Kaip viską spėjate ir suderinate?

Kaip viską spėjate ir suderinate?

02. May 2016, 07:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Nepalikti vaikų be priežiūros - tai žino vis tėvai. Tačiau mūsų šiuolaikiniame skubančiame pasaulyje reikia tiek daug visko suspėti: pagaminti valgį, skalbti, lyginti drabužius, nueiti į parduotuvę, pasivaikščioti su vaikučiu lauke, nusiprausti, galų gale. Kaip viską suderinti?

Pirmas variantas - pasikviesti į svečius draugę, mamą, močiutę, tetą, kuri prižiūrės mažylį, kol jūs valgote, prausiatės, gaminate ir pan.

Antras variantas - susirasti auklę, kuri ateis sutartu laiku ir bendraus su mažyliu, kol jūs atliksite visus kitus darbus.

Trečias variantas - pasamdyti namų šeimininkę, kuri už tam tikrą sumą sutvarkys namus, pagamins valgį ir pan.

Ketvirtas variantas - tvarkytis ir gaminti tik vakarais, kai vyras grįžta iš darbo, o valgyti dienos metu tada, kai pavyksta, arba kai mažylis miega.

Penktas variantas - negaminti ir nesitvarkyti, o tik būti su vaiku. Šeštas variantas - įsigyti radioauklę. Tai elektroninis aparatas, kuri primena žaislinę raciją. Ji susideda iš dviejų blogų - vaikiško (jis tvirtinamas prie vaiko lovelės ar vežimėlio) ir tėvų bloko, kuris yra šalia jūsų, todėl jūs viską girdite, ką perduoda vaiko radio blokas. Ar esate turėję radioaklę?

Koks variantas iš išvardintų jums priimtiniausias? O gal jūs spėjate viską? :)