Kasos aparatas - žaidžiame parduotuvę

Kasos aparatas - žaidžiame parduotuvę

09. Sep 2019, 22:07 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Turbūt dėl to, kad ruduo, kyla įvairių minčių, ką veikti namuose. Anksčiau ar vėliau prireiks. 

Pastebėjau, kad mano vaikinukas labai mėgsta su močiute žaisti parduotuvę. O ko trūksta jų parduotuvei? O gi kasos aparato!

Galima ir pirkti jau pagamintą. Ko tik šiais laikais nerasi! Plastmasiniai, mediniai, pypsintys. Ok. Bet mes gi norim būti originalūs ?

Gaminame patys!

Pasidarėm jį vėl gi iš kartoninių dėžių. 

Brėžinių aš nepateiksiu, nes viską matavau ir kirpau vietoj, iš akies. Bet na visi maždaug įsivaizduojam, kaip atrodo kasos aparatas. Pasidarome jo formos dėžę, į kurią dar turi tilpti stalčius. 

Viską lipdome karštų klijų pagalba.  Aparato galima ir nedažyti, bet manau, spalvotas tik gražiau. Dažėm akriliniais dažais. 

O dabar dėmesio! Įmontuojam tikrą skaičiuotuvą! Aš, deja, turėjau tik mažą, bet labai rekomenduoju dėti didesnį, o jei dar pypsėtų maigant, iš viso super! Taip ne tik bus smagiau žaisti, bet ir galima mokytis skaičiuoti. Dar prilipdom papildomų mygtukų ( puikiai tiks kamšteliai nu buteliukų, tyrelių). Pasigaminom ir skenerį ir net vietą kortelėms aptarnauti.

Pinigėlių visgi patys negaminom. Nusipirkom rinkinuką kasos žaidimui. Ten yra stalčiukai su kelių nominalų popieriniais pinigėliais ir monetomis. (Pagal jį ir matavau stalčiaus  ir visą kasos aparato dydį).

Viskas. Žaidžiam patys, ir draugų pasikviečiam :) 

P.S. dar padariau krepšelį produktams. Tam puikiai tiko plastmasinis krepšelis smulkiems daiktams laikyti. Rankenos - izoliacinė sidabrinė juosta.

Kristina B. Kristina B. 10. Sep 2019, 18:45

Puikus darbelis 😀

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 10. Sep 2019, 11:02

Ačiū, Jaldija, tikrai linksmai gaunasi žaisti 😀

jaldija jaldija 10. Sep 2019, 08:49

Nuostabu???