Kietas riešutėlis

Kietas riešutėlis

26. Jun 2015, 18:48

Kadangi esu naujokė blog'ų rašyme, tačiau bandysiu padėlioti mintis raidžių pavidalu, kaip man sekasi iš AMES priimtas iššūkis mokytis anglų kalbos.

Apžvelgsiu poros savaičių savo mokymosi sėkmės istoriją :) Mokslų pradžia... hmm.. tikra mokslų pradžia, čia panašiai kaip mokykloje ar universitete, reikia laiko įsivažiuot, tačiau pilna motyvacijos ir ryžto, bet kai atsidarai užduotis ir pamatai, kad ir taisyklės anglų kalba, tai hmm... klausimas - kur aš čia papuoliau :) tenka pripažint, kad mano anglų kalbos žinios tikrai minimalios, tad tenka ilgai sėdėt ir aiškintis taisykles, tada jas taikyti atliekant užduotis. Užduotys pateiktos gana įvairaus pobūdžio, nuo klausymo iki rašymo, o „pasipraktinimo“ užduotėlės išvis super, ypač žaidimukai, kurie labai nuotaikingi, jų dėka galiu atsipūst nuo įtempto taisyklių aiškinimosi. Mokymuisi laiko randu vėlai vakare, kai nudirbti visi dienos darbai, kai namuose ramu ir galiu susitelkt į darbą, arba dar prisėdu, kai randu laisvensio laiko dienos metu.

Per porą mokymosi savaičių galiu pastebėti, kad tikrai pasigilinus į taisykles, išmokau to, ko nežinojau, nes kai mano toks anglų kalbos lygis, tai viskas praktiškai yra nauja ir yra kur tobulėt :)

Labai smagu, kad AMES atsako į klausimus, paaiškina taisykles, pateikia pavyzdžių, galiu pasakyti, kad tikrai padeda mokytis :)