Kaip gyvena mūsų siela? Knygos rekomendacija

Kaip gyvena mūsų siela? Knygos rekomendacija

29. Jan 2019, 08:44 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Miela MK komanda, labai ačiū už nuostabią knygą "Paslaptingas sielos gyvenimas". Tikrai labai įdomu paskaityti.

Noriu pasidžiaugti, kad tai nėra kažkokia ezoterinė nesąmonė. Nors, aišku, viskas yra tikėjimo klausimas. Kartais ir nesąmonė pasirodo esanti tiesa.

Tačiau šioje knygoje viskas pasakojama daug paprasčiau, iš psichologijos ir pusės.  Knygos autorė yra psichoterapeutė. O juk tai ir reiškia sielos gydytojas. Psichė - (gr. Psyche) - senovės graikų mituose: sielos įasmeninimas, gyvenimo alsavimas. Terapeutas - (gr. therapeutes; pagal gr. therapeutes ton kamnöntön - tarnas, slaugantis ligonius. Taigi, kad gydytum sielą, turi suprasti. Kaip ji veikia. Į šį klausimą ir bando atsakyti autorė, savo gyvenime pati patyrusi gilų sukrėtimą ir įveikusi onkologinę ligą.

Čia viskas aiškinama labai paprastai - mūsų biologine ir chemine sandara. Atrodytų, ką tai bendro gali turėti su nemirtinga siela. Bet pasirodo, siela yra labai įdomus fenomenas, kurį tikrai verta pažinti kiek geriau.

Labai rekomenduoju knygą, besidomintiems psicholigija ir tiems, kas nori geirau suprasti save ir kitus.

Čia rasite tokių temų, kaip depresija, įskaitant ir pogimdyvinę depresiją, gilesnį žvilgsnį į įvairias mūsų baimes, psichosomatinius sutrikimus. Taip pat paskaitysite apie sielos higieną, kaip valyti savo mintis, kaip palaikyti darnius santykius, ar reikalingas mums tikėjimas ir meditacija, kas yra dvasingumas.

Profesionali mama, na man, kaip tokių knygų mėgėjai, tikrai patiko! 😀

Profesionali Mama Profesionali Mama 29. Jan 2019, 16:54

Skamba labai įdomiai 😇