Juk aš esu Moteris!

Juk aš esu Moteris!

07. Oct 2012, 09:30

Sveikos, nusprendžiau sudalyvauti šiame projekte ne todėl, kad laimėčiau, o todėl, kad pasidarė įdomu paskaityti pačiai, ko iš tiesų aš noriu...

 

Turbūt kiekviena moteris nori meilės, šilumos, supratingumo, nuoširdumo ir, be abejo, kažko netikėto ir mielo.

 

Prieš keletą dienų iš vyro netikėtai sulaukiau gėlės ir išgirdau žodžius: "Čia mano pačiai nuostabiausiai ir mylimiausiai moteriai pasaulyje". Iš tikro tokia nuoširdi staigmenėlė mane nudžiugino, juolab, kai gėlių sulaukiu tikrai ne kasdien.

 

Kaskart vakare atsigulus pagalvoju, ko aš norėčiau iš gyvenimo, ko mano gyvenime trūksta ir ką galėčiau pakeisti. Vis suprantu, kad turiu visko, ko troškau gyvenime: mylimą vyrą, nuostabią dukrytę ir mažą gyvybę, kuri gyvena manyje.

 

Būna dienų, jog gyvenimas atrodo nemielas, bet aš visuomet tikiu, kad rytas bus gražesnis. Visas gyvenimo siųstas negandas priimu kaip natūralų dalyką ir bandau su jomis susigyventi, net blogose dalykuose įžvelgti kažką gero.

 

Mano akyse retai pamatysite liūdesio ašaras, išmokau gyventi taip, kad nereikėtų verkti ir gailėtis.  Susikūriau sau tobulą gyvenimą ir jei kas pasiūlytų grįžti atgal ir kažką pakeisti, tikrai nekeisčiau, nes turiu viską, apie ką visą gyvenimą svajojau.

 

Tad štai, atsakant į klausimą: ko aš noriu iš gyvenimo, tai galiu atsakyti:

 

Noriu toliau gyventi savo gyvenimą, būti tokia pat, kokia esu, ir būti šalia savo nuostabiausios šeimos. Aš esu tikrai laiminga moteris ir man iš gyvenimo daugiau nieko nebereikia :)

 

Konkursas "Mano moteriškumo paslaptis" 

Pirma savaitė "Ko nori moterys?"

iki spalio 7 d. (imtinai)

Pristatome pagrindinį projekto rėmėją -

Tai BOMOND grožio salonas!

www.bomondsalon.lt

1

 

BOMOND grožio salonas projekto nugalėtojai padovanos nuostabią dovaną -

įvaizdžio pakeitimą mamytei ir jos vaikučiui!

 

Na o pakeitus įvaizdį nugalėtoją fotografuos DARIUS STRAZDAS 

www.strazdofoto.lt

1

07. Oct 2012, 13:25

na va uz tai ir svytinti visa 😍