Kalėdiniai aviečių ledai su mėtomis

Kalėdiniai aviečių ledai su mėtomis

20. Dec 2017, 07:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Šiuo desertu papildyti Kalėdų meniu siūlo išradingasis kulinaras Alfas Ivanauskas.

KALĖDINIAI AVIEČIŲ LEDAI SU MĖTOMIS

Reikės:

2–4 porcijoms

200 g šaldytų aviečių

3 šaukštų cukraus pudros

50 ml (35 %) grietinėlės

5 šaukštai varškės

Žiupsnelio šviežių mėtų

1. Virtuvinio kombaino inde sutrinkite uogas su cukraus pudra.

2. Po truputį supilkite grietinėlę ir suberkite mėtas bei varškę.

3. Viską gerai sutrinkite iki vientisos masės.

Receptui rekomenduojama rinktis Europos Sąjungoje užaugintas uogas ir prieskoninius augalus. ES šalyse auginamiems vaisiams ir daržovėms taikomi griežti reikalavimai, suformuluoti remiantis Europos maisto saugos tarnybos mokslininkų išvadomis, todėl galite būti tikri dėl jų kokybės.