Kaip naudoti kremą Maria Bust it up, norint gauti gerą efektą?

Kaip naudoti kremą Maria Bust it up, norint gauti gerą efektą?

26. Oct 2016, 06:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Patirtimi dalinasi Agnesė Berzinia (40):

"Kremą su liftingo efektu Maria Bust it Up nusprendžiau pabandyti po teigiamos draugės patirties. Jos teigimu, naudojant šį kremą, teigiamas efektas pastebimas jau po keletos dienų.

Mano mažyliai gimė per anksti, neišnešioti, tačiau vis tiek nėštumas ir maitinimas paliko savo pėdsakus kūne - atsirado strijų. Šiuo metu aš ketinu sumažinti svorį, todėl noriu pabandyti užkirsti kelią galimiems išorės trūkumams.

Kremą naudoju jau du mėnesius, kiekvieną vakarą užtepu jį krūtinės ir dekoltė srityje. Kvapą galiu įvertinti kaip neutralų, kremas lengvai tepamas ir greitai bei tolygiai įsigeria į odą. Jis sukuria malonų, švelnų pojūtį.

Teigiamą rezultatą pastebėjau jau po kelių dienų. Oda atrodė vizualiai lygesnė, po savaitės išnyko nemalonus tempimas, o po dviejų mėnesių naudojimo pastebėjau, kad pamažu blunka mažosios strijos, didelės liko, tačiau jos šviesėja.

Mano problemą galima laikyti lėtine, manau, tai ir yra priežastis, kodėl neišnyko visos strijos. Po kurio laiko planuoju kartoti kursą. Aš įsitikinusi, jei naudotumėte šį kremą po gimimo, po kiekvieno kūdikio maitinimo ar net nėštumo metu, poveikis būtų geresnis, todėl visoms moterims, turinčioms odos problemų, patariu išbandyti Maria Bust it up stangrinamąjį kremą".