Šiandien keksiukai Lietuvoje išgyvena tikrą Renesansą.
Anksčiau kone visiškai užmiršti, šiandien jie vėl mėgstami. Ir pelnytai - juk juos pagaminti itin paprasta, o valgyti- skanu.
Reikia:
4 kiaušinių
1 stiklinės cukraus
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
3 šaukštai grietinės
1,5 stiklinės miltų
nugesintos sodos
uogienės
Kaip gaminti?
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi
Pridedame grietinės ir išmaišome.
Įsijojame miltus ir vėl išmaišome.
Įdedame nugesintos sodos ir pilame į keksiuko formeles.
Į kiekvieną keksiuko formelę įdedame po šaukštą mėgstamos uogienės.
Užpilame ant viršaus likusią tešlą ir šauname į orkaitę.
Galima papildomai dėti kakavos ar razinų, kaip jau jūs mėgstate.
Šaltinis: Maminklub.Lv
Skanaus!
bandysim kepti 😀
As tokius keksiukus kepu tokiose formelese, kaip pagrindinej foto, jos karsciui atsparios ir iskepus gerai atrodo 😀 pirkau assorti 😉
😛 😛 😥kaip gaila kad nebeturiu tokios formeles