Kaip tau taip ilgai laikosi įdegis?

Kaip tau taip ilgai laikosi įdegis?

20. Jul 2017, 06:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Taip, tokį klausimą išgirdau ir iš sesers, su kuria prieš keletą savaičių grįžome iš saulėtosios Turkijos ir tikrai ten gerai įdegėme, ir iš draugų.

20170719091952-50200.jpg

Aš tik visiems mįslingai šypsojausi: na taip, šiek tiek laikosi :)

20170719091910-21345.jpg

O tikroji "mano rudumo" paslaptis - tai nerealus savaiminio įdegio Vita Liberata kremas "Fabulous".

Visa įdomybė - jis suteikia laipsnišką įdegį!

Prisipažinsiu - niekada nenaudojau nieko panašaus. Tiksliau, niekada nenaudojau jokio savaiminio įdegio kremo. Net kai reikėdavo greitai įgauti šiek tiek rudumo šaltuoju sezonu ruošiantis vakarėliui, aš porą kartų apsilankydavau soliariume ir man to užtekdavo. Nežinau, kodėl nenaudojau įdegio kremo, matyt baiminausi, kad užsitepus kris į akis nenatūralus odos rudumas, gal liks dryžiai, gal teps drabužius...

Todėl prieš išbandydama Vita Liberata kremą, labai atidžiai perskaičiau viską, kas apie jį parašyta. Ilgai abejojau, ar man reikia, juk tik tik grįžau iš Turkijos...Tačiau ryžausi išbandyti.

20170719090627-15335.jpg

Tai dariau iš vakaro, nusipriausiau po dušu be jokių prausimosi želė kaip buvo parašyta, nusipilingavau kūną ir gerai "Vita Liberata" kremu išsitepiau visą kūną nuo veido, kaklo iki kojų.

Pabudus ryte puoliau save apžiūrinėti :) Tiesą pasakius, didelio skirtumo nepastebėjau ...na gal dar buvau visiškai neprabudusi, tačiau juk ir neturėjau būti šokoladinė, nes oda paruduoja palaipsniškai lengvai. O juk mano oda ir nebuvo labai balta po atostogų prie Viduržemio jūros.

Visa tai pamiršau, o vakare pastebėjau, kad tos kūno vietos, kurios nebuvo Turkijoje įdegusios, na žinote.. labai sunkiai įdega dilbiai iš vidinės pusės, pažastys, šonai, buvo gražiai parudusios.

20170719090719-55895.jpg

Dabar buvo viskas tobulai lengvai parudę. Šyptelėjau - pagaliau!

-Pagaliau, nebereiks vartytis paplūdimyje, kad įdegtum norimas vietas,

-Pagaliau nebereiks kankinti odos soliarume,

-Pagaliau nebeliks dryžių ir baltų vietų nuo maudymosi kostiumėlio.

Tadaaaam! Rekomenduoju visoms, trokštančioms "vasarą turėti" visus metus! :)