Kaip aš bandžiau odą šviesinantį kremą su rūgštynėmis

Kaip aš bandžiau odą šviesinantį kremą su rūgštynėmis

15. Dec 2013, 07:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Neseniai į mano rankas pateko ekologiškos kosmetikos "BIOeco" odą šviesinantis dieninis kremas su rūgštynėmis „LaMav“. Niekada nesu bandžiusi skaistinančio ar šviesinančio kremo. Na, galvojau, dabar atjaunėsiu ir dukra nepažins :) Taigi, bandymas prasidėjo…

Skaitau užrašą ant etiketės: „rekomenduojamas brandžiai, pavargusiai, įsitempusiai odai. Idealiai tinka pigmentuotai, saulės pažeistai, dehidratuotai odai. Saldymedžio šaknis ir rūgštynių ekstraktas intensyviai balina odą, suteikia jai tolygų atspalvį. Avižų ekstraktas ir simondsijų sėklų aliejus, vitaminas E drėkina odą, lėtina senėjimo procesus“.

Nesijaučiu dar pasiekusi brandų amžių, tačiau pigmentų ant veido turiu, ypač strazdanos ant nosies išryškėja vasarą, skaisčiai sušvitus saulei. Taigi, galbūt panaudojus šį kremą žiemą, strazdanų nebesimatys šiltuoju sezonu.

Pirmiausia, labai patogi pakuotė – jokio dangtelio, kurį reikėtų atsukti, o kremą galiu pasitepti keliais paspaudimais. Pirmiausia pasitepu rankos odą, pauostau…hmm, beveik be kvapo – tai geras ženklas. Susigėrus kremui, kvapą šiek tiek pajuntu, tačiau jis tikrai nestiprus ir nearomatingas kaip daugelio iš nenatūralių medžiagų pagamintų kremų.

20131213212522-54300.jpg

Na įsidrąsinu pasitepti ir veido odą. Ant pakuotės rašoma, jog rekomenduojama kremą tepti ant švarios veido, kaklo ar dekoltė odos. Vos įmasažavus į odą kremas iškart įsigeria. Net keista, kad nereikia jo papildomai lyginti. Pradžioje oda lyg drėgnoka, tačiau po kelių minučių ji tampa glotni ir švelni.

Žiūriu į veidrodį ir nusišypsau – nuo šiol mano oda kasdien vis skaistės ir skaistės, o pavasarį pasitiksiu atjaunėjusi...Netikite? :)

Krisliukas Krisliukas 15. Dec 2013, 10:32

aš taip pat neseniai gavau šį kremuką.. taip pat paliko man l.gerą įspūdį..lengvai įsigeria,visiškai negraužia - toks švelnumo pojūtis 😀 ačiū, tai buvo l.gera dovanėlė 😀
o vat iš Stephen Joseph iki šiol dar laimėtos dovanėlės negavau ☹ matyt, kažkur užpustyta sniegynuose guli ☹