Kodėl ateityje pirksiu TRI-BIO produktus?

Kodėl ateityje pirksiu TRI-BIO produktus?

17. Mar 2018, 19:25 skoda skoda

Pirmiausiai noriu padėkoti "Mamyčių klubui" už suteiktą galimybę išbandyti naują, man dar nematytą, nenaudotą prekės ženklą TRI-BIO. O dabar apie viską nuo pradžių.

20180317192454-34017.jpg

 
TRI-BIO natūralus indų ir rankų ploviklis 
 20180317191849-90559.jpg
  • Pirma mintis apžiūrint priemonę: "Kokia nereali mintis virtuvėje turėti vieną produktą, kuris tinka ir indams, ir rankoms plauti". Nekenčiu apsikrovimo virtuvėje, todėl šis 2 in 1 variantas man labai tinka ir patinka. Savaime suprantama, kad virtuvėje norisi turėti ir indų ploviklį, ir muilą, bet reikia dviejų nemažų buteliukų. Dabar galima išsiversti su viena priemone :)
  • Dozatorius (toks, kaip skysto muilo) - yra toks patogus. Dabar nebesuprantu, kodėl indų plovikliai iki šiol nebuvo su dozatoriais, nes tai yra taip patogu - nebereikia kiltnoti buteliuko, niekas nesitaško. Labai labai patogu!
  • Kaip plauna? Be priekaištų - putoja mažiau nei visi fairy, bet asmeniškai mane didelis putojimas net erzina, nes tada atrodo, kad nebegali išplauti tų putų. Todėl galiu sakyti, kad TRI-BIO putoja tiek, kiek man reikia. Tikrai užtektinai, kad išplautų riebaluotą blėką, bet ne per daug - įlašinus lašiuką į vaikišką buteliuką ir pripylus vandens, viskas suputojo, bet išpylus vandenį, perskalavus nebuvo baimės, kad putos neišsiplovė. 
 
20180317191935-22060.jpg20180317192000-85650.jpg20180317192020-78262.jpg
  • Sudėtis. Tai svarbiausias dalykas man, kai renkuosi indų ploviklį. Iš patikimų šaltinių žinau, kad jau mano minėti smarkiai putojantys plovikliai nenusiplauna ir mes tą chemiją valgome. Todėl TRI-BIO sudėtis yra labai labai gera, nes ją sudaro tik natūralūs dalykai. Mane labai maloniai nustebino, jog tai kokosų aliejus ir cukrus! Kas galėjo pamanyti, kad tokie skanūs dalykai galėtų taip gerai plauti. Taigi, net jeigu indai blogai nuplaunami tekančiu vandeniu (o mūsų šeimoje tėtis per skubėjimą dažnai taip padaro) ir net jeigu yra pavalgoma iš tokių pusiau nuskalautų indų, nėra baimės, kad į pilvuką paklius kenksmingą chemija.
  • Nebereikia pirštinių. Turiu jautrias rankas, todėl indus plaunu su pirštinėmis. Pradėjus naudoti TRI-BIO kažkaip ėmiau pamiršti pirštines, nes pastebėjau, kad rankos nesausėja, jų netraukia, nesuskyla. Priešingai, oda tapo net švelnesnė.  
TRI-BIO natūralus ekologiškas skystas muilas
20180317192233-41262.jpg
  • Pirmas į akis kritęs dalykas - spalva pačio muilo. Vietoj įprastos baltos, rausvos, gelsvos ar dar kokios, į rankas įsilašinau skaidraus, vandens spalvos muilo.
  • Konsistencija - nėra super tiršta, gal dėl to dozatorius į rankas įspaudžia nemažą kiekį muilo. Su standartiniu kiekiu rankos labai gerai suputoja. Visgi man norėtųsi mažesnio kiekio muilo, todėl stengiuosi dozatoriaus neįspausti iki galo :)
  • Kvapas. Jokio kvapo čia nėra. Jokio. 
  • Sudėtis: be kvėpiklių, dažiklių, parabenų. Todėl nieko keisto, kad pats muilas primena tirštą vandenį, o ne kažkokį muilą - jokio kvapo, jokios spalvos.
TRI-BIO natūrali indaplovių druska
20180317192313-45036.jpg
Priemonė, apie kurią mažiausiai galiu ką pasakyti, nes labai sunku pamatyti ir pajausti jos poveikį. Kadangi mūsų namuose stovi vandens filtrai (kur vanduo valosi per druską), mūsų vanduo yra labai minštas. Todėl atvirai sakant nelabai jaučiu skirtumą, ar indaplovėje yra druskos, ar nėra.
TRI-BIO natūralios, ekologiškos indaplovių tabletės
Priešingai druskai, ši priemonė mane nustebino. Nebuvau iki šiol girdėjusi apie natūralias tabletes indaplovėms. Taigi su nekantrumu norėjau jas išbandyti. 
  • Pakuotė - geniali mintis tabletes pakuoti į vandenyje tirpią plėvelę. Visada bambėjau, kodėl tabletės supakuojamos į maišiukus, kuriems atidaryti dar reikia žirklių. Taigi, su TRI-BIO tabletėmis to daryti nebereikia.
  • Tirpumas - visiškai ištirpsta, nebuvo nei kruopelytės tabletės. Tuo tarpu su įprastomis tabletėmis, mūsų indaplovėje visada lieka šiek tiek neištirpusios tabletės. Rašau didelį pliusą.
  • Kaip išplovė? Nu žinokit, nežinau, ar aš tiesiog nusiteikiau, kad su šiom tabletėm bus viskas puiku (nes buvau labai sužavėta pakuote), arba man nesivaidena. Indai blizga tiesiogine ta žodžio prasme. Jokių dažnai pasitaikančių neišsiplovimų, kai norisi indą perplauti, nebuvo. Netgi įsisenėję (pridžiuvę) nešvarumai buvo puikiai išplauti. Šito nesitikėjau, nes kraudama puodą į indaplovę tikrai maniau, kad jį reiks perplauti, nes visada juk taip yra, bet šį kartą buvo kitaip. Didelis didelis pliusas.
Gautame priemonių rinkinyje dar buvo įdėtas mažytis (dviejų dozių) TRI-BIO probiotinis universalus grindų ploviklis. Iki šiol jau naudojau natūralias grindų valymo priemones, kuriomis buvau patenkinta. Taigi, labai didelių naujų dalykų šioje priemonėje neaptikau. Puikiai suputoja, nėra jokio kvapo, valo gerai. 
 
Taigi, apibendrinus galiu pasakyti, kad indų ir rankų ploviklį bei indaplovių tabletes pirksiu. Šios priemonės man labiausiai patiko. Kitos - druska, muilas ir grindų ploviklis tikrai neblogos, bet tokio wow kaip prieš tai paminėtos nepaliko :) Kitas klausimas, kas prekiauja šiomis priemonėmis? TRI-BIO oficialiame puslapyje rašo, jog priemonių galima rasti internetinėse parduotuvėse: 1A.lt, Pigu.lt,Ermitazas.lt, Senukai.lt bei Maxima parduotuvėse.
 
Taigi tiek, dar kartą ačiū už galimybę testuoti ir rasti naujus pagalbininkus buityje :)