Kaip praleidote Mini savaitgalį?

Kaip praleidote Mini savaitgalį?

02. May 2012, 07:30 blogietee blogietee

Labas rytas,

 

vakar visi gužėjo į gamtą, į sodus ar šiaip važiavo į parką dieną praleisti su šeima. Mes vakar pabuvojome ir Trakuose, ir Tarptautinės Darbo dienos surengtame koncerte prie Baltojo tilto. Jam pasibaigus nuvažiavome link atrakcionų Vingio parke.

 

Diena tikrai turininga. Praleista nedarbingai, bet labai smagiai ir su šeima. Žinoma, nukentėjo mažiaus pietų miegas, nes pamiegojęs mašinoje jis jau lovytėje neužmigo. 

 

Man kaip prižiūrinčiai vaiką namuose, toks pasibuvimas su šeima yra išties malonus, nes darbo dienomis tėvelis būna pavargęs po darbo, o Ugnė jau leisti laiką su mumis nori vis mažiau ir mažiau.

 

Kaip Jūs praleidote šį mini savaitgalį? Ką nuveikėte įdomaus?

Geros dienos, tikėkimės orai neatvės, kaip prognozavo sinoptikai ;)

 

Rima

Krisliukas Krisliukas 02. May 2012, 17:54

Sveikos gyvos, mes vakar turėjom šeimos fotosesiją, paskui ilsėjomės, o vakare lankėm draugus 😉

02. May 2012, 17:37

Sveikos. Mes ir darbavomės lauke, kaip eilinė darbo diena, tik vakare kepėm šašlykų 😀 Sezoną dar tik atidarėm 😀
Na, o šnd vėl pas daktarus važiavom, ausytė įdrėksta viduj, vakar valiau ausis ir pasisuko, ir še . . . tai nuramino, kad būgnelis ausises sveikas tik oda pradrėksta, siaubas, neužmigau naktį, o ryte pas daktarus, tada į "darbą" . .. . dar lauke šiltnamuko vieno dengimas, braškių ravėjimas, sodinimai ir t.t. ..

Karolina, kai bus proga parodyk savo alpinariumą 😉 Man įdomu, galvojau kžkądaryti, bet paskaičiau žurnale tokia, kiek ten visko reikia, kasimas, maišymas žemių ir t.t. tai pagalvojau, kad reik daugiau lt 😃

02. May 2012, 11:26

Praleidom labai smagiai - vyko ne tik lauko darbai (medelių bei bulvių sodinimai), bet ir šašlykų kepimas prie ežero 😀

02. May 2012, 08:58

nu ka einu darbuotis, sodinimai vyksta toliau 😃 😃 geros dienos jum mielosios.
http://www.youtube.com/watch?v=IRnm9aPR76g&feature=related

02. May 2012, 08:44

nezinau ar del to kad vakar buvo laisvadienis bet mano Mantukas siandien be asaru liko darzelyje, tik jis jau ryte tik atsikeles nenori rengtis nes zino kur vaziuos 😃 oi tu vaiku gudrumas

02. May 2012, 08:36

Labas rytas. Koks gražus rytas už lango, tikiuosi, šiandien galėsiu eiti į lauką, nes vakar buvo beveik 38 temperatūra, vaikui prieš keletą dienų irgi taip buvo, bet tik vieną dieną laikėsi. Man irgi vakar taip buvo silpna, pakirto kojas, žiuriu kad temp. kyla, kažkaip keistai, tikiuosi ne gripas, sako kad antroji banga ateina. Bet kai toks gražus pavasaris, tai nesitiki..Likite sveikos!

02. May 2012, 08:26

labas rytas, vakar diena buvo kaip ir visos, namu tvarkymas, valgio darymas, buvimas su vaiku, vakarop ejom su drauge y parka, na bent bandem eit nes jos mazylis kasko buvo labai neramus ir pastoviai verke tai iki parko taip ir nedaejom, palydejom ja namo ir patys su Mantuku gryzom...