Kai dienos kaip naktis be galo

Kai dienos kaip naktis be galo

06. Feb 2012, 08:30

Iš "Mamyčių klubo" narės laiško:

 

Sveiki, vaikui jau pusantrų metų,o mane žlugdo juodos mintys, viskas aplink atrodo blogai, sėdžiu namie ir net nenoriu su nieku matytis, svoris nenori kristi, net maitinimas krūtimi nervuot pradėjo. Vyras mane labai myli,o aš pasidariau šalta, nežinau, kodėl. Suprantu, kad taip pati sau kenkiu,bet nieko negaliu sau padaryti. Kai pamatau save veidrodyje storą, iškart einu prie šaldytuvo, nebesuprantu,  kas darosi.

 

Neurolingvistinio programavimo (NLP) konsultantė Linga Švanienė:

 

Sveika,

nusprendusi atsakyti į Tavo laišką, perverčiau nemažai specialios literatūros.  Paprasčiausia būtų kaltę suversti pogimdyvinei depresijai.  Tačiau, kuo toliau i mišką, tuo daugiau medžių.  Depresija - būsena-naktis, galinti turėti tūkstantį besikeičiančių veidų. Net patyrusiam gydytojui dažnai būna nelengva nustatyti, ar tai liga, ar užsitęsęs nuotaikos pablogėjimas. Todėl nesiūlau ieškoti, kaip pavadinti būseną, kurią Tau tenka išgyventi.  Suprantu, kad nelengva, kai nepaleidžia niūrios mintys, kai rodosi viskas aplinkui erzina, ir norisi užsisklęsti savyje.  Kai veidrodis tampa priešu, o šaldytuvas - apgaulingu draugu.

 

Žinok, viena - tokia būsena vėliau ar anksčiau praeis. Pasibaigs, kaip baigiasi poliarinė naktis, nors gali atrodyti, kad jai nėra galo.  Šviesa bus! Sugrįš ir pilnas spalvų pasaulis. O jau šiandien gali sau padėti, kad tai atsitiktų greičiau.  Rūpinkis savimi! Kuo ilgiau būk lauke bet kokiu oru.  Kasdien po 3 valandas  ar ilgiau. Vaikščiok greitu žingsniu.  Valgyk daugiau rūgščių produktų, kuriuose yra vitamino C. Į maistą berk sėlenų.  Kasdien išgerk po 2 l vandens su citrinos sultimis. Lankykis pirtyje. Naudokis masažais ar savimasažais.  Kartą per savaitę daryk iškrovos dieną.  Kuo daugiau judėk, sportuok. 

 

Daryk visa tai ir dar daugiau, kas didina sveikatingumą, valo organizmą nuo šlakų, kurie susikaupė dėl gyvenimo pasikeitimo, gimus vaikeliui, stresų, nejudraus gyvenimo būdo ir pan. Būk kantri ir žinok, kad su laiku tikrai bus geriau.

 

Jei sunku iškęsti slegiančią būseną, susirask gydytoją, kuriuo galėtumei pasitikėti.  Tinkamai parinkti vaistai ir Tau pritaikytos jų dozės gali padėti lengviau išgyventi sunkų periodą ir greičiau pasiekti rytą, kai bus vėl šviesu, ramu ir gera.   O tai tikrai bus!

Linga Švanienė

NLP konsultantė

Mob.tel. 8-679 66811

El.p. neurokodas@gmail.com

http://neurokodas.weebly.com