Ką namuose veikia vyrai?

Ką namuose veikia vyrai?

09. Mar 2013, 08:30

 

Sveikos, mielosios namų šeimininkės ir ne visai,

 

Tikriausiai daugelio jūsų nereikia klausti, kas namuose laiko mažiausiai 3 kampus. Manau, nepaisant to, auginate mažius namuose, ar jau dirbate, vis tiek švarinatės, gaminate maistą ir su vaikučiais daugiausiai laiko praleidžiate būtent jūs.

 

Visgi tikiu, kad ir antroji pusė grįžta po darbo namo ne tik pailsėti.

 

Taigi, brangiosios, įdomu, ką namuose veikia jūsų vyrai? Kaip padeda buityje? Kaip užsiima su vaikais?

 

Na, pavyzdžiui, maniškis daug laiko praleidžia užsienyje, todėl negali padėti nei vakarais, nei savaitgaliais. Tačiau, kai jau būna namie…nepaleidžiu ir išnaudoju kaip galiu.

 

Taisyklės pas mus paprastos – kol vaikai nemiega, nėra, kada sėdėti rankas sudėjus ir ilsėtis. Nė vienam! Darbų daug, o kai jie padaryti, tuomet prašome užsiimti su vaikais – jiems dėmėsio tikrai niekada ne per daug.

 

Kita taisyklė (aišku, kartais su išimtimis) – jei vienas gamina, kitas paprastai tvarko virtuvę. Vaikus prausiame ir migdome abu po vieną. Na, o kai jie jau sapneliuose (tai paprastai būna apie 22 val.), tada “laisvos valandos” iki miego. Veikiame kas ką norime – kartais kartu, kartais kiekvienas savo kompiuteryje :)

 

Na, o kokia tvarka pas jus namie? Pasidalinkite, smagu palyginti ir pasisemti idėjų.

Justina

 

 

 

Justina

 

09. Mar 2013, 11:51

pas mus seimoje virtuve ir namai mano valdose as speju ir pietus paruosti ir prie ju ka nors saldaus ir susitvarkau tai vyrui nera ten ka ir veikti,na nebent kaip as noriu patinginiauti kokia dienele ar sergu tada visa tai vyras daro arba kaip pasiilgstu zemaitiskos koses pusmarskoniu koses tada jau jis ja gamina😀o su vaiku uzsiemimus esame pasidaline as su maziuku meninius darbelius darau piesiam rasom,lipdom mokomes ir t.t. o vyras jau su juo zaidzia pvz futbola,stalo lego su masinelemis ir t.t.vyrui irgi veiklos uztenka su mumis😀