Kaip efektyviai kovoti su strijomis?

Kaip efektyviai kovoti su strijomis?

04. Mar 2012, 10:05

Šį pavasarį "Mamyčių klubas" kviečia Tave į kovą su strijomis panaudojant efektyvias priemones. Pažiūrėk, kokias galimybes strijoms naikinti siūlo dermatologinė-kosmetinė produktų linija Lierac Phytolastil, ir sužinok, kaip po gimdymo turėti gražią ir švelnią odą.

Apie savo odą reikia galvoti iki nėštumo ir gimdymo

 

Specialistai sako, kad strijų atsiradimas priklauso nuo daugelio veiksnių: paveldimumo, odos elastingumo ir kūno svorio didėjimo dinamikos. Kai kurioms mamoms strijų neatsiranda, tačiau jos – išimtis.

 

Daugumai moterų strijos atsiranda dėl elastinių odos skaidulų ir audinių pažeidimų. Jos formuojasi jau nėštumo metu. Būtent todėl, kad išvengtume neigiamų pasekmių odoje laukiantis mažylio, būtina oda rūpintis nuolat.

 

Profilaktines priemones nuo strijų reikia pradėti naudoti jau nuo trečio nėštumo mėnesio.

 

Renkantis priemones nuo strijų, atidžiai pažiūrėkite, ar jos skirtos profilaktikai, ar kovai su jau esamoms strijomis. Profilaktinėse priemonėse yra mažesnė aktyvių medžiagų koncentracija, nes jos skirtos naudoti nėštumo metu. O priemonėse, skirtoms strijoms naikinti – jų koncentracija gerokai didesnė.

 

Lierac Phytolastil Gel, 100ml

Mamyčių klubas ir Lierac pristato – Phytolastil Gel!

Tai gelis, neleidžiantis susiformuoti strijoms. Jo efektyvumas įrodytas klinikiniais tyrimais. Rekomenduojama naudoti jau pirmojo nėštumo trimestro metu, saugant odą nuo strijų susidarymo.

 

84% atvejų strijų išvengiama dėka Phytolastil Gel*

 

Phytolastil Gel sudėtyje yra 35% veikliųjų fitoterapinių medžiagų. Koncentruoti gebenės, asiūklio, rasakilos ekstraktai apsaugo fiziologinę jungiamųjų audinių strukūrą, skatina ląstelių atsinaujinimą bei odos elastingumą.

 

Kaip naudoti:

-patartina nuo trečio nėštumo mėnesio,

-2 kartus per dieną

-gerai įmasažuoti į pilvo, šlaunų, klubų, krūtų odą.


Rekomenduojama tepti šia priemone nedidelius kūno plotus, lengvai įmasažuojant pirštų galiukais, kol gelis visiškai susigers į odą.

 

 

Lierac Phytolastil Solute, 75ml

Koncentratas - strijoms naikinti!

 

Jau nėštumo metu moteriai reikia prižiūrėti savo odos būklę – dažnai oda tampa sausa, sumažėja jos tonusas – tai pirmieji požymiai, kad strijų išvengti nepavyks. Taip pat ir žymus svorio pasikeitimas padidina strijų atsiradimo tikimybę.

 

Lierac Phytolastil Solute – tai koncentratas strijoms naikinti.

 

Didelė veikliųjų medžiagų koncentracija (80% veikliųjų fitoterapinių medžiagų) skatina elastino ir kolageno sintezę, taip sumažindama strijas.

 

Po šešių savaičių kurso sumažėja strijų apimtis ir gylis, jos tampa šviesesnės.

 

 

Kaip naudoti: 

-ne rečiau kaip 2 kartus per dieną,

-ne mažiau kaip 2 mėnesius iš eilės.

 

PATARIMAS: kruopščiai masažuoti odą, kol koncentratas visiškai susigers.

 

Būsimoms mamoms, kurioms yra strijų atsiradimo pavojus, patariama naudoti Phytolastil produktus tokiu būdu: ryte tepti Phytolastil Gel, kuris veikia profilaktiškai, o vakare naudoti koncentratą Phytolastil Solute. Taip gaunamas didesnis efektas.

 

Lierac Phytolastil Ampoules

Ampulės strijoms naikinti - po gimdymo!

 

Phytolastil ampulės – tai priemonė Nr.1 po gimdymo, kuri mažina strijų gylį ir jas šviesina.

 

Naudojant šį tirpalą, kuriame yra labai didelė augalinių ekstraktų koncentracija (80% sinergеtiškai veikiančių fitoterapinių medžiagų – rasakilių, gebenių ir asiūklių), pasiekiama iki 80% teigiamų rezultatų, šalinant susidariusias strijas.**

 

Patirtis rodo, kad rezultatas pradeda matytis jau 20-tą naudojimo dieną: strijos ima blankti, sumažėja jų apimtis.

 

Kaip naudoti:

-2 kartus per dieną,

-ne trumpiau kaip 2 mėnesius,

-naudoti gydytinų zonų masažui.

Nori pabandyti produktus strijoms naikinti Lierac Phytolastil ir įsitikinti jų efektyvumu? Pasinaudok galimybe ir gauk komplektą „Jaunai mamytei“ nemokamai!

 

Komplektą sudaro: Gelis Phytolastil strijų profilaktikai 15 ml X2, serumas Mesolift – tonizuojantis ir vitaminų kokteilis odos atsinaujinimui 2 ml, Hydra-Chrono + gaivinantis, matinis fluidas normaliai ir mišriai odai 2 ml, informacinė skrajutė „jaunos mamytės gerai savijautai ir grožiui“.

 

Kovo mėnesį Mamyčių klubas ir Lierac kviečia Tave dalyvauti akcijoje, kurioje daugiau nei 100 mamyčių gali gauti Phytolastil geli kovai su strijomis ir kitus Lierac produktus nemokamai.


Ką tau reikia daryti: 

 

 

Užsiregistravusios vykite į vaistinę „Eurovaistinė“ (nuo kovo 7 iki 16 d.) ir gaukite komplektą "Jaunai mamytei", kurį sudaro: 

 

Gelis Phytolastil strijų profilaktikai 15 ml X2,

Serumas Mesolift – tonizuojantis ir vitaminų kokteilis odos atsinaujinimui 2 ml,

Hydra-Chrono + gaivinantis, matinis fluidas normaliai ir mišriai odai 2 ml,

Informacinė skrajutė „Jaunos mamytės gerai savijautai ir grožiui“.

 

DĖMESIO! Tai dar ne viskas - tu gali laimėti Didįjį prizą!

 

Parašyk atsiliepimus (su produkto nuotraukomis) portale „Mamyčių klubas“, paspaudus mygtuką „Tapk Mamyčių klubo autoriumi“ iki kovo 31 dienos ir dalyvauk konkurse, kad galėtum laimėti pagrindinį Lierac prizą – grožio komplektą jaunai mamytei – gelį strijų profilaktikai Lierac Phytolastil (100 ml) ir serumą Lierac Mesolift (30 ml) – tonizuojantį ir vitaminų kokteilį veido odai.

 

Sutikime vasarą gražiomis ir švytinčiomis!

 

 

_____________________________________________________________________

 

*Kliniškai patvirtinta su 48 nėščiosiomis, pradedant kursą nuo 3 nėštumo mėnesio iki gimdymo

**Kliniškai patvirtinta su 45 nėščiosiomis, naudojant 40 dienų dukart per dieną

03. Mar 2012, 12:06

meta tik latvijos vaistines

03. Mar 2012, 10:59

tai kad ismeta vaistiniu sarasa Latvijoje!

03. Mar 2012, 10:06

labai geros sitos priemones 😀