Kai namai pilni ligonių

Kai namai pilni ligonių

31. Jan 2019, 19:29 RenataŪselienė RenataŪselienė

Mūsų sausis nepakartojamai ligotas. Viskas prasidėjo dar Naujųjų išvakarėse. Visai nekaltai. Nuo Gabrielės ir jos slogos, kuri komplikavosi į ausų uždegimą.

Kad nebūtų per daug liūdna, Ignotui prasidėjo žarnyno infekcija. Kankinomės paromis. Viduriavo, karščiavo. Simptominis gydymas ir daug kantrybės- tai vieninteliai vaistai, kurie padėjo atlaikyti tą etapą. 

Jau kai atrodė, kad visaks stabilizavosi...Ignotas krito su tridiene karštine. Ir vėl karščiavimai, ir vėl bemiegės naktys ir siaubingos nuotaikos. 

Ką mes veikėme? Daug mylavomės, daug skaitėme knygučių, daug piešėmė (kai tai leido temperatūrų kritimai ir pakilesnės nuotaikos). 

Na, o finalui - visų ligų vainikavimui, Simonas namo parnešė gripą. Ir aišku užkrėtė brolį ir sesę. 

Ačiū Dievui jau išeiname į finišo tiesiąją. Belieka sustiprinti ir pagaliau išleisti į ugdymo įstaigas. Prisiminus mūsų pernai metų sausį-nelabai kuo ir skiriasi. Ligoniai tie patys, ligos keliais etapais, tik jos kitos. 

Su vyru ne kartą jau pasijuokėme, kad kuo daugiau vaikų ir ypač, mažų, tuo daugiau ratų prasisuka, kol jie visi pasveiksta. 

Belieka tik pasidžiaugti, kad Simonas šiemet ligoms ne toks imlus, na, o Gabrielei su Ignotu dar teks ugtelti, kol nustos, kaip magnetai susirinkti visas bacilas.

RenataŪselienė RenataŪselienė 05. Feb 2019, 15:40

Ačiū labai už palinkėjimus 🌷🌷🌷

Kodelcia, sveikatos ir Jums. Man nėra nieko blogiau, nei sergantis vyras namuose 🤣

floryte floryte 03. Feb 2019, 15:02

Taip jau yra su mažyliais. Maniškė Augustė jau paaugo, penkeri, tai labai jaučiasi, kad imunitetas sustiprėjo. Paskauda gerklytę, papurški kokį purškaliuką ir viskas tvarkoje. Koks džiaugsmas būti sveikiems. Sveikatėlės ir jūsų šeimynai😀

kodelcia kodelcia 01. Feb 2019, 15:20

Sveikite! Pas mus situacija panaši, ir tėtis ir vaikai serga gripu...