Kitoks požiūris į mankštą MOTERS MANKŠTOS DIENĄ!

Kitoks požiūris į mankštą MOTERS MANKŠTOS DIENĄ!

05. Apr 2012, 16:00

 

Ar teko kada sau užduoti šiuos klausimus?


  • Kaip sugrįžti į „formą“ po atostogų? po gimdymo? sulaukus … metų?
  • Kodėl taip sunku prisiversti sportuoti?
  • Ar įmanoma sulieknėti be alinančio fizinio krūvio?
  • Kodėl taip sunku laikytis dietos? Kodėl ją „įštvėrusi“ aš vėl priaugu svorio?


Balandžio 14 d., šeštadienį, 10–18 val. Vilniuje, Šeimyniškių g. 1, „Holiday Inn“ pirmą kartą organizuojama Moters mankštos diena (MMD), kviečianti merginas ir moteris patikrinti, ar seni įpročiai ir įsitikinimai tebėra veiksmingi (www.mankstosdiena.lt).

 

Sporto – judėjimo, mankštos – dažniausiai esame priverstos griebtis dėl 2 pagrindinių priežasčių:

 

a) norime pakeisti atvaizdą veidrodyje (sulieknėti, sutvirtėti) ir/arba

 

b) atsikratyti „sėdimo” darbo skausmų (nugaros, kaklo ir pan.). O ar dažnai susiejame tai su savo nuotaika, emocijomis, mąstymu, savęs vertinimu? Kur gi slypi kūno pokyčių, skausmų, ligų priežastys?

 

Pasirodo, moters mankšta yra kitokia – čia ypatingai svarbi rami ir jauki atmosfera, malonus procesas, dėmesys ir supratimas „kas ir kodėl”.

 

MMD atskleis šį požiūrį į visumą – ne tik pakvies išbandyti harmoningas mankštas, bet ir suteiks žinių į visus susijusius „kodėl”. Seminaruose bus kalbama apie moters kūno ypatumus (fiziologija), kūno reakcijas į emocijas (psichologija), sužinosime kaip maitintis lengvai ir tinkamai (intuityvus valgymas) ir kaip pasiekti ilgalaikių rezultatų (gyvenimo būdas).

 

MMD yra skirta brandžiai moteriai – ne amžiumi, o patirtimi – ieškojusiai ir bandžiusiai, neretai nusivylusiai… sportu. MMD pasiūlys kitokį požiūrį į mankštą – pakvies „paragauti” ramių, harmoningų užsiėmimų (kalanetiką, Pilates, jogą). Žinia, jie ne tik sustiprina ir sustangriną kūną, „ištrina” skausmus, bet pašalindami įtampą, išlaisvina vidinį potencialą – ugdo mąstymo aiškumą.

 

Štai priežastis, kodėl harmoninga mankšta daugeliui moterų tampa kelionės „į save” pagalbininke… Tokia mankšta tausoja energiją, suteikia jėgų, pasitikėjimo, moteriško spinduliavimo ir vidinės ramybės.

 

{smallpic:1}

 

Visų tądien atėjusių į „Holiday Inn” taipogi lauks nemokamos konsultacijos tiesiai iš grožio, sveikatos, mitybos specialistų lūpų. Čia galėsite:

  • „Akis į akį“ pasikalbėti su profesionalia vizažiste, kosmetologe Edita Kalendraite.
  • Užduoti klausimų apie kūno negalavimus trenerei-kineziterapeutei Reginai Juškytei.
  • Gauti veiksmingų patarimų iš mitybos specialistės Renatos Malinauskienės.
  • Išbandyti vibracinį masažą-gydymą garsu pas gongų meistrą Vyrenijų Andrijauską.

 

Renginio metu, 12:15 val., bus pristatyta ir pirmoji Lietuvoje knyga, skirta šiuo metu itin moterų mėgiamai mankštai – „Kalanetika, mankšta įkvepianti atradimams“ (www.kalanetikosknyga.lt).

 

Knygos autorė Eglė Afanasjeva pakvies į nemokamą pristatymą ne tik išgirsti ką daryti, kad kūnas visada būtų lieknas, stiprus ir energingas, o mintys ramios ir lengvos, o kodėl kalanetika it magnetas pritraukia moteris. Ypač tas, kurios niekada neišdrįso mankštintis!

 

Rimtąją dalį „paskanins“ rankdarbių, kūno priežiūros, sveikatos priemonių, kitų moteriškų smulkmenų „turgelis“. Netradicinėje aplinkoje (kur nė iš tolo nekvepia sporto sale, greičiau – elegantišku bendraminčių sąskrydžiu) renginio dalyvės galės „vienu kąsniu paragauti“ kitokio požiūrio į mankštą.

 

Dėmesio! Mielos mamos ir moterys, turime Jums pavasariškų dovanų!

 

Studija "Stimulus", organizuojanti šį renginį, dovanoja 2 kvietimus Mamyčių klubo mamos ir moterims apsilankyti Moters dienos mankštoje.

 

Taip pat dar 2 mamoms dovanoja po kvietimą sudalyvauti prieš renginį vienos valandos mankštoje "Mamyčių mankšta" pačioje studijoje "Stimulus": www.stimulus.lt/mamyčių mankšta 

 

Tad jeigu norite pasimankštinti, rašykite redakcijos el.paštu: redakcija@mamyciuklubas.lt Jeigu bus daug noriniųjų, trauksime burtus. Po renginio, žinoma, labai lauksime jūsų reportažų ir įspūdžių.

 

{smallpic:logo}