Kokia parama geriausia?

Kokia parama geriausia?

13. Jul 2011, 07:00

 

Turbūt dauguma žinote, o gal ir pačios esate prisiregistravusios prie socialinių tinklalapių. Ne išimtis ir aš.


Ten „sėdi“ daug draugų ir klasiokų, galima vos ne kiekvieną dieną bendrauti su jais. Bet aš ne apie tai norėjau parašyti.

Vieną dieną atėjo laiškas, kad klasiokas prašo savo pusės metų sūnui paramos ausų operacijai. Reikia surinkti apie 50 tūkstančių litų savo lėšų, todėl jie atidarė sąskaitą, ir taip renka aukas.

Žinoma, jie ir atidarė ir tam skirtą puslapį, kad praneštų visas su tuo susijusias naujienas. Vieną kartą man užkliuvo pora ten esančių komentarų: kažkas pasiūlė kreiptis į laidą „Bėdų turgus“, o kažkas atsikirto, kad tai baisus pažeminimas, ir, kad tėvai negalvotų ten eiti.

Operacijos reikia kuo skubiau, kad vaikas galėtų pilnavertiškai vystytis.

 

Kaip jūs galvojate, ar yra pažeminimas eiti į tokias laidas?

Ar geriau prašyti pinigų iš savo pažįstamų, nors taip rinkti pinigus gali užtrukti?

13. Jul 2011, 23:07

eiciau y laida ar y siukslyna bonku rinkti kad tik isgelbet vaika, nebutu jokios gedos

13. Jul 2011, 10:27

vat vat manau ir as taip..istiesu kol neturejau savo vaiko net nesusimastydama galejau sakyti vienaip ar kitaip..bet jeigu mano vaikui taip tikrai nesedeciau ir nelaukciau o veikciau, pries pasali atsiklaupciau kad tik pagydytu..

laurora laurora 13. Jul 2011, 10:07

jei reiktu, tai ir butelius rinkciau del savo vaiko. idomu, ar negeda tiems, kurie viesai prisivagia sededami seime ir lengvatas visokias susiveikia, nors apteke pinigais ir sveikata nesiskundzia? galetu uz minimuma pagyvent, o tie pinigai, kur neva kanceliarijai skirti, atitektu i tas rankas, kurioms tikrai reikia pinigeliu

13. Jul 2011, 09:47

zmones aukoja bet labai mazai,o kiek zinau ta operacija iki metuku reikia padaryti,as tai kreipciausi irgi i laida,kad tik greiciau surinkti ir padaryti operacija,bet kiekvieni yra skirtingi

13. Jul 2011, 09:06

didesne geda butu laukti ir nieko nedaryti galvojant kad pinigai nukris is dangaus ar kad vaikas stebuklingai pasveiks.Koks gali buti jausmas kai neva is gedos negali kreiptis pagalbos visur kur imanoma,vadinas nepatirti gedos yra svarbiau nei sergantis vaikas....zodziu tokiu atveju pasinaudociau visomis imanomomis priemonemis ir nebutu jokios gedos..

13. Jul 2011, 08:06

o pinigu galima istiesu gaudytis ir prasant paaukoti, maziau reiks laidoje prasyti, svarbiausiai yra kazka daryti, o negalvoti apie geda ar dar ka...

13. Jul 2011, 08:05

na manu siuo aspektu tai del vaiko padaryciau viska, kryziaus kelius nueisi,ir koks pazeminimas eiti ir prasyti pagalbos, o ir prasai ne siaip sau, o savo vaikui. vogti tai vat pazeminimas...o cia kaip beda uzklupo nematau jokios gedos😀.