Knyga, kuri tinka tiek mažyliui, tiek pradinukui

Knyga, kuri tinka tiek mažyliui, tiek pradinukui

10. Dec 2016, 20:53 skoda skoda

Noriu pasidžiaugti ir dar kartą padėkoti "Mamyčių klubui" už nuostabią knygą "Mano pirmoji abėcėlė". O dabar trumpai, kokie mūsų įspūdžiai :)

Ką mano mažoji skaitytoja (14 mėnesių)?

"Įdomu, kiek daug paveikslėlių! Galiu parodyti, ką pažįstu: karvytė, katytė, šuniukas, varlė. Ei, o kas čia, mamyte (pirštuku rodo į naują, dar nematytą paveiksliuką)?"

20161210205340-64785.jpg

Ką mano mamytė ir kiti dideli žmonės?

Knygelė yra be galo jauki - spalvos labai natūralios. Nekenčiu ryškiai salotinių, rūžavų - kompiuterinių spalvų, kurių apstu vaikiškose knygelėse. Šioje knygelėje spalvos labai šiltos, natūralios, mielos akiai. Iškart matyti, kad knygelė buvo kuriama su didele meile, tikro menininko :)

Knygelė labai gražiai apipavidalinta. Viskas apgalvota iki smulkmenu - nuo spausdintų raidžių spalvų iki paveikslėlių, kurie "iliustruoja" kiekvieną raidę. Pavyzdžiui, H raidėje yra pakabintas hamakas :)

Trečiu dideliu pliusu laikau rašytinių raidžių pavyzdžius. Tai puiki pagalba pirmokėliui, besimokančiam rašyti (juk šiais laikais retas iš mūsų moka rašyti taisyklingom rašytinėm raidėm).

Ketvirta - popierius. Man labai patinka šios knygos popierius! Jis yra storesnis nei paprastų knygų, be to, jį malonu liesti :)

Ir penkta! Ši knyga universali, t.y. ji tinka tiek mažyliui, kaip kad mano skaitytojai, tiek pirmokui. Pastarasis mokysis raidžių, kaip jas taisyklingai rašyti. O mažylis "skaitys" paveikslėlius ir galės sužinoti kiekvieno gyvūno, daikto pavadinimą (kaip kad daro mano skaitytoja).

20161210205322-75359.jpg

Taigi, jei kas dar ieškote Kalėdinių dovanų - ši knyga tikrai papuoš kiekvieno vaiko knygų lentyną. Be galo jauki, meniška, lietuviška, mokomoji knyga mažyliams ir pradinukams!



skoda skoda 10. Dec 2016, 21:04

Kažkaip neįsikėlė pirmoji nuotrauka, o pataisyti nemoku, tai įkeliu čia, kad žinotumėte, kaip atrodo knyga 😀