Mums reikės:
2 mandarinų,
150 g.džiovintų vaisių,
2 valg .šaukštai vaisinio likerio (galima ir romo)
170 g.sviesto,
125 g.cukraus,
3 kiaušinių,
125 g.miltų,
1 arb.šaukšt.kepimų miltelių
Kaip daryti?
Nulupti mandarinus, atskirti skiltelėmis ir duoti pagulėti valandą, kad apdžiūtų.
Sviestą ir kiaušinius išimti iš šaldytuvo, kad sušiltų. Džiovintus vaisius pamirkyti likeryje.
{smallpic:2}
20 g. sviesto pašildyti keptuvėje, įdėti šaukštą cukraus ir mandarinų skilteles, kepti apie dvi minutes iš kiekvienos pusės. Išimti ir leisti ataušti, o į keptuvę sudėti džiovintus vaisius ir kepti kol išgaros likeris .Duoti atvėsti.
{smallpic:1}
Likusi sviestą ir cukrų išplakti iki purios masės apie 3 - 5 min., po vieną įdėti kiaušinius, kas kartą plakant, įpilti miltus ir kepimo miltelius.
{smallpic:3}
Tešla taip bus labai tiršta.
{smallpic:4}
Įdėti džiovintus vaisius, sumaišyti, ir dėti į kepimo formą, iš anksto išteptą sviestu, pridėti mandarinus.
{smallpic:5}
Kepti 180 laipsnių karščio orkaitėje apie valandą. Pabarstyti cukraus pudra.
{smallpic:6}
SKANAUS!
Svetlana
į sveikatą į sveikatą 😉 tikrai gaunasi skaniai 👍
Ačiu tau, Svetlana, už receptuką 😀
p.s . mandarinus dėti į viduriuką
😀 i sveikatyte 😉