Kaip mano oda ODA bandė. Mėnesio rezultatai.

Kaip mano oda ODA bandė. Mėnesio rezultatai.

09. Mar 2017, 08:40 Raudona braškė Raudona braškė

Prabėgo mėnuo nuo pirmosios pažinties su ODA kosmetika. Štai ir mano pastebėjimai bei pasiekimai:
1) Draugystė su prauskiliu su pieno rūgštimi nebuvo itin sklandi. Iš pradžių jis davė gerų rezultatų, tačiau po savaitės naudojimo skruostus išmušė raudonom, niežtinčiom ir pleiskanojančiom dėmėm (odos tipas - mišri). Skruostai, kakta ir barzda tokio diskomforto nejuto. Nutariau prausiklį naudoti tik probleminėm veido zonoms - nosiai, kaktai ir barzdai. Vargo daugiau, bet poros tikrai susinormalizavo. Beto prausiklis labai taupiai naudojasi, nes visam veidui jo reikia labai nedaug. Manau, kad po 6 mėn (toks jo galiojimo terimas) jo tikrai liks.
2) Atkuriamajį kremą dažniausiai tedavausi vakarai, kadangi pasitepus kur nekur oda parausdavo, tad toks kaip ir minusiukas kai reikia keliauti į darbą. Kremas ga sparčiai naudojasi, nes yra klampokas, greit įsigeria. Bet pavargusią po dienos ir makiažo odą tikrai palepina.
3) Atkuriamasis serumas su vitaminu C - tikras mano atradimas. Juo esu labai patenkinta. Nors gan riebokas, bet jausmas užtepus ant odos labai geras. Veidas suminkštėja akimirksniu. Beje, jis padėjo labai greitai panaikinti ta spleiskanojančias dėmes ant skruostų.
4) Paakių kremuko užteko pusei mėnesio. Kremas itin lengvos konsistencijos, tad vos šlakelio mėginėlyje man man nuomone užteko rekordiškai ilgai. Gaivina paakių oda, lengvai tepasi. Patiko, bet kažkokių ryškiai matomų rezultatų nebuvo. Kremo su alavijais ir hialuronu užteko keletui kartų. Patiko jo lengvumas ir gaivumas. Patepus lyg aant veido būtų buvusi uždėt adrėkinamoji kaukė.
IŠVADA: Vis pirma, kuo ODA kosmetika patraukia - išvaizda. Nežinau ar esu išvis mačiusi tokias subtilias ir profesionalias pakuotes. Nors kremukų ir prausiklio dangteliai ir dozatorius plastiko, per mėnesį intensyvaus naudojimo nei nusitrynė nei  nudilo.
ODA kosmetika esu patenkinta. Nemalonus momentas buvo su atsiradusiomis suasomis ir pleiskanojančiomis dėmėmis ant skruostų, nes būtent to visad ir stengiuosi išvengti žiemą. Bet vitamino c prisotintas serumas mane išties sužavėjo.
Ačiū ODA gamintojams už galimybę susipažinti su jų produktais :)