Kaip rūgštynės mano odą gelbėjo...

Kaip rūgštynės mano odą gelbėjo...

20. Feb 2015, 00:21 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Labai sunku aprašyti potyrius - gali dieviškai pavalgyti, o nuskambės tiesiog “skanu”, gali uosti dangiškus kvapus, bet apibūdinsi, jog “kvepia”. Tas pats ir su kosmetika. Teko garbė išbandyti ekologiškos kosmetikos “La Mav” skaistinamąjį kremą su rugštynėmis  ir kasdien stebint gražėjančią savo odą jautiesi vis geriau ir geriau, užmiršti kremines pudras, o gražiausias makiažas tampa - natūralumas.

Rugštynes mes dažniausiai įsivaizduojame sriuboje ir pamiršome, kad dar mūsų probobutės šį rūgštų augalą naudojo norėdamos pašviesinti rankas ar net veido odą. Australietiškos kosmetikos “La Mav” gamintojai kuria ne šiaip sveiką, ekologišką ir natūralią kosmetiką, bet ir biologiškai aktyvią. Tai reiškia, kad tepdama jų priemones ne tai, kad nekenksite sau, neužkimšite porų, bet dar ir sulauksite norimų pokyčių.

Riebi, su akne jaunystėje susidūrusi mano veido oda turi ne vieną dėmelę, todėl skaistamasis poveikis, pigmentinių dėmių mažinimas labai svarbi kremo savybė.

Kūrėjai teigia, kad saldymedžio šaknis ir rūgštynių ekstraktas intensyviai balina odą bei suteikia jai glotnią ir sveiką išvaizdą.

 Taip pat net šūktelėjau iš džiaugsmo perskaičiusi, jog šis kremas idealus dehidratuotai ir saulės pažeistai odai. Nors oda riebi, bet ji nuolat pleiskanoja, sausėja, o staigi saulės dozė Tenerifėje jai taip pat nemenkas išbandymas. 

Pirmas bandymas

Kremas patrauklioje pakuotėje su labai patogiu dozatoriumi. Spust - ir žinai, kad šios dozės turi pakakti. Taip ir yra! 

20150219190614-47966.jpg

Švelnus natūralus rūgštelėjęs kremo kvapas juntamas tik vos vos ir tik visai arti prikišus nosį. 

Na, o maloniausias akcentas - konsistencija. Labai nemėgstu pasitepus kremą blizgėti lyg sviestu patepta :) Nors paspaudus kremas atrodo, kaip ir daugelis, užtepus nesijaučia JOKIO riebumo! Absoliučiai visiškai jokio. Oda pamaitinta, jos netraukia, bet kremas susigeria ir nelieka jokios nemalonios plėvelės ant veido, kuri, rodos, trukdo odai kvėpuoti. Po kelių minučių perbraukus veido odą pirštu nesijaučia nė kiek kremo, tiesiog minkšta, pamaitina oda. 

Rezultatai

Mėgaujuosi kremu jau mėnesį ir džiaugiuosi pamiršusi pleiskanojimus, paraudimus. Pastebėjau žymiai pamažėjusią pigmentaciją ant smakro šonų ir nors dabar saulės oda gauna labai daug - ji sveikai švyti, nėra suglebusi ar paraudusi, net sumažėjo smulkių raukšlelių. 

Atostogų metu visad padaugėja spuogelių (karštis, saulė, prakaitas ir dėl viso to užsikimšusios poros), bet šis kartas kitoks! Pagaliau galiu džiaugtis gražėjančia oda, nors atsivežusi esu tik vieną priemonę veidui - šį skaistinamąjį “La Mav” kremą!

P.S. pirmoje nuotraukoje kremas debesėlių fone papuolė neatsitiktinai, nes jo konsistencija labiausiai man ir priminė saulėtus Tenerifės debesėlius!

"La Mav" skaistinamojo kremo su rūgštynėmis ieškokite www.lamav.lt arba www.bioeco.lt