Kalėdų eglutės džiaugsmai

Kalėdų eglutės džiaugsmai

11. Dec 2018, 11:41 RenataŪselienė RenataŪselienė

Turiningas savaitgalis. Taip galėčiau įvardinti praėjusį savaitgalį. Pasinaudoję proga, kad visi vaikai sveiki (bent kol kas) arba išsisveikę, nusprendėme naudotis proga ir aplankyti miesto eglutę.

Važiavome, kai jau buvo šiek tiek sutemę, tad visas lempučių grožis puikiai atsiskleidė. Vaikams tiek džiaugsmo. Nors vakaras ir vėsus, žmonių daug, bet buvo labai smagu visa šeima pamatyti egle, pasivaikščioti senamiesčiu ir pasilepinti parduodamais gardėsiais. Ši dalis ko gero vaikams smagiausia :)

Mažiausias vyrukas pirmą kartą pamatė tokio dydžio eglę, ir visą laiką žiūrėjo didelėmis akimis. Tiek smalsumo buvo jo akytės, tiek noro viską tyrinėti ir stebėti. O man be galo gražu matyti jo tokią reakciją. 

Tas masinis bandos jausmas būtinai pasidaryti vieną kitą nuotrauką ir pasilikti ją prisiminimui. Visada smagu stebėti, kaip keičiasi vaikai, kaip keičiasi eglių papuošimai. 

Po tokios išvykos, užsikrėtę šventine nuotaika, namie tęsėme vakarą šventiškai. Įsijungėme Kalėdinį filmą ir draugiškai visa šeima, jaukiai įsitaisė ant sofos žiūrėjome. 

Nieko ypatingo, bet jaukiai, ramiai, be skubėjimo, šeimos rate praleidę dieną, pasisėmėme teigiamų emocijų naujai savaitei.