paskatinti ir padrąsinti moteris nebijoti dažniau eksperimentuoti, ypač – naudojant natūralią kosmetiką, kuri nevargina odos ir leidžia saugiai puoselėti savo grožį. Kviečiame dalyvauti visus, nes grožį kuria ne tik profesionalai vizažistai, bet ir visi jam neabejingi“, – sakė natūralios kosmetikos kūrėja ir įmonės vadovė Lena Sokolovska.

20160620123903-23376.jpg

Konkurso sąlygos nesudėtingos. Kiekvienas norintis jame dalyvauti turi sukurti makiažą naudodamas „Uoga Uoga“ dekoratyvinės kosmetikos priemones, kuriomis gali naudotis visose įmonės salelėse Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Paskui nusifotografuoti ar nufotografuoti asmenį, kuriam padarytas makiažas, ir įkelti nuotrauką į „Instagram“ pažymėjus #UogaColours arba atsiųsti ją į „Uoga Uoga“ socialinio tinklo „Facebook“ paskyrą asmenine žinute. Būtina parašyti, kokios konkrečios priemonės buvo naudojamos kuriant makiažą.

Nuotraukas kelti arba siųsti galima iki liepos 7 d. Liepos 14 d. bus paskelbti trys konkurso nugalėtojai.

Pirmos vietos laimėtoją, kuriai arba kuriam atiteks pagrindinis – 300 vertės – prizas, rinks profesionali komisija. Ją sudarys: stilistė Agnė Gilytė, mados blogerė Ramunė Tumasonytė, žurnalo „Laima“ stilistė ir fotografė Reda Mickevičiūtė, stilistė ir vizažistė Aistė Radzevičiūtė, vizažistė Greta Čiegytė-Miknė, dizainerė, Vilniaus dailės akademijos dėstytoja Jolanta Talaikytė ir žurnalo „Happy 365“ redaktorė Jurga Baltrukonytė.

20160620124010-19062.jpg

Antros vietos laimėtoja(-as) bus atiduota(-as) į balsavime dalyvausiančių „Facebook“ vartotojų rankas, o trečiai vietai savo simpatijas skirs „Uoga Uoga“ komanda. Abiem – antros ir trečios vietos – laimėtojoms(-ams) bus įteikti po 100 eurų vertės čekiai natūraliai dekoratyvinei kosmetikai.

Paklausta, kokį vaidmenį spalvingas makiažas atlieka kasdienybėje, viena komisijos narių – J.Baltrukonytė – atsakė: „Spalvingas makiažas suteikia gerų emocijų – juk visi esame ryškios asmenybės! Man tai yra drąsios, savimi pasitikinčios, stilingos, šiek tiek paslaptingos asmenybės simbolis. Rožinės akys, alyvinės lūpos – gal ji eina į šventę, o gal jos nuotaika tiesiog rožinė? Dirbant žurnale tai itin svarbu – spalvingas makiažas visada sukuria ypatingą nuotaiką ir gerai atrodo nuotraukose.“

20160620123957-67958.jpg

Primename, kad pavasarį natūralios kosmetikos gamintoja „Uoga Uoga“ smarkiai praplėtė savo dekoratyvinės kosmetikos liniją. Dabar joje – ne tik mineralinės veido pudros ir skaistalai su gintaru, bet ir pirmi Lietuvoje natūralūs akių vokų šešėliai su gintaru (net 20 atspalvių!), lūpų ir skruostų dažai su uogų ekstraktais, akių kontūro dažai ir atnaujinta lūpų blizgių linija.

„Nustebinkite mus ir patys save!“ – dalyvauti konkurse kviečia L. Sokolovska.

Daugiau informacijos apie produktus: www.uogauoga.lt.