Konkursas Facebooke: Laimėk dovanų sveikatai ir grožiui

Konkursas Facebooke: Laimėk dovanų sveikatai ir grožiui

20. Oct 2017, 08:53 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

DALYVAUK KONKURSE FACEBOOKE IR LAIMĖK VISĄ DOVANŲ KOMPLEKTĄ SVEIKATAI IR GROŽIUI!

DOPPELHERZ MAGNESIUM 400 DIRECT, 20 pakelių

Maisto papildas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.


20171012112858-45448.jpg

„Magnesium 400 Direct“ yra malonaus skonio ir ypač lengvai bei patogiai vartojamas maisto papildas su magniu, vitaminais B12 ir B6, taip pat folio rūgštimi.

Taikant pažangų gamybos metodą pavyko sukurti naujoviškos ir praktiškos formos maisto papildą. Praplėšus vienkartinės dozės paketėlį, jo turinį tereikia išpilti tiesiai ant liežuvio ir smulkios granulės ištirpsta per keletą sekundžių. Nereikia užsigerti vandeniu. Tai idealus variantas esant kelyje, gyvenantiems aktyvų gyvenimo būdą, taip pat tiems, kam sunku praryti tabletes. Šios formos papildas greitai ir tiesiogiai aprūpina organizmą mineraline medžiaga magniu, vitaminais B6 ir B12 ir folio rūgštimi.

Sudėtis

Magnis 400 mg

Vitaminas B6 6 mg

Vitaminas B12 3 µg

Folio rūgštis 400 µg

Kasdien vartoti po 1 paketėlį.

Silicea Gastrointestinal Gel DIRECT 15 ml, 15 vnt

20171012112909-35576.jpg

Virškinimo trakto negalavimai

pilvo skausmas

dujų kaupimasis

pykinimas

vėmimas

viduriavimas

rėmuo

Silicea Gastrointestinal Gel DIRECT sujungia patogenus (ligų sukėlėjus) ir padeda gydyti ūminius virškinimo trakto negalavimus, sukeliančius pilvo skausmą, pykinimą, vėmimą, dujų kaupimąsi žarnyne ir viduriavimą. Esant lėtiniams negalavimams, tokiems kaip, pykinimas, dujų kaupimasis,  pilvo skausmai, vėmimas, viduriavimas, pilnumo jausmas ar rėmuo, rekomenduojamas ilgalaikis iki 6 savaičių gydymo kursas.

Vartojimo nurodymai

Vaikai ir suaugusieji, kenčiantys nuo ūminių virškinimo trakto sutrikimų simptomų, turėtų gerti po 2 paketėlius po 15 ml, (tiesiai iš paketėlio arba sumaišyti su vandeniu ar arbata) 3–5 kartus per dieną tarp valgymų. Jei reikia – ir prieš eidami miegoti. 

Ūminiams simptomams palengvėjus, gydymą galima tęsti keletą dienų geriant po 1 paketėlį (15 ml) 3 kartus per dieną likus bent 30 minučių iki valgio. 

Jei jaučiate ypač stiprų skausmą, smarkiai karščiuojate arba jei 3 dienų gydymas geliu nepadėjo, kreipkitės į gydytoją. 

Esant lėtiniams negalavimams, suaugusieji turėtų gerti po 1 paketėlį (15 ml) gelio (tiesiai iš paketėlio arba sumaišyti su vandeniu ar arbata) 3 kartus per dieną tarp valgių. Rekomenduojame iki 6 savaičių trukmės gydymo kursą. Simptomai turėtų pagerėti po 3 savaičių. Silicea Gastrointestinal Gel DIRECT yra grynai mineralinis ir gerai toleruojama medicinos priemonė. 

Spalio 23 d. rinksime 2 laimėtojas, kurioms ir padovanosime dovanų komplektus!

KONKURSAS FACEBOOKE->>