Kepenėlių vyniotinis

Kepenėlių vyniotinis

09. Dec 2013, 15:14

Vištos kepenėlės 500 g;

Morkų - 1vnt.;

Svogūnų - 1vnt.;

Druskos ir maltų juodųjų pipirų;

Sviesto 125 g;

Lydyto sūrio - 100 g.

Morkas patarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską  pakepinti su puse sviesto.
Atvėsinkite, sumalkite mėsmale su likusiu sviestu.
Ant stalo padėkite maisto plėvelę,  paštetą paskleiskite 1 cm storiu ir atsargiai prispauskite.
Lydytą sūrį tolygiai paskirkite ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu.
Suvyniokite plėvelę ir dėkite į šaldytuvą nakčiai. Ryte išimkite ir supjaukite gabalėliais.