Kalėdų laukimas su DANNIELE LAROCHE pilnas stebuklingų akimirkų

Kalėdų laukimas su DANNIELE LAROCHE pilnas stebuklingų akimirkų

15. Jan 2018, 17:42 akvilija akvilija

Kalėdų laukimas pilnas stebuklingų akimirkų, tereikia jas pastebėti, jomis mėgautis ir džiaugtis... Ačiū Mamyčių klubui ir rėmėjams už nuostabią Kalėdų dovaną ir įsimintinas akimirkas mėgaujantis jos poveikiu ir daromais stebuklais. Bet apie viską nuo pradžių!

Penktadienio vakarą, besiruošiant namo po sunkios darbo dienos netikėtai sulaukiau tarpdury kurjerio su plačia šypsena ir dovanėle, kurios nesitikėjau. Namo skridau lyg ant sparnų, smalsumas „Kas gi ten?“ ir plati šypsena suteikė nuostabių emocijų laviną.

Ryškiame raudoname maišelyje radau du  DANNIELE LAROCHE kremus: Danielle Laroche Dermo Cosmetics stangrinamąjį dieninį kremą kremą ir Danielle Laroche stangrinamąjį paakių inovatyvų kremą, praturtintą Anti-Age ingredientais ir augalų kamieninėmis ląstelėmis.

Linija skirta brandžiai odai nuo 35 metų, siekiant sustabdyti senėjimo procesus, užkirsti kelią raukšlių atsiradimui, sumažinti esamas raukšles.

Pakuotė rimta, kvepianti prabanga: spalvų gama juoda-balta-raudona derinys suteikia šį efektą.  Užrašas: sudėtyje nėra parabenų, silikonų, SLS, mineralinio aliejaus, propilenglikolio, naftos produktų taip pat suteikia pasitikėjimo jausmą.

20180116090950-10162.jpg

Atidarius kremo pakuotę radau  50 ml talpos storo stiklo indelį – tai dar labiau džiugino ir teikė pasitikėjimo dėl kosmetikos kokybės. Pirmiausia išbandžiau šį kremą.  Patiko jo konsistencija ir jausmas užsitepus kremą: tolygiai pasiskirsto, greitai įsigeria, oda tampa švelni ir glotni. Po savaitės naudojimo oda tapo minkštesnė, glotnesnė, dingo tempimo jausmas.

Atidariusi paakių kremo pakuotę radau elegantišką storo stiklo 30 ml buteliuką su kokybišku dozatiumi.  Paspaudus dozatorių kremo iškrinta tiek kiek reikia vienam kartui pasitepti: nei per daug, nei per mažai. Pasitepus paakius jausmas labai įdomus, pirmiausia užplūdo šilumos jausmas, kuris su laiku perėjo į šaldymo faze. Pasitepus kremu norėjosi užsimerkti ir pabūti ramybės būsenoje.

Abiejų kremų kvapas labai malonus, neįkirus, švelnus. Nemėgstu intensyvaus kvapo, taigi, čia dedu dar vieną pliusą išbandytai kosmetikai.

Šiuo metu naudoju abu kremukus ir esu labai patenkinta jų poveikiu. Labai dėkoju Mamyčių klubui ir rėmėjams už nuostabią galimybę susipažinti su šia kosmetika ir ją išbandyti. Patirtimi dalinuosi su Jumis MK skaitytojomis/skaitytojais ir mane supančiomis mamytėmis.

Daugiau informacijos apie šią kosmetiką galima rasti šiame: http://www.elevita.lt/lt/Danielle/Laroche ir daugelyje kitų puslapių, suvedus linijos pavadinimą. Sėkmės!