Kas stabdo plaukų slinkimą: specialistų rekomendacijos

08. Jun 2017, 09:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Nėštumas ir gimdymas - didžiulis išbandymas moters organizmui. Keičiasi ne tik svoris, bet ir hormonai, kurie išbalansuoja plaukų augimą.

Jeigu per nėštumą plaukai auga kaip pašėlę, po gimdymo jie pradeda slinkti. Žinoma, tai per pusmetį praeina ir situacija susitvarko. Tiesa, ne visoms. 

Mūsų kalbinta Kristina buvo susitaikiusi, kad po gimdymo slinks plaukai, bet dukrai jau dveji su puse, bet problema vis dar labai aktuali - plaukų slinkimas nemažėja.

Pasak „Kardiolita klinikų“ gydytojos dermatovenerologės Renatos Kliunkienės, gausus plaukų slinkimas dar vadinamas alopecija. Esant tokiai problemai, pirmiausia įvertinama galvos odos būklė, ar yra pleiskanų, ar nėra paraudimų ir bėrimų, uždegimų. Tuomet dermatoskopu įvertinama plaukų būklė.

Norint išsiaiškinti tikslias plaukų slinkimo priežastis, būtina:

pasidaryti bendrą kraujo tyrimą,

pasitikrinti skydliaukės hormonus ir

pasidaryti skydliaukės echoskopiją.

O tada ir spręsti, kokias priemones vartoti. Slenkant plaukams labai svarbu žinoti, kaip juos tinkamai prižiūrėti, o tai geriausiai gali paaiškinti plaukų priežiūros specialistai.

Plaukų slinkimas gydomas kompleksiškai, bet pirmosios priemonės, kurias galima pasitelkti iškart pastebėjus suretėjusius plaukus - specialios plaukų priežiūros priemonės - kaip šampūnai, balzamai ar serumai, stabdantys plaukų slinkimą.

Pasak Julijos, „BOB salon“ kirpėjos, specialiame nuo plaukų slinkimo šampūne yra net 16 aktyvių veikliųjų medžiagų, kurios stiprina plaukus, regeneruoja, skatina plaukų augimą. Jis praturtintas mineralų ir vitaminų kompleksu, amino rūgštimis, augalų ekstraktais.

20170601232250-90182.jpg

Šampūnas ir balzamas atstato pažeistus plaukus, grąžina jiems natūralų ir sveiką žvilgesį. Šių priemonių efektyvumas pastebimas jau po 30 dienų, tačiau siekiant išgauti maksimalų rezultatą, rekomenduojama naudoti priemones 2-3 mėnesius.

20170601232322-99088.jpg

20170601234104-80880.jpg

Nepriklausomoje klinikinių kosmetikos tyrimų laboratorijoje atlikti tyrimai parodė, kad 3 mėn. naudojant šiuos specializuotus šampūną, balzamą ir ampules, tyrimo dalyviams išaugo apie 25 000 naujų plaukų.

Ampules ar losjonus į galvos odą įmasažuokite švelniais masažiniais judesiais, siekiant, kad veikliosios medžiagos kuo geriau patektų į odą. Įtrynus visur - galite tęsti plaukų formavimą taip, kaip esate įpratusios.

Masažiniais judesiais įtriname į plaukus Cece MED ampulės turinį - ši ampulė stipriai aktyvuoja plaukų svogūnėlius, skatina plaukų augimą. 

20170601234259-68673.jpg

Šios ampulės sudėtyje esantys aktyvūs komponentai saugo plaukus, stiprina juos, minkština, teikia elastingumo. Vitaminas A stabdo plaukų slinkimą, pasižymi kaip priemonė, atstatanti plaukus ir galvos odą. Vitaminas B skatina plaukų augimą. Vitaminas H stiprina kraujagysles esančias aplink plauko folikulą, skatina plaukų augimą. Baltojo lubino proteinai skatina plaukų augimą, stiprina plaukus.

Tad nelaukite ir pasirūpinkite slenkančiais plaukais iškart - pasidarykite medicininius tyrimus ir iškart pradėkite nuosekliai vartoti specialias priemones nuo plaukų slinkimo. Svarbiausios taisyklės - daryti tai kompleksiškai, nuosekliai ir kantriai!

DĖMESIO! Birželio mėnesį "Eurovaistinėje" visoms Cece MED priemonės - 40 proc. nuolaida!


20170601234851-72841.jpg