Kaip aš kovojau.. su ColonWell

Kaip aš kovojau.. su ColonWell

18. Jun 2015, 20:18 blogietee blogietee

Sveikos gyvos, 

tikriausiai reiktų prisistatyti, nes save jau vadinu "išaugusia" Mamyčių klubo nare.

Senbuvės prisimins mane kaip Blogietę-Rimą, naujokėms esu mama Rima, auginanti  du  jau "pusiau paauglius". Mergaitei snieguotu metų laiku bus 13, o bernužėliui jau jau artėja 6-eri.

Smalsumo vedama užsiregistravau ColonWell testavimams. Ir vat.. papuoliau. 

Ką žinau, apie ColonWell? Tikriausiai tiek, kiek paskaičiau Mamyčių klube.  

Pagaliau tiek metų praėjus nuo paskutinio gimdymo suėmiau save į rankas, pradėjau rūpintis tuo ką valgau, kiek valgau ir t.t. 

Tiksliau, didžiausias ačiū savo vyrui. Jis vieną vakarą parnešė namo mitybos plano pavyzdį. Susėdom, paskaičiavom kiek ko reikia suvalgyti kasdien, kad kažkas keistųsi. Ir ėmėmės plano. Viskas vyko super sklandžiai, pradėjau riboti angliavandenius. Mano racione neliko ryžių, makaronų, cukraus ir visokių miltinių gaminių. 

Savijauta gerėjo, drabužiai laisvėjo, tik organizmas nespėjo su manimi. Virškinimo sistema kaip nenorėjo darbuotis, taip ir nenorėjo. Rimtesni reikalai vyko tik kartą per savaitę ar net rečiau. 

Kažkokių specialių priemonių, neskaitant  poros litrų pasukų per dieną savijautos gerinimui nesu bandžiusi. Aš jau, matyt, susigyvenusi, su tokiu virškinimo sistemos darbu, kad man tai atrodo kaip ir normalu. 

Bet užsiregistravusi testuoti ColonWell pagalvojau, kad gali būti kitaip.

Na ir ką.. Pradedam. Didelis ačiū Mamyčių klubui ir ColonWell komandai, kad atrinko.

20150618194523-24124.jpg

Pirmas rytas, pasiruošiu pagal nurodymus kokteilį.

20150618195108-10675.jpg

Pirmas gurkšnis.. skonis ne koks.. asociacijos įvairiausios, bet išgeriu gurkšnis po gurkšnio.  Šalia paruoštos kelios stiklinės su vandeniu. Jos tikrai pravertė. Vandenį geriau, kaip mažas vaikas geria mamos pieną. Jo reikėjo labai daug...

20150618195443-19587.jpg

Nusprendžiu, kad sekančius kartus gersiu ne gurkšnodama, o viską iš karto. Nes skonis vistiek man nemalonus. Tad geriau viską iš karto be sustojimo. 

Ir kasdien kaip ritualas prieš pusryčius ir vakarienę, vienu gurkšniu su labai daug vandens po viso ritualo.

Su kiekviena diena darėsi vis paprasčiau, bet prie skonio taip ir nepripratau. Organizmas į šį naują produktą reaguoti pradėjo jau po kelių dienų. Virškinimo sistemos procesai pagreitėjo. 

Kadangi jį naudojau ne svorio mažinimo pagrindais, nes tam jau balansavau mitybą, negaliu pasakyti kiek būtent šis produktas prisidėjo prie tolimesnių kūno pokyčių. Bet vaizdas žiūrint į veidrodį ir lipant ant svarstyklių mane vis labiau pradeda džiuginti. 

20150618200355-95404.jpg

Dar kartą ačiū už galimybę išbandyti šį produktą. Jis tikrai pradžiugino mano organizmą, išjudino viską ką reikėjo. Visi būtini žmogui rytiniai procesai padažnėjo.

Pabaigusi pakuotę šiek tiek apsidžiaugiau. Kad galėsiu šiek tiek atsipūsti jau nuo to keisto skonio. 

Ištverminga bandytoja Blogietė

18. Jun 2015, 23:04

Visoms, kurioms skonis su vandeniu nepatinka, rekomenduojame ieškoti kitų variantų: ColonWell maišyti su sultimis, jogurtu, kefyru ir t.t. Fantazijai ribų nėra! 😀 Vanduo - sveikiausias variantas, bet tikrai ne vienintelis ir skonio problema lengvai išsprendžiama!

Pažiūrėkite apie vartojimą plačiau: http://www.colonwell.lt/315/kaip-vartoti-colonwell-2.html

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 18. Jun 2015, 22:19

Sveika. Šimtas metų 😀 Tu pirmoji įspūdžiais pasidalinai. Ačiū. Ir išties spindinti toje nuotraukoje ant sūpynių. Super 😀