Kodėlčiuko belaukiant: su pagalbininku nuo strijų Re-Gen Oil

Kodėlčiuko belaukiant: su pagalbininku nuo strijų Re-Gen Oil

17. Mar 2017, 17:21 kodelcia kodelcia

Sveikos mielosios, 

Štai jau įpusėjo 26-ta savaitė. Pilvukas auga, o kartu besitempiančiai odai reikalinga ir pagalba. Ačiū MK ir rėmėjams, nes tą pagalbą gavom: Re-Gen Oil pavidalu :)

Pakuotė patraukli, informatyvi. Produkto paskirtis išskaitoma jau iš pakuotės viršelio: strijoms, randams, išsausėjusiai odai, pigmantinėms dėmėms. 

Akiai labai patrauklus ir buteliukas: švelniai rožinio atspalvio. Tik ir norisi imti į rankas ir  nepaleisti. Net sūneliams parūpo, kas gi čia yra tame skaniai atrodančiame buteliuke: teko ieškoti randelių ir parodyti, jog juo reikia tepti odelę :)

Pats aliejukas skystas, kaip vandenukas. Tačiau kvapas labai malonus! Kaip koks kvapusis vanduo ir visai neerzina. Į odą įtrinti lengva. 

Pripažinsiu, produktą bandžiau ne tik strijoms (kurių beje, yra likusių iš ankstesnių nėštumų), bet ir išsausėjusiai veido odai drėkinti. Ir vienur, ir kitur oda pasidengia plonu aliejuko sluoksniu. Pilvo srity susigeria greičiau. Oda tampa švelni, elastinga.

Nors Re-Gen Oil naudoju tik savaitėlę, bet labai ja džiaugiuosi ir tikiu, kad toliau naudojant padės išvengti didesnių strijų problemų.  

Rekomenduoju!

Beje, vienoje iš vaistinių, šiems produktams 30 % nuolaida