Kino filme su mažyliais ir  Mamyčių klubu

Kino filme su mažyliais ir Mamyčių klubu

08. Sep 2011, 07:00 blogietee blogietee

Visada ilgai galvojau, kaip mažylis išbūtų kino salėje ir niekada nesiryžau nueiti į Šeimos kiną.

 

"Mamyčių klubas" suteikė puikią progą tai išbandyti pirmą kartą. Pagalvojau, susirinks daug vaikučių, tai jei Augustui bus neįdomu stebėti mėgstamąjį Makvyną, tai pažais drauge su kitais mažyliais.

 

Ozo Multikine susirinko būrelis mamyčių su mažais ir didesniais vaikučiais.

 

 

Belaukiant filmo pradžios vaikai visur apsižvalgė, pasilabino su naujaisiais draugais.

 

Susitikau mamytes, su kuriomis kasdien bendraujam pokalbiuose, bet labai retai kada gyvai. O tai buvo proga pasišnekučiuoti.

 

 

Žinoma, susirinkome ne šiaip Mamyčių klubo kvietimu, o laidelės filmavimui. Tai prieš tai smagiai pakalbėjome su laidelės vedėja Eglute.

 

Kas dėl laidelės filmavimo, visada daugiau pasakyti išeina, kol kameros išjungtos ir drąsos daugiau. Bet vos tik pamatau tą mirksinčią lemputę, jaudulys padaro savo. Ir taip kaskart, nes jau ne pirmą kartą tenka bendrauti su Egle.

 

Į kino salę suėjome dar prieš filmo pradžią, tai vaikai nuskubėjo apžiūrėti žaisliukus, kuriais gali žaisti nenuoramos mažieji filmo metu.

 

 

Prasidėjus kino filmui fotoaparatą teko pasidėti ir visų susikaupimo neužfiksavau, bent per reklamą visi žiūrėjo akis išpūtė ir stebėjo kas vyksta didžiąjam ekrane.

 

Vėliau, žinoma, vaikams vienoj vietoj sėdėti atsibodo ir prasidėjo šurmulys ir vaikų gaudynės po kino salę. Prisipažinsiu, nors ir nerimavau, Augustas labai šauniai žiūrėjo filmą. Visgi, tai jo žiūrimiausias filmukas namuose.

 

Kol galų gale filmo pabaigoje užmigo kėdėje ir taip gražiai miegojo, kad man net gaila buvo jį žadinti. Bet nors ir stengiausi tyliai ir ramiai jį paimti, bet visdėlto atsibudo ir keliavo žvalus namo.

 

Mama Rima

 

 

08. Sep 2011, 22:46

Kaip dziaugiuosi uz jus, kad taip smagiai laika praleidot! O jei kam dar pavyko nuo A iki Z filma paziuret - isvis saunu! Nors manau, kad esme - istrukti, nuvykti kartu su vaiku, pasisnekuciuoti su kitom mamytem, susipazint su naujais zmonemis... Stai kur kaifas 😀

08. Sep 2011, 20:11

Vai vai vai kokie kinomanai auga... 😍

sun sun 08. Sep 2011, 18:00

👍 😉

08. Sep 2011, 13:49

Va idomiai ir man butu kaip manoji ziuretu ar ne, o va cia tokia galimybe isbandyti jums paistaike 👍

blogietee blogietee 08. Sep 2011, 12:31

kadangi į pirmą pamoką žinojom kad nespėsim, tai pasiėmėm viską, kad nereiktų jai vėl lipti į 6 aukštą kuprinės 😉
o dėl pažiūrėjimo, tai buvo tikrai žiūrinčių ramiai, na nesakau kad maniškis visas dvi valandas išsėdėjo, bet tikrai gražiai žiūrėjo 😉

08. Sep 2011, 11:52

Rima tavo pana su visa amunicija , kad paskui į mokslus šautų ania?
Tikiu, kad smagiai praleidot laiką, bet ramaus pažiūrėjimo su tiek pabyručių nelabai įsivaizduoju. 😉 Čia daugiau proga ištrūkti iš namų, pasibendrauti

08. Sep 2011, 11:12

👍 saunu tikrai 😉

08. Sep 2011, 10:04

Šauniai 😉

08. Sep 2011, 09:30

tikrai smagiai praleistas laikas 😀 oi noreciau ir as kada i toki filma nulekti kur galima su vaikuciais,bet deje siauliuose galimybiu nera ☹

08. Sep 2011, 08:42

lb smagu jums buvo😀 aciu Rimai uz reportaza😉o tuo metu musu seimyna buvo visai netoli, mes atejome i spec. mamytems su vaikuciais seansa, Afigena mokytoja😀
liux ispudziai, isties saunu, kad MK taip mumis rupinasi😉